Anette Qviberg brutalt rånad i villan i Marbella

Anette Qviberg brutalt rånad i villan i Marbella
Annons

Anette Qviberg och Dolph Lundgren

Anette Qviberg är skräckslagen efter att tre maskerade rånare trängt sig in i hennes och maken Dolphs villa i Marbella. Anette var ensam hemma och hotades med kniv.

De tre rånarna bröt sig in i familjen Qviberg-Lundgrens lyxvilla i utkanten av Marbella. Rånarna var maskerade och beväpnade och band Anette för att komma åt kontanter och smycken.
Säkerligen lockades rånarna av att Anette är smyckedesigner och har en exklusiv butik i lyxhotellet Puente Romano. Dock chockades inkräktarna då de insåg vem som också bodde huset och kanske snart skulle komma hem: muskelberget och actionhjälten Dolph Lundgren.
Nu ska familjen byta larm och förbättra säkerheten i hemmet, för trots att familjen är skriven i Storbritannien så bor de stora delar av året i Marbella, där barnen trivs bra och går i skolan.
Här har Anette också nära till sin mamma, konstnärinnan Kari Qviberg, och det känns bra eftersom Dolph ofta befinner sig på filminspelningar i USA.
Det är andra gången Anette och hennes familj råkar ut för inkräktare som tar sig in i villan. Förra gången släppte rånarna in gas i huset och sövde Anette, de två barnen, hemhjälpen och hundarna. Också då lyckades tjuvarna få med sig värdesaker och kontanter.
Polisen har ännu inga spår efter förövarna, men man misstänker att det är en liga som härjar bland lyxvillorna på spanska Costa del Sol.

Annons

Av Eva Österlind
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar