Allt om Donald Trumps tre äldsta barn

Allt om Donald Trumps tre äldsta barn
I dag har Vimmelprinsessan tittat lite extra på Donald Trumps tre äldsta barn.
Annons

ivanka-trump-ibl-700x476

Foto: Ibl.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

50 kommentarer till “Allt om Donald Trumps tre äldsta barn”

 1. Humaniora skriver: 16 november, 2016

  Fadern Donald T har nu trappat ner sin aggressiva framtoning och försöker framstå såsom en ansvarsfull landsfader gentemot det amerikanska folket. Han säger: “Var inte rädda…” i akt och mening att försöka “frälsa” amerikanarna och skapa tilltro för hans “kristna” läror..Ett land som alltid haft demokrati och frihet som honnörsord, hur kunde man låta sig manipuleras av denne förmodlige psykopat. MEN alla vet att manipulera och dupera är ett av denna karaktärs främsta vapen..


  1. Stefan skriver: 16 november, 2016

   Humaniora!
   Skrattretande kommentar! Menar du på fullt allvar att det amerikanska folket som nu röstade fram Trump alla är manipulerade och duperade.
   Demokrati kallas det. Om du önskar ett annat system så finns det andra länder att resa till.


  2. Birthe Vejrum skriver: 16 november, 2016

   Humaniora – det amerikanske valgsystem tilhører en svunden/aflägsen föråldrad tid, vores tid var utopi.
   Netop nu er fintællingen i gang, og Cook Political Report meddeler, at Clinton har fået OVER 1 million flere stemmer/röster end Trump. Clinton har pt. fået 61.963.234 röster, og Trump har fået 60.961.185.
   Et citat fra prof. Allan Lichtman, Washington Post: “…That’s it. That’s the election in a nutshell: Change vs. Risk”!
   The Washington Post er virkelig interessant læsning netop nu


  3. Stefan skriver: 16 november, 2016

   Birthe Vejrum!
   Har det helt gått dig förbi att USA består av delstater och att valsystemet är konstruerat efter detta faktum? Det är ytterst få som önskar att Kalifornien med sin stora befolkning skall diktera villkoren, och så kommer heller aldrig bli fallet. Detta kan du glömma!


  4. Birthe Vejrum skriver: 16 november, 2016

   Stefan – hvordan læser du egentlig?
   De to første linjer i min kommentar handler jo netop OM det amerikanske valgsystem.


  5. Birthe Vejrum skriver: 18 november, 2016

   Stefan – Californien var en øde og ubefolket stat tidligere, og tilhørte faktisk Mexixo helt frem til 1848, hvor USA “overtog” staten.


 2. Humaniora skriver: 16 november, 2016

  Stefan!
  Anfall är bästa försvar!Ja, det menar jag, det amerikanska folket är vilseledda.
  Jag önskar definitivt inte något annat system än demokrati, men man behöver se över vad det i realiteten innebär och kan få för konsekvenser. jag efterlyser inte någon elitstat i Platons bemärkelse, men det är inte alltid rätt att låta “folket” få sista ordet..!!


  1. Stefan skriver: 16 november, 2016

   Humaniora!
   Vore ju intressant att höra om det finns några fler folk än det amerikanska som du anser vara “vilseledda” i demokratiska val. Jag blir inte överraskad om du kan få ihop en hel lista enligt dina alldeles egna definitioner och preferenser.
   Att folket må få sista ordet är för mig en självklarhet!


  2. Ronald skriver: 16 november, 2016

   Seriöst???
   Du vill ha en skendemokrati där bara du får bestämma resultatet?

   Jag gillar inte heller Trump men att kalla ett helt folk manipulerade SAMT att tillskriva deras valda ledare ett flertal diagnoser, som dessutom är extremt svåra att ställa, är definitivt INGET som närmar sig vad en demokrati innebär.

   Det man verkligen skulle kunna angripa är det låga valdeltagandet – straxt över 50% har jag för mig. Som att det är svårt att registrera sig och i princip omöjligt för hemlösa, att dömda inte får rösta bara för att nämna två saker som påverkar ett valresultat.


  3. Christina skriver: 16 november, 2016

   Ronald . Som du säger är ett av problemen att så få faktiskt röstade . Många var dumma och tog det för givet att Hillary skulle vinna. Många brydde sig helt enkelt inte om att rösta .
   Svårt för de flesta här på forumet som sitter långt borta från USA att veta vad som riktigt sker.
   Vi får bara hoppas att det här inte kommer att bli en katastrof för Europa och världen .


  4. Ronald skriver: 17 november, 2016

   Christina
   Man VET vad det beror på, det är samma sak världen över.
   De flesta som struntar i att rösta gör det för att de tycker att de inte spelar någon roll, att politikerna struntar i dem. Och där har de delvis rätt. Det är därför missnöjespartier världen över får så stort uppsving mellan varven.

   En annan orsak är krångliga och försvårande valsystem, som det i USA. Där ligger det på en vardag på tider så att många helt inte KAN rösta eftersom de inte har råd att ta obetalt ledigt från jobbet eller helt enkelt inte får ledigt. Poströstning förekommer i ett fåtal stater i övriga är det förbjudet.


 3. Kickan skriver: 16 november, 2016

  För övrigt är det farligt för demokratin när vi har livstidspolitiker såsom gråtande Hillary eller outbildade Mona Sahlin, m.fl.som aldrig haft ett längre hederligt arbete i sina liv.

  Trump däremot behövde INTE kandidera, han kan leva gott ändå! Han gör det för att han känner att landet behövde det och att USA blivit så hatat pga alla sina onödiga krig.


  1. Ronald skriver: 16 november, 2016

   Vilken tur att det finns kvinnliga politiker, vilka skulle du annars kunna attackera?

   Hederligt arbete är att hugga träd i skogen, dricka sprit som vatten, spotta snus och svära… Allt annat är bara fjanteri och ska GENAST avskaffas!

   Och Humaniora tror att det amerikanska folket är manipulerade…


 4. Marguerithe skriver: 16 november, 2016

  Humaniora,
  De djupa folklagren i USA låter sig inte duperas, inte heller i Sverige. Vi vet inte hur länge det varar. Vissa gör sitt bästa för att manipulera. Hur ser Sverige ut 2018?


 5. Humaniora skriver: 16 november, 2016

  Stefan igen! jag kan inte namnge ett speciellt folk som är uttalat vilseledda.
  Däremot krävs det av var och en, att förstå vad politiker egentligen säger el svara på diverse frågor.De är experter på att lägga dimridåoch många journalister nöjer sig dessvärre med det. Vilket inte borde vara fallet i ett demokratiskt samhälle, där journalister har ett ansvar gentemot befolkningen att ifrågasätta den politiska maktens göranden och låtanden.Valet av Trump syns mer som ett utslag av skendemokrati.


  1. Stefan skriver: 16 november, 2016

   Humaniora!
   Dina tankar om medias roll är mycket märkliga eftersom ca 90-95 % av den amerikanska dagspressen officiellt stödde Clinton, däribland NYT och WaPo. Vad det gäller TV så är det endast FOX som anses luta åt det republikanska hållet.


 6. Humaniora skriver: 16 november, 2016

  Mina herrar Stefan och Ronald! jag förstår att ni är ordentligt förargade över mina kommentarer som inte råkar stämma överens med era egna “sanningar”?? Märk väl, jag är inte förargad över er eller har behov av diverse angrepp. I sann demokratisk anda har ni såväl som jag rätt att inneha en egen ståndpunkt i frågan.Vidare har jag, många gånger med stort intresse, läst era insiktsfulla kommentarer.. Fortsätt så !!


  1. Ronald skriver: 16 november, 2016

   Projicera inte dina egna känslostämningar på mig. Tack!

   Jag blir ypperligt förvånad över att någon, oavsett vem det är, säger sig försvara demokratin SAMTIDIGT som man använder sig av en retorik som hämtat från vilken diktator som helst.

   Med all respekt, du behöver ägna dig åt självreflektion. Du kan inte samtidigt påstå att du inte “är i behov av angrepp” när du ägnar dig åt just det.

   Precis som du säger: du har rätt att ha åsikter, precis som jag har. Och min åsikt ÄR att du inte är för en demokrati utan en skendemokrati där du får bestämma utfallet.

   Självreflektion som sagt…


 7. Humaniora skriver: 16 november, 2016

  Nu tycker jag du svamlar Ronald! Du påstår att min retorik påminner om en diktators. Du har bestämt dig för att allt jag skriver är felaktigt och mellan raderna kan jag tydligt skönja ditt förakt för mina synpunkter och jag finner din attityd direkt osympatisk. Vad gäller självreflektion, så har jag en mycket nära kontakt med mitt innersta väsen och jag arbetar ständigt med att försöka utveckla mig som människa. Så där har du fel!!


  1. Ronald skriver: 17 november, 2016

   Läs det jag skriver och inte det du vill läsa.
   Jag skriver det jag menar och menar det jag skriver. Inget annat.

   Som sagt anser jag att du behöver ägna dig åt självreflektion både vad det gäller din syn på demokrati men även varför du tolkar in saker i text som inte finns. Det sistnämnda antar jag beror på att du saknar argument och därför anklagar mig för påhopp samtidigt som du gör det själv…


 8. Christina Kari Helsinki skriver: 16 november, 2016

  Skönt att Trumps barn har valt utbildning och därefter passande yrken.


 9. demokrati skriver: 16 november, 2016

  Läste detta om ämnet, presidenten Trump och valet i USA.
  http://www.expressen.se/nyheter/bildt-slutet-pa-vast-som-vi-kanner-det/


  1. Birthe Vejrum skriver: 18 november, 2016

   ATL- så USA er et “låtsas” demokrati? Jeg har forstået det sådan, at USA er en DEMOKRATISK FORBUNDSREPUBLIK!


 10. Lycke skriver: 16 november, 2016

  Vilka kommentarer. Att Trump vann är ju just för att amerikanska folket EJ lät sig manipuleras/duperas hur mycket den samlade mediekåren än försökte.
  Gör lite egen research kring paret Clintons eskapader i Arkansas & Vita huset innan ni sväljer helgonbeskrivningen av Hillary rakt av.


  1. Marguerithe skriver: 16 november, 2016

   Tack Lycke för att du inte väjer för sanningen!


  2. Birthe Vejrum skriver: 17 november, 2016

   Lycke – netop det kan diskuteres. Men du/I overser betydningen af det/de “sociale” medier som f. eks. Facebook. Ofte var de mest virale historier på Facebook, som “Paven stemmer/röster på Trump”, “FBI-agent fundet død”, “Falske Hillary-stemmesedler fundet på lager” falske/osanna historier, og de er en KATASTROFE for demokratiet.
   Engelske The Guardian + amerikanske Buzzfeed. De to medier startede en undersøgelse af eksplosionen af falske nyhedshistorier i den amerikanske valgkamp – forts.


  3. Birthe Vejrum skriver: 17 november, 2016

   forts. svar til Lycke – stort set alle de falske nyhedshistorier var rettet mod Clinton. Og undersøgelsen viste, at stort set alle historierne kom fra samme sted, nemlig fra Veles en mellemstor by i MAKEDONIEN!
   Men Ronald har ret i, at det er besværligt at stemme i USA. Visse befolkningsgrupper er frataget deres borgerrettigheder, og sådan var det jo også i Danmark frem til Grundlovsreformen 1915, men arbejdet for denne reform tog sin begyndelse 1835-36. 80 år tog det. Og USA??????????


  4. ATL skriver: 17 november, 2016

   HC is known for a fierce temper, she rants, raves and treat the people around her like dirt. She has always had a sense of entitlement. She lost, and she cannot tolerate that fact. She throws temper tantrums. By the way the US is not a “democracy”, it is a constitutional republic. The eletoral college system is in Article Two of the Consitution.


 11. Stefan skriver: 16 november, 2016

  demokrati!
  Carl Bildt & Anna Maria Corazza Bildt har länge varit självutnämnda korsfarare i ämnet Trump.
  Deras “profetior” har väl inte stämt i någon “global fråga” så personligen tar jag allt just dessa säger med en stor nypa salt.


  1. demokrati skriver: 16 november, 2016

   Stefan
   Tycker det är intressant att läsa om olika åsikter. Här pratar C.Bildt om flera saker, neg. konsekvenser för Europa. Bildt har erfarenhet som bl.a utrikesminister, så jag tror att han har en hel del kunskap.
   Men om ämnet Trump som president i USA kanske inte någon vet så mkt.om än, annat än det som var sagt under republikanernas valkampanj.


  2. Olga skriver: 18 november, 2016

   Bildt fullföljde aldrig sina universitetsstudier till en akademisk examen. Tycker att Carl Bildt först kan fullborda de avhoppade studierna och sedan kanske han kommer kunna tänka, reflektera, analysera och tänka tom i landets intresse …och Anna Maria Corazza Bildt som glider på en räkmacka tack för svenska folket ge jag väldigt lite förtroende för. Parets Bildt privata kommersiella intresse konstigt nog föreställs som Sveriges intresse under många år…tråkigt…


  3. Marguerithe skriver: 18 november, 2016

   Olga,
   Bra skrivet om paret Bildt!


  4. demokrati skriver: 20 november, 2016

   Stefan
   Det är många som har åsikter och uttalat sig om president kandidaterna valet i USA. C. Bildt är en av dem. Det blir intressant, spännande att se vad som händer vilka möjligheter el. konsekvenser det får.


 12. CVM skriver: 17 november, 2016

  Intressanta kommentarer men en sak är säkert både Familjen Trump och Clinton har samma
  dåliga renommé och är båda Makt och Peng- galna!
  För att vara diplomatiskt i denna fråga och inte välja sida så om vi alla är vid liv såå gör vi en
  utvärdering om 4 år eller i halvfinal (2år) får vi se vad som hade varit bäst för Amerika!
  Trumps anhängare kommer OFTAST från mycket lågutbildade städer och spelar på Lotto för 30%
  av sin inkomst!
  Välmött igen 2020
  Trevlig Dag
  CVM


  1. Stefan skriver: 17 november, 2016

   Claes!
   Det var en generalisering som heter duga. De båda partierna har sina väljarbaser och det som avgjorde var nu att några procent klassisk arbetarklass bytte parti och röstade på Trump.
   Den stora skiljelinjen i USA är att 80-90 % av afroamerikanerna sedan en tid röstar på Demokraterna, men historiskt så har det varit Republikanerna som kämpat för deras rättigheter.


 13. Anna skriver: 17 november, 2016

  En sak är säker:
  Trump kommer att ställas inför riksrätt o avsätts!
  Tveksamt om han sitter i ett år ens !


  1. Stefan skriver: 17 november, 2016

   Anna!
   Min bookmaker ger ett riktigt bra odds för detta men jag avstår ändå. Föreslår att du kontaktar din så kan du göra dig en rejäl avans under nästa år.
   Trevlig eftermiddag!


 14. CVM skriver: 17 november, 2016

  Anna
  Trump är ingen idiot han kommer göra sitt yttersta för att lyckas få en plats i Historie böckerna!
  Hur han kommer lyckas med detta är en annan sak???
  Bill Clinton blev mest ihågkommen i Historie boken om sin affär med Monica Lewinsky pga att
  han aldrig vända blad!
  Trevlig Kväll
  CVM


  1. snickarjohn skriver: 17 november, 2016

   !


 15. CVM skriver: 17 november, 2016

  Stefan
  Jag är alltid väldigt rak på sak det vet ni och jag står också för det jag skriver!
  Jag finner varken Trump eller Clinton som goda representanter för Amerika!
  Båda två har haft affärer som inte alltid varit “clean” därav min generalisering av dem båda!
  Men jag förstår Amerikas folk som ropar på hjälp för att Make America Great Again jag hoppas
  Trump lyckas men I am NOT sure!
  Trevlig Kväll min vän
  C.


  1. Stefan skriver: 17 november, 2016

   Claes!
   Du får ursäkta men jag håller som bäst på att fylla i min lottokupong. 🙂 🙂
   Håll nu tummarna.
   Trevlig kväll!


 16. Mona skriver: 17 november, 2016

  Chelsea Clintons bröllop kostade enl.uppgift 30 milj kronor.
  Våra kungabarns bröllop kommer inte ens i närheten av den summan.
  Chelseas föräldrar har skrapat ihop sin förmögenhet genom
  sin lön som president och senator,samt det marknadsvärde deras poster
  gett,skattebetalarnas pengar.


  1. Lola skriver: 17 november, 2016

   Mona,
   Lätt att glömma alla olika plånböcker som är involverade

   Kostnaden för victorias bröllop
   http://www.presidentofgalaxy.com/en-prinsessas-brllop/


  2. My skriver: 17 november, 2016

   Jo vår folkliga jordnära Victoria kan toppa den siffran….


  3. Birthe Vejrum skriver: 18 november, 2016

   Marie Chantals brudekjole kostede 150.000£ – hvem slår den?


 17. CVM skriver: 17 november, 2016

  Stefan
  Good Luck My Friend
  C.


 18. Stefan skriver: 17 november, 2016

  Birthe Vejrum!
  Vad beträffar nätet/sociala medier så finns det där hur mycket rövarhistorier som helst och om vad som helst. I valet uppskattningsvis lika mycket skit om båda kandidaterna. Clinton hade i sammanhanget en dubbelt så stor kampanjbudget och var ju inte direkt “oblyg” med att använda den. Nej, det som avgjorde valet var det som framkommer i denna artikel: http://www.aftonbladet.se/nyheter/usavalet2016/article23931164.ab
  Men visst är detta med källkritik ett viktigt skolämne.


  1. Birthe Vejrum skriver: 18 november, 2016

   Stefan – løn og arbejdsvilkår har altid været usle i USA. At økonomien for staten er presset i bund, skyldes krigene i Mellemøsten, og det var Busherne, der startede dem.
   Politisk korrekthed i svensk forstand er definitivt ikke noget for amerikanerne, og har givetvis været til fordel for Trump. Men med KKK bare en vissling fra præsidenten, skal der nok komme en ændring på det!


 19. CVM skriver: 18 november, 2016

  Birthe Vejrum
  Kanske Prinsessan Sofia med årets Nobel Klänning vem vet!
  Let’s see 10 December
  Trevlig Helg
  CVM


  1. Birthe Vejrum skriver: 18 november, 2016

   Tack, det samma!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar