Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Älskade TV4-profilen tvingas lämna programmet – tittarnas besvikelse

29 jan, 2024, 20:30 
Anna Brolin i Farmen
Tittarna är så besvikna efter det nya beskedet.
Annons

Årets säsong av Farmen rullar på för fullt på TV4 och den har redan kantats av en hel del dramatik. Flera deltagare har valt att hoppa av, mobbningsanklagelser och tårar har präglat säsongen.

Söndagens avsnitt blev återigen en riktig känslostorm för farmarna såväl som tittarna. En älskad profil tvingas lämna programmet.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Känslostormen i Farmen – tvingas fatta tufft beslut

Ja, som vanligt tävlar farmarna i dueller för att bli färre. Något som givetvis blir allt tuffare desto längre in i programmet de kommer, gänget på Farmen skapar ju vänskaper för livet och blir väldigt tajta – då vill man inte gärna rösta ut sina vänner.

Precis det fick vi se prov på under söndagen. Det var Ciro som skulle välja ut någon att möta i en såg-duell i Tinget, för att avgöra vem som tvingas lämna.

Annons

Spänningen var stor när Ciro skulle välja vem han ville tävla mot.

– Jag är ganska noggrann som person, och när jag gör nånting vill jag göra det på bästa sätt. Jag är jättestolt över allt jag gjort i Farmen, och ska jag gå från Farmen så vill jag göra det med stolthet. Och den personen jag väljer ska vara rättvis, det ska vara en kamp, säger Ciro.

– Du vill ha en tuff match? frågar programledare Anna Brolin.

– Även om jag åker ut, satsar jag. Min mamma sa en gång i tiden att om man inte vågar får man inte kyssa vackra flickor.

Ciro i TV4-programmet Farmen
Ciro ville ha en rättvis match.Foto: TV4

TV4-profilen tvingas lämna programmet – leder till tårar

Det slutar med att Ciro oväntat nog väljer den nära vännen Andreas.

Annons

– Jag vill ha en stark man, det är emot mina principer att välja en kvinna, berättar Ciro om beslutet.

Ciro och Andreas tävlar i en intensiv duell, och försöker vara den förste man att såga av ett gäng tjocka träplankor. Slutligen är det Andreas plankor som går av först, vilket innebär att Ciro tvingas ta farväl av sina vänner.

Det hela leder till ett riktigt tårkalas.

– Det är tufft, det är jättejobbigt. Han har varit en inspiration för oss alla. Så det är jobbigt att han lämnar, säger Andreas.

Andreas i Farmen gråter, bredvid honom står Ciro.
Andreas brast ut i tårar – trots att han fick stanna.Foto: TV4

– Det är jobbigt att lämna alla farmare, man har varit ganska tighta, som en liten familj på den här korta tiden. Men jag förlorade mot Andreas rättvist, han krigade och vann, svarar en sportslig Ciro.

Det är tydligt att han gjort avtryck både hos farmarna på plats, och bland tittarna hemma i tv-sofforna. I TV4:s kommentarsfält hyllar tittarna Ciro till skyarna:

"Ciro var ju den man som skulle vunnit hela farmen! En av de bästa som deltagit! Kommer att sakna honom!"

"Ciro, vilken man. En riktig gentleman. Synd att han inte blev kvar, han borde vunnit allt. Men han vann mångas hjärtan"

Foto: TV4

Annons