Angelina Jolie och Brad Pitt har inte gift sig än

Angelina Jolie och Brad Pitt har inte gift sig än
Annons

Den amerikanske pressen berättar titt som tätt att nu är det dags – Angelina och Brad ska gifta sig i helgen. men än har vi inte sett något bröllop…

På bilderna här ser vi det berömda skådespelarparet, Brad Pitt och Angelina Jolie anlända till Haneda International airport,  i Japan, med sin familj för att göra reklam för nya filmen World War Z. Barnen Pax, 9 år, Knox och Vivienne, 5 år, var med under resan, däremot verkade det som Maddox, Shiloh och Zahara hade stannat hemma.

Annons

Det sägs i alla fall att ett bröllop mellan Angelina och Brad är nära förestående, men å andra sidan har vi ju hört det förut… De ser i alla fall ut att ha det bra tillsammans, gifta eller ej.

Alla ville hälsa på Angelina Jolie.

Av Agneta Nisbeth
Foto: IBL Bildbyrå

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Angelina Jolie och Brad Pitt har inte gift sig än”

 1. Solstrålen skriver: 29 juli, 2013

  Jolie skall väl vänta till Aniston har bestämt sig för ett datum och sedan göra det precis innan. Så gjorde hon ju med förlovningen.


 2. Eva skriver: 29 juli, 2013

  Jag vet inte varför du har valt alias “Solstrålen”, med en sån kommentar vore det inte lämpligare med “Åskmolnet”.

  Jag tror inte ett ögonblick att Angelina bryr sig om när eller om Aniston förlovar eller gifter sig, varför skulle hon göra det?


 3. Lisa Lusth skriver: 29 juli, 2013

  Hörde dem nyligen i en intervju säga att de inte vill gifta sig förrän alla amerikanska medborgare har rätt att gifta sig i könsneutrala äktenskap. Bra ställningstagande av dem!


 4. J.I. H-Musa skriver: 30 juli, 2013

  Pressen vill sälja tidningar och säljer det så… Lögner och spekulationer är okej. När har Brad och Angelina uttalat sig om bröllopet. Självklart är det oväsentligt för Angelina när Jennifer Aniston gifter sig. Det enda som är viktigt är vad som passar hennes och Brads familjer.


 5. Eva H. skriver: 30 juli, 2013

  Lustigt att man aldrig ser de 12 barnflickorna som i vanliga fall tar hand om barnaskaran. När det fotograferas är det alltid bara Brad och Angelina som “tar hand om” barnen.


 6. elle skriver: 31 juli, 2013

  Alltid på farten, rufsete og uflidde.
  Før i tiden kalte vi dette et fantefølge…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar