Alexander Skarsgård och älsklingen på hemligt Sverigebesök

Alexander Skarsgård och älsklingen på hemligt Sverigebesök
Annons
kate_bosworth-skarsgård_4351013
Kate och Alexander tillsammans under en fest i USA.

Vår egen nya Hollywoodstjärna Alexander Skarsgård var i helgen hemma i Sverige på ett hemligt besök – och med sig hade han kärleken och skådespelerskan Kate Bosworth. De gosade öppet på Stockholms gator och såg väldigt förälskade ut.

Annons

Alexander Skarsgård, 33, son till Stellan och vår nye storstjärna i Hollywood, var i helgen på hemlig visit hemma i Stockholm tillsammans med flickvännen Kate Bosworth, 27. Tillsammans gjorde de Stockholm och träffade flera av Alexanders vänner och kollegor, bland annat Mikael Persbrandt. De kelade öppet med varandra.

Heldag i Stockholm

bosworth--skarsgård
Kate och Alexander, här fotade i USA, orsakade stora rubriker under sin Stockholmsvistelse.

Hunken Alexander, känd från serien “True blood”, visade Kate runt i sitt Stockholm och tog med henne till alla sina favoritplatser. De spatserade runt hand i hand på Södermalm under den soliga lördagseftermiddagen och på kvällen hade de en riktigt helkväll på stan med Skarsgårds skådespelarvänner.

Kunde inte låta bli varann

Det blev både restaurang- och nattklubbsbesök och under kvällen anslöt allt fler kompisar, bland andra Rafael Edholm, Andreas Wilson och Fares Fares, skriver Expressen. Men allra mest hade paret bara ögon för varandra. Kate Bosworth hade svårt att hålla fingrarna borta från sin svenske hunk och kramade och pillade på honom under hela kvällen. Själva har de två dock ännu inte velat bekräfta att de är ett par. Men bilderna som tagits den senaste tiden talar sitt alldeles egna språk…
– Jag är ute med mina kompisar och har kul. Men mer än så vill jag inte säga. Jag är här och är ledig, sade Alexander till Expressen.

Alexander Skarsgård och Kate Bosworth träffades när de spelade in filmen “Straw dogs” som snart har premiär i USA.

Läs mer om Alexander Skarsgård

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: Stella Pictures, Faksimil från Aftonbladet

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Alexander Skarsgård och älsklingen på hemligt Sverigebesök”

 1. Anna skriver: 17 maj, 2010

  Gulligt par.


 2. Sarah P. skriver: 24 maj, 2010

  Kate BONESWORTH isn’t very well liked in America. She has a bad reputation in Hollywood for having an affair with Gwyneth Paltrow’s husband Chris Martin (lead singer of Coldplay). She’s better know for the affair and for her eating disorders than any talent. I think Alexander could have gotten someone with a better reputation because this is making him look trashy.


 3. Stina skriver: 24 maj, 2010

  2 # Men gud vilken missunnsam människa du är egentligen. Vem som helst ser ju att de fattat äkta tycke för varandra och är hur söta som helst ihop, bara så söta……….


 4. Alexandra skriver: 24 maj, 2010

  Men det är väll inte så konstigt att Kate inte klarar av att hålla tassarna borta från Alexander, det tycker i allafall inte jag.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar