Allt du inte visste om Donald Trumps 5 barn

Allt du inte visste om Donald Trumps 5 barn
Spännande att få veta mer om syskonskaran.
Annons

Att en ny president leder USA har knappast gått någon förbi. Men vilka är barnen omkring honom som hjälpt honom att nå makten? Vi reder ut allt du behöver veta!

ivanka-trump-jared-ibl
Ivanka med maken.

Ivanka Trump är inte bara Donalds äldsta dotter utan sägs även vara hans favorit och den som har lyckats bäst med att bli känd vid sidan av sin far. Hon är dotter till Donalds första fru Ivana, har tre barn och är gift med mångmiljonären Jared Kushner. Svärsonen har dessutom blivit utvald till presidentens senior advisor, däremot utan att ta emot någon lön. Ivanka ska även vara den som pappa Donald lyssnat otroligt mycket på under sin kampanj.

Annons

Ivanka sägs ge många tips till lillasystern Tiffany, dotter till Donalds andra fru Marla Maples.

tiffany-trump-ibl
Tiffany med mamma och Donald Trumps andra fru Marla Maples.

Tiffany, döpt efter företaget Tiffany & Co., är inte alls lika van vid rampljuset som syster Ivanka, men är däremot van att mingla runt med den absoluta överklassen i USA. Hennes vänner är personer som grekiska prinsessan Olympia, Barron Hilton samt Kyra Kennedy, dotter till Robert F Kennedy Jr. Hon är 23 år och funderar på att ge upp sina lugna dagar för att läsa juridik. Hon jobbar inte i familjeföretaget som sina syskon.

Det gör däremot sonen Donald, som själv har kallat sin pappa för mentor och bästa vän. Han är sedan 2005 gift med den tidigare modellen Vanessa Haydon. Paret har fem barn – Kai, Chloe, Donald, Tristan och Spencer. Donald kommer att sköta familjeföretaget med brodern Eric Trump nu när pappan är president.

donald-trump-barn-ivanka-eric
President Donald Trump med äldsta barnen som han fick med första frun Ivana. På bilden syns Eric, Ivanka, Donald Trump och Donald Jr.

Eric Trump är sedan 2014 gift med tv-producenten Lara Yunaska. Lara bröt båda handlederna vid en ridolycka två veckor före bröllopet och bar gips på alla bröllopsbilder. Eric driver dessutom en vingård i Virginia, och vinet är lika framgångsrikt som familjen Trump. Det har under åren vunnit mängder av priser världen över.

barron-trump-ibl

Sist, och minst, i syskonskaran är Barron Trump, enda barnet till det nyblivna presidentparet Melania och Donald. Lilla Barron lär enligt sin mamma trivas bättre i skjortor är myskläder och är så lik pappan till sättet att han kallas mini-Donald av föräldrarna. Han kommer dessutom bli den första sonen att bo i Vita huset på nästan 60 år. Senast en president hade en son med sig in i det stora hemmet i Washington var när John F. Kennedys son  JFK Jr. bodde där.

Av Margareta Gotthardsson
Foto IBL

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

66 kommentarer till “Allt du inte visste om Donald Trumps 5 barn”

 1. Rosengård skriver: 25 januari, 2017

  Kan ingen stylist lära familjen Trump att knäppa sina kavajer.?

  Lille Barron är bestämt inte van vid att bli omkramad av pappa. Tala om kroppsspråk.

  Man kommer osökt att tänka på såpaserien Dollars, när man ser familjen Trump.


  1. Ulrika skriver: 26 januari, 2017

   Pengar och klass går inte alltid hand i hand.


  2. christina skriver: 26 januari, 2017

   Rosengård . Eller så kommer man att tänka på The Addam’s Family .


 2. Humaniora skriver: 25 januari, 2017

  Det är en osäker tid,världen går till mötes med Donald Trump som USA:s president och en av världens mäktigaste ledare.Han har ifrån dag 1 visat,att han är beredd att fullfölja ett flertal av sina med fog ifrågasatta vallöften ang Mexico-muren Obamacare,Frihandelsavtalet m fl.Inte någon vet,hur och om världen kommer att förändras med denne mans inflytande,förmodligen inte heller han själv.Hans oberäkne lighet o mentala instabilitet är också ett bekymmer,inga bra egenskaper hos en ledare öht…


 3. Christina Kari Helsinki skriver: 25 januari, 2017

  Barnen har inte hjälpt Trump att nå makten. Väl förberedda med utbildning och gifta med ännu mer utbildade att kunna “jobba” precis som PRINS och PRINSESSA i Sverige. I övrigt så ser väl USAs första dam ganska alldalglig ut jämförda med Silvia och Victoria. Och som ATL skrev, ingen presidentfru kan åstadkomma detsamma som Victoria. Melania har jobb framför sig. Och ser man Trumps barn och barnbarn framför sig, också de ser alldagliga ut.


  1. Eileen skriver: 26 januari, 2017

   Gillar, så roligt…


 4. Stefan skriver: 26 januari, 2017

  Ett mycket trevligt reportage om Trumps sympatiska familj. Att Donald nu infriar sina vallöften må komma som en överraskning för vissa, men inte för oss som fortfarande anser att detta är själva grunden i ett demokratiskt system där folket fått välja representant och politisk inriktning.


  1. Marguerithe skriver: 26 januari, 2017

   Det är så sorgligt att feministkvinnorna breder ut sig och förstör D Trumps goda intentioner.


 5. Humaniora skriver: 26 januari, 2017

  Marguerithe,vilka är de feministkvinnor du syftar på!?


  1. Marguerithe skriver: 26 januari, 2017

   Humaniora,
   Feministkvinnor är manipulerade att tänka på ett visst sätt och det är ju tusentals som demonstrerar mot vadå? Vad har Trump gjort som orsakar denna turbulens? Jag trodde att kvinnor var starkare i sig själva. Trump har sagt sanningen, att vissa kvinnor idag viker ut sig för pengar. Det är inget brott att säga sanningen. De som röstat på Trump i USA och lever i stor fattigdom kan inte bry sig om petitesser.


  2. Birthe Vejrum skriver: 26 januari, 2017

   Marguerithe – dine feministkvinder må nu som for 40 siden på banen for at kæmpe for kvinders rettigheder – abortspørgsmålet ikke kun i USA for alle velgørenhedsorganisationer vil miste deres rettigheder, HVIS de støtter abort – minoriteters rettigheder – det første der blev slettet på Det Hvide Hus hjemmeside var seksuelle minoriteters rettigheder – og demokratiske rettigheder.
   Det Hvide Hus er blevet en bananrepublik ledet af El caudillo yanqui.


 6. Obs skriver: 26 januari, 2017

  Den här mannen kan nog varken Löfvén eller kändisgaphalsarna i Sverige stoppa. Visst blir man chockad när en politiker vågar stå för sina vallöften.


 7. PernillaA skriver: 26 januari, 2017

  Ulrika, gillar !


 8. Marguerite skriver: 26 januari, 2017

  Marguerithe – på besök över julen hos en dotter i Seattle såg jag äldre kvinnor demonstrera på gatan mot att sjukvården för de mindre bemedlade ska försämras. Detta var inga feminister, det var luttrade mödrar och äldre människor som inte har världens bäst avlönade jobb. Hoppas er idol Trump även kommer ihåg de mindre bemedlade!? Att man väljer att blunda hjälper tyvärr inte dem!!!


  1. Marguerithe skriver: 26 januari, 2017

   Marguerite,
   Som jag förstått Trump vill han just ge de fattiga möjlighet till arbeten. De har inga skyddsnät som i Sverige utan bor i dump stations om de blir arbetslösa. Kvinnofrågor får man vänta med tills man har försökt åstadkomma något för de fattigaste. Att ta bort Obamacare är naturligtvis ett steg tillbaka. Feministrörelsen gör världen en otjänst som jag ser det. Man skyggar för verkligheten. Tacka vet jag starka kvinnor på fröken Frimans tid. Där hade man velat vara med.


  2. Stefan skriver: 26 januari, 2017

   Marguerite!
   Att demonstrera mot en folkvald president innan han installerats och kunnat leverera förefaller dock för mig egendomligt. Trump har sagt sig vilja reformera en misslyckad sjukvårdsreform, vad detta innebär får vi se framöver. Att Obamacare, med skenade premier, inte var så lyckat är det många som är överens om. Kongressen (USAs Riksdag) röstade som bekant igenom detta, och dessa står ju skilda från presidentämbetet.


  3. Birthe Vejrum skriver: 26 januari, 2017

   Stefan – den store “Pussy” demonstration var dagen EFTER Trumpens installation, og blev live sendt verden rundt. Der var demonstrationer OVERALT, ikke kun i USA, men i hele verden.
   Men du vil måske som dit idol bruge “alternative kilder”?
   Jeg sad klistret til skærmen/tv-rutan hele søndagen. Det var historisk.


  4. Stefan skriver: 26 januari, 2017

   Birthe Vejrum!
   Jag är en varm förespråkare av det fria ordet och har inget emot fredliga demonstrationer som inte urartar i våld. Under fredagen så såg jag tyvärr exempel på omfattande hot och skadegörelse i regi anti-Trump falangen, hur det gick under helgens demonstrationer har jag ingen vetskap om.


  5. Birthe Vejrum skriver: 26 januari, 2017

   Stefan 26. januar 2017 kl. 14:20

   Ja, der var demonstrationer om fredagen, men det var de traditionelle bøller/hooligans, det havde absolut intet med Pussy demonstrationen at gøre.
   Pussy demonstrationen VAR lørdag, og ikke søndag, som jeg skrev tidligere.


 9. Humaniora skriver: 26 januari, 2017

  Ja du Marguerithe, tack för ditt svar. Måste säga att det är lite svårt att bemöta dig, med tanke på vad du skrivit.Kan ge dig rätt i en sak, att extremfeminister är manipulerade att utifrån ett färdigställt manuskript, tänka och uttrycka sig på visst sätt.Därav bl a betecknar jag mig inte som feminist. MEN i dagens värld,är det nödvändigt att särskilt värna om kvinnor och barns egenvärde och rättigheter och det kräver uppriktigt engagemang från både kvinnor och män om vi ska nå framgång.


  1. Marguerithe skriver: 26 januari, 2017

   Humaniora,
   Om feministföreningarna vill kämpa emot förtrycket i de muslimska länderna kan man väl upplysa om det. Vi har väl inget sådant kvinnoförtryck i vårt land! Jag upplever att männen är rädda idag. Såg själv på min arbetsplats en man som inte vågar hälsa på folk av rädsla för sin sambo som står för ett vidrigt förtryck och skriker högt på mannen.


 10. Humaniora skriver: 26 januari, 2017

  forts.beträffande Donald Trump kan jag lätt förstå,att speciellt feministerna höjer rösten och det är absolut nödvändigt!!D T har under sin kampanj, påvisat ett tydligt kvinnoförakt OCH de kvinnor som “viker ut sig”som du skriver,har han med stor sannolikhet själv nyttjat på olika sätt.Den fria aborten häver han vilket också påvisar en cynism utan hänsyn till något annat än egna fixa ideer omskrivna med religiösa förtecken.DT och hans tillika reaktionära lakejer,är en fara för demokratin!!


  1. Stefan skriver: 26 januari, 2017

   Humaniora!
   Trump har stoppat statligt stöd till organisationer som stödjer abort, något annat har han inte gjort.
   Vad beträffar frågan om abort så är den komplexare än din bild du ger och jag kan bara tala för mig själv: Jag känner ingen nu levande som uttryckt önskemål att hens mor skulle gjort abort. Gör du?


  2. Birthe Vejrum skriver: 26 januari, 2017

   Stefan 26. januar kl. 13:18

   Abortspørgsmålet er = kvinders RET til at bestemme over egen krop.


 11. Yankee skriver: 26 januari, 2017

  Att skriva under ‘dekret’ betyder inte att jobbet blir gjort. Det kommer att krävas mycket mer än vad han tror. Mannen i frågan är en narcissist, lever på berömm och tror att han ensam kan åstadkomma någonting. Nej, jag är ingen ‘liberal’ och har väldig svår att ta honom serios. Det hela påminner mig om en ‘soap opera’ på bästa sändningstiden.


  1. Birthe Vejrum skriver: 26 januari, 2017

   Helt enig.
   Desuden virker Trump livræd for det ovale kontor. Det er bestemt ikke et sted der bliver arbejdet kan man se, han underskriver bare det ene dekret efter det andet MED KAMERA.


  2. ATL skriver: 27 januari, 2017

   Birthe – The Oval Office is not really a working office. It has mostly been used for “ceremonial” meetings, meetings with official persons, photo ops etc. The President does have another “working” office. Had you watched Hannity tonight,you would have noticed that Trump’s desk in the Oval Office was full of papers. From that one can infer that he does work there. The room is not very large and could not accomodate a large group of people. Working meetings are mostly held in conference rooms.


  3. Birthe Vejrum skriver: 31 januari, 2017

   ATL – inte mycket han visar upp där! Ovala Rummet har blivit SHOWROOM, där REALITY stjärnan visar upp sig.


 12. Humaniora skriver: 26 januari, 2017

  Marguerithe, ibland uttrycker du dig på ett mycket komiskt sätt:) Visst finns det kvinnor som förtrycker sina män, men jag tror nog det motsatta har en betydligt större omfattning.Det ser vi bl a på nyhetsflödet.jag tycker, att det vid brott där teknisk bevisning är utom allt tvivel, ska snabbrättegångar får avgöra.Vidare betr våldtäkten i Uppland, måste finnas DNA och spår av spermie som kan räcka som bevis.
  Att filmen måste till är kvalificerat s-snack!!


  1. Marguerithe skriver: 26 januari, 2017

   Hur komiskt du än tycker det jag skriver är, är sanningen den att det är väldigt många fler män i Sverige som mår mycket dåligt p g a förnedring av sina resp kvinnor. Männen vill inte erkänna detta utan lider tyst. Om man iakttar sin omgivning ser man många familjer där kvinnan “skriker och gapar” om hur mycket den stackars mannen skulle ha gjort. I familjeterapin har det gått så långt att terapeuten frågar den utbrände mannen om kvinnan begärt skilsmässa!!! Tydligen naturligt beteende idag.


 13. helene skriver: 26 januari, 2017

  Marguerithe kl.12.46

  Upplever att du (oftast)har ett välmöblerat intellekt.Dock sviktar det betänkligt stundtals, tex. detta att männen är rädda! (Du skrev i annat inlägg att läkare var rädda för ssk.Vilket jag enbart lät passera med ett roat leende.Nu skriver du att någon man inte vågade,,osv,, Men snälla Marguerithe,,där kan man fråga sig följande: Vilket par-förhållande är detta? knappast byggt på kärlek, du beskriver Selma /Lille Fridolf! Vad gäller feminism,,OBS. fortsättning.


  1. Marguerithe skriver: 26 januari, 2017

   helene,
   Hur många förhållanden är byggda på kärlek?? Det gäller väl bara första året. När barnen kommer är mannen ute i kylan. Jag står gärna på männens sida i dessa feministtider där kvinnor slår sig samman i grupper för att få stöd. Sannerligen inga starka kvinnor. Det trodde jag vi ville vara, eller?


 14. Humaniora skriver: 26 januari, 2017

  Stefan! ifall det råder uppenbar fara för kvinnan el fostrets liv , tycker du då inte heller att abort är befogat?? ifall en kvinna utsätts för våldtäkt och blir gravid, tycker du då hon ska tvingas föda barnet?? Tacksam för svar! Uttrycket “liv till varje pris” är en förtryckar-klyscha och ett hån, även mot suicidala personer.


 15. Papaveran skriver: 26 januari, 2017

  Imponerande barnaskara i familjen Trump


  1. helene skriver: 26 januari, 2017

   papaverin

   Tre av barnen har olika mammmor, men om detta talas inte! Melania är hans 3:e fru.


  2. ATL skriver: 27 januari, 2017

   Helene – Trump has 5 children, three have the same mother (Ivana) the other two have different mothers (Marla Maples and Melania Trump).


 16. Birthe Vejrum skriver: 26 januari, 2017

  Svigerdatteren Vanessa er halvt dansk. Hendes mor er Bonnie Marie Kay Ewans, hvis far var den danske jazz-musiker og kapelmester Kai Ewans, der også komponerede lidt bl.a. evergreenen “Det bliver aldrig det samme igen”!
  Bonnie var med i flere danske film, en med Dirch Passer “Pigen og millionæren”. Bonnie har et modelbureau “Kay Models Agency”. Vanessa har arbejdet som model siden barndommen, men hun har været med i enkelte danske film.


 17. Humaniora skriver: 26 januari, 2017

  jag vill betona Marguerithe, att det jag skrev ang ditt ibland komiska sätt att utrycka dig, verkligen inte var i något elakt syfte, utan enbart en stilla reflektion.


  1. helene skriver: 26 januari, 2017

   Humaniora.

   Jag står bakom alla dessa dina reflektioner ock åsikter. D.Trumps oberäkniglighet–hans mentala instabilitet, hets mot folkgrupper,hans fula sätt att inför öppen ridå håna handikappade! Lägg därtill hans förnedrande kvinnosyn. Den mannen ger mej rysningar.


 18. helene skriver: 26 januari, 2017

  Marguerithe. OBS. fortsättning,,

  Ang. femininsm, jag känner personligen inte någon sympati för de sk. “rödstumporna”. Kanske för att jag alltid ser mej som medspelare i samma divison i livet med män, både i arbetet samt som privatperson. Jag är emot kvotering! Anser att den som är bäst kvalificerad, skall få förtroendet. Kan tom. erkänna att jag “spelar” på min kvinnlighet, då något moment känns “tråkigt”.Genast kommer någon man ock “fixar” det.:):) Hur många vågar erkänna det?


  1. Marguerithe skriver: 26 januari, 2017

   helene,
   Kommentarerna går lite omlott. Jag håller med dig här.


 19. mini skriver: 26 januari, 2017

  Artikeln handlar om Trumps barn men här har halkats in på Trump själv,hans ego, hans “politik”, aborter, feminismen mm mm.

  Humaniora – jag skriver under det mesta du skriver!

  JAG är feminist, INTE extremfeminist MEN jag är för ett samhälle som är lika för alla (män och kvinnor).

  Vad gäller Trumps “barn”, som det handlar om,verkar de vara mycket drivna, men det är lätt fixat med pappas pengar.

  Att Trump blev vald är för mig en gåta och att protestera NU är lika korkat som att ha valt honom!


  1. Birthe Vejrum skriver: 27 januari, 2017

   Men sådan er det jo Mini: ” Det hjertet er fyldt med løber munden over med.”
   Munden = pc’en i dette tilfælde.
   Pussy demonstrationerne var så meget mere end en protest mod valget af Trump. Derfor den verdensomspændende demonstration. De strikkede huer/mössor signalerer både afmagt og magt.
   Mængden af protesterende var ufattelig. I København ventede arrangøren bare 50, og de havde været lykkelige. Der kom 50.000!


  2. Stefan skriver: 27 januari, 2017

   Birthe Vejrum!
   Själv så satt jag på behörigt avstånd från dessa demonstrationer och njöt av reprisen från tordagens fantastiska konsert från Washington – till hyllning för den folkvalde presidenten.
   Smaken är olika!


  3. Birthe Vejrum skriver: 27 januari, 2017

   Stefan – vist, men jeg håber alligevel, at du har set Trumps First Major Interview på ABC News onsdag aften. Ellers kan du se den på Washington Posts Official Site.


  4. Stefan skriver: 27 januari, 2017

   Birthe Vejrum!
   Mycket väl talat av Trump, och även intressant att se bilder från Vita Huset.
   Även om du nu inte håller med så var det väl en trevlig avslutning som visar att presidenter visar respekt för varandra, här som exempel Obama och Trump.
   Alla bör se och själva göra sin bedömning: https://youtu.be/zVyBzPCK68c
   Jag har förstått att du är påläst vilket jag uppskattar, vi har bara olika uppfattningar!
   Trevlig helg!


 20. mini skriver: 26 januari, 2017

  Alla feminister är INTE “rödstrumpor”!!!

  Jag håller dock med helen … jag ogillar kvotering! Det ska vara kompetens, kunnande och passande för tjänst som ska vara gällande, INTE kön!


  1. Grötchen skriver: 26 januari, 2017

   Och var ligger problemet?

   Kvinnor ÄR kunniga och kompetenta och studerar på universitet och högskolor i högre omfattning än män.

   Så varifrån har du fått uppfattningen att de inte skulle var mer kvalificerade än män?

   Vi har de facto redan kvotering!
   Män OCH kvinnor kvoterar in män på olika poster. Men det skrivs det sällan om. Kanske det bara är i sin ordning…? 😀


  2. Sus skriver: 27 januari, 2017

   Ja, då ogillar du den massiva kvotering av män som har pågått under den största delen av mänsklighetens historia.
   Den stora frågan är naturligtvis hur man ska komma till rätta med denna kvotering.


 21. CVM skriver: 26 januari, 2017

  Klart Trump barn är drivna med gedigen utbildning blir man det allt går inte att fixa med pappas
  pengar det vet till och med en femteklassare
  Trump blev vald av den enkla andledningen and Amerikanarna har fått nog att betala för människor
  som slinker in på ett bananskal likaså ser vi detta i Sverige med SverigeDemokraterna som
  får mer och mer sympatisörer tack vara Anna Kinberg
  Man behöver inte vara rasist men kanske feminist för att tycka att det får vara STOPP nu dags
  att ta hand om dom egna!


 22. Stefan skriver: 26 januari, 2017

  Nu släpps inte alla inlägg igenom, men det är viktigt att understryka att man i en demokrati har rätt att tycka olika. Att man ogillar en viss typ av politik eller politiker ligger i sakens natur, men den politiska inriktningen avgörs vid valurnorna. Folk har därefter rätt att tycka vad de vill, dock anser jag det vara ett grovt övertramp i den demokratiska processen att kalla oliktänkande för “korkade” eller utan fog kalla en folkvald för “mentalt instabil”. Detta kan vi väl vara överens om?


 23. Christina Kari Helsinki skriver: 26 januari, 2017

  Eileen

  Bor du fortfarande i British Columbia? Tack för söta hälsningar.


  1. Eileen skriver: 28 januari, 2017

   Christina Kari Helsinki,

   Tack för din hälsning. Bor fortfarande i Vancouver BC, men är för närvarande i Stockholm för att arbeta och göra lite research.

   Ha det så bra!


 24. Humaniora skriver: 26 januari, 2017

  Säger också bestämt Nej! till kvotering och genuina rödstrumpor är jag fullständigt allergisk mot.Att vilja bejaka sin kvinnlighet t ex, har inte på något vis med jämställdhet att göra.Många feminister på ytterkanten har inte förstått det.Män och kvinnor ska samarbeta och komplettera varandra, inte konkurrera och försöka förgöra varandra.De könsneutrala förespråkarna har inte insett, att kvinnor och män på många sätt ÄR olika inte minst biologiskt..Kommer också alltid att vara så!!


 25. Midnattsol skriver: 26 januari, 2017

  Jag förundras över att lille Barron är 10 (snart 11 år) och snart lika lång som sina föräldrar. Han ser äldre ut än var han är.

  Fin familj i övrigt och Melania är en First Lady med stil. Härligt med en elegant och tjusig First Lady igen. Inget fel på Michelle Obama, skärpt och smart, men någon skönhet var hon aldrig.


  1. Birthe Vejrum skriver: 26 januari, 2017

   Der har egentlig bare været en eneste skønhed som First Lady i Det Hvide Hus, og det var Jacqueline Kennedy.
   Alle de andre – og det gælder også Melanie Trump – er egentlig almindelige kvinder med større eller mindre udstråling. Og Michelle har en enorm udstråling, punch og intellekt.
   Melanie må jo vise, hvad hun kan, før vi bedømmer hende. Lige nu forsvarer hun sig selv.


  2. minette skriver: 26 januari, 2017

   Michelle Obama är mycket vackrare än Melania, framförallt inombords! Melania är tyvärr bara ett tomt vackert skal. Det här är verkligen löjliga familjen.


 26. Humaniora skriver: 26 januari, 2017

  Ja helene, det är MYCKET som kan sägas om Donald Trump och dessvärre är det inte till hans fördel. En maktfullkomlig och självcentrerad man som förmodligen kommer att hamna i konflikt med en del av världens ledare.- Då får vi hoppas att hans stab, familj och berörda världsledare har den psykologiska kunskap och insikt som krävs, för att veta hur en man med Donald T:s kaliber ska bemötas/hanteras.


 27. PernillaA skriver: 26 januari, 2017

  Birthe, Jacqueline hade en klassisk stil som Ingen har toppat,
  men min Favorit är Michelle Obama, inte till utseendet men hennes Intellekt och utstrålning, en modern kvinna


  1. Birthe Vejrum skriver: 27 januari, 2017

   Ja til Michelle og den nye fælles hjemmeside for parret – barackobama.com –
   er lovende for fremtiden.
   Jaqueline Kennedy var også en intellektuel kvinde, men “låst” af sin tids opfattelse af kvinder.


 28. EvaB skriver: 26 januari, 2017

  Märkligt att man på denna sajt så många gånger gnällt över kungafamiljens barn och ingifta som man inte tycker borde få vara med och dela på den kungliga “kakan”.
  Illa nog att rösta fram Trump till presidentposten men släkten har ju ingen röstat på.

  Nepotism – från början till slut.


 29. Historikern skriver: 27 januari, 2017

  SD “glömde” att upplysa oss läsare om att Ivankas make, Jared Kushner, nyutnämnd särskild rådgivare till svärfar/presidenten, är ortodox jude. Netanyahu jublar, palestinierna bävar.


  1. Stefan skriver: 27 januari, 2017

   Historikern!
   Detta är väl fantastiskt trevligt.
   Oppositionen kraxar massa okvädningsord om Donald som är gift för andra gången med en utlandsfödd kvinna, har afroamerikaner i kabinettet samt en ortodox jude som svärson och rådgivare.
   Att han vill skydda sina gränser och talar om illegala invandrare är en helt annan sak. Der gör vi ju även i Sverige.


 30. Eva M skriver: 27 januari, 2017

  Tittar mycket på CNN. Man blir rädd när man ser och hör hur han beter sig. Tycker synd om sonen får nog höra ett och annat i skolan. Dessutom ha secret service i hälarna. Tyckte synd om honom på installationen. Föräldrarna brydde sig inte om honom ingen kontakt. På paraden kunde han väl få vara med syskonbarnen. Han såg så ensam ut föräldrarna pratade med alla utomhonom. Trump och hans kvinnosyn gift med en modell som även har gjort nakenbilder har visats i tidningar här.vad händer med USA ???


 31. EvaB skriver: 27 januari, 2017

  Så “fantastiskt trevlig” att nepotism plötsligt är så trevligt.


 32. Humaniora skriver: 27 januari, 2017

  Eva M jag noterade också det du säger ang sonen Barron.Han har något alltför vuxet
  och beklämt över sig. Bilden ovan på honom och fadern säger en hel del..


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar