Angelina Jolie tar död på ryktena om kärlekskrisen med Brad Pitt

Angelina Jolie tar död på ryktena om kärlekskrisen med Brad Pitt
Annons

angelina jolie, brad pitt

Brad Pitt och Angelina Jolie med tre av sina sex barn.
Brad Pitt och Angelina Jolie med tre av sina sex barn.

De är ett av Hollywoods största kärlekspar och det har spekuleras i kris efter kris, men nu berättar Angelina Jolie hur bra de verkligen har det tillsammans.

Medierna har många gånger spekulerat om skådespelarparet Angelina Jolies och Brad Pitts kärlekskris och att de ska separera, men i julinumret av det amerikanska magasinet Parade tar superstjärnan Jolie död på ryktena. När hon får frågan om barnen är anledningen till att de håller ihop ger hon svar på tal.
– Barnen stärker utan tvekan banden mellan mig och Brad, men en relation fungerar inte om det endast är för barnen man håller ihop. Man måste också vara intresserade av varandra och verkligen ha kul och underbart ihop. Och det har vi. Brad och jag älskar att vara tillsammans och är aldrig från varandra längre än tre dagar i streck. Vi är verkligen tighta.

Annons

Brad lämnar barnen

Paret har tre adoptivbarn: Maddox, Pax och Zahara och tre biologiska Shiloh, tvillingarna Knox och Vivienne. När Angelina spelar in film så är det Brad som lämnar barnen i skolan och sedan brukar han besöka Angelina på jobbet. Emellanåt blir det några premiärer att gå på men helst vill stjärnparet gå runt i sina pyjamas hemma och bara få vara mamma och pappa.
– Vi är väldigt hemmakära, säger Angelina.

Av Anna Frödell
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Angelina Jolie tar död på ryktena om kärlekskrisen med Brad Pitt”

 1. Sara skriver: 11 juli, 2010

  Spännande att se ikväll mellan Holland och Spanien båda Maxima och Letizia är på plats. Letizia jobbar
  hård men svenskdamtidning skriver inte om henne. Maxima jobbar också om man läser http://www.ppe-agency.com/ http://princessesblog76.blogspot.com/ http://rianna.web-log.nl/
  http://myroyal-myroyals.blogspot.com/


 2. Sara skriver: 11 juli, 2010

  Jag hejar på Hollan


 3. Nettan skriver: 11 juli, 2010

  Tror knappast att det någonsin funnits någon kärlekskris mellan Angelina och Brad. De verkar verkligen älska varandra innerligt för de personerna som de faktiskt är och matchar varandra oerhört bra. Deras förhållande till varandra känns verkligen unikt.
  Tråkigt bara att de fick så mkt kritik i samband med Brads brytning med helylletjejen Jennifer. Tro det är därför mkt att media ständigt och jämt försöker leta fel på paret, men de håller ihop.


 4. Anna skriver: 11 juli, 2010

  Nettan

  Angelina blev gravid med Shiloh när Brad fortfarande var gift med
  Jennifer Aniston.
  Det kan man se när deras skilsmässa blev klar och när Shiloh föddes.
  Snacka om dålig stil..


 5. Nettan skriver: 11 juli, 2010

  Ja det måste jag verkligen hålla med dig om Anna. Det var fruktansvärt dålig stil om det var så det låg till. Lite respekt måste man ju trots allt ha. Jag vet att jennifer och Brad separerade i januari 2005 och shilo är född i maj följande år, men jag vet inte när skilsmässan gick igenom. Tror dock inte att brad var otrogen mot Jennifer innan sepeperationen hade ägt rum och därför att mkt kritik mot paret har varit obefogad.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar