Anna Anka får bara “fickpengar” från maken Paul

Anna Anka får bara
Annons

Anna Anka får nu bara fickpengar av Paul.
Anna Anka får nu bara fickpengar av Paul.

Nu är det slut på lyxlivet för Anna Anka, åtminstone på Pauls bekostnad. Maken Paul har strypt pengaflödet på Anna Ankas kreditkort och i fortsättningen får hon bara lite fickpengar att leva på. Men “fickpengarna” skulle få många att skatta sig lyckliga…

Annons

Paul Anka har i domstol strypt Anna Ankas obegränsade tillgång till hans kreditkort. 5 000 dollar, motsvarande 35 000 svenska kronor är vad Anna nu har att begränsa sig till per månad.
För Anna är det ett stort avbräck. Hon är van att lägga ned betydligt mer på bara skönhetsbehandlingar per månad. Och Anna har tydligt uttalat att hon har stora krav på smycken och kläder samt de hotell hon gästar. I Sverige är det bara Grand Hôtel som duger – och knappt det. Matkontot är det enda som liknar en normalfamiljs utgifter, kyckling-brosk tillhör ju inte de dyraste man kan äta.
– Jag ger Anna ett underhåll för att jag ska vara säker på att min son Ethan har det bra när han är ute med Anna. Att han får mat på restaurangen och så, förklarar Paul Anka.

Annons

Blir lottlös i skilsmässan

Anna Ankas make Paul är god för 420 miljoner kronor, men paret har äktenskapsförord påstår Paul så Anna riskerar att bli lottlös i den skilsmässa som trots allt ser ut att bli lösningen. Anna däremot hävdar att paret INTE har äktenskapsförord och att hon förväntas få hälften av Pauls förmögenhet vid en skilsmässa.
Trots det har Anna tidigare uttryckt att Pauls pengar inte lockar:
– Jag vill inte ha Pauls pengar, sa Anna i en intervju strax före jul.
Anna Anka menar att hon själv nu ska dra in de pengar hon behöver.
– Svenska folket skulle begå självmord om de visste hur mycket betalt jag har fått, sa hon i december då hon fick sitt nya tv-kontrakt.
Anna Anka är kontrakterad för att göra “Anna Anka PA” och “Svenska Hollywoodfruar” del 2. Vi kommer alltså både få se henne leta efter en personlig assistent och häckla sina landskamrater i en ny omgång av svenska hollywoodfruar.
Men räcker inkomster från att säga så många könsord som möjligt under kortast tid till ett lyxliv i Hollywood? Fortsättning lär följa!

Av Eva Österlind
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

14 kommentarer till “Anna Anka får bara “fickpengar” från maken Paul”

 1. TantLila skriver: 4 januari, 2010

  Kommer Anna Akna vara lika intressant för teve och tidningar utan att vara gift med Världstjärnan Paul Anka? Hon blir som en vanlig “4 åring” som är i sin kiss och bajsålder.


 2. Helena M skriver: 4 januari, 2010

  Jaha Ducken, surt sa räven, Jag tror visst att hon vill åt makens pengar. Hon är bara så genomvidrig, liksom de flesta andra hollywoodsvenskafruar, såg lite på julafton och min mor som är mentalare sa att hon hade ett stort kontrollbehov och träna varje dag 3 timmar hysteriskt, det är sanslöst.

  Med vänlig hälsning lilla h.


 3. Helena M A skriver: 4 januari, 2010

  Verkligheten kommer ikapp….!
  Sunt av Paul Anka att inse vilken människa hon egentligen är…
  Men högmod går före fall, som det heter….


 4. Inger RozénChintohsblogg.se skriver: 4 januari, 2010

  Med all sin dyra smink till trots ser Anna ut som ett russin!


 5. TantLila skriver: 4 januari, 2010

  Man ska egentligen inte kommentera andras utseenden med jag tycker hon ser ut som en transa.


 6. WinniePuh skriver: 4 januari, 2010

  Jag hoppas bara att intresset i Anna Anka somnar snart. Jag tycker inte att hon skulle tjänar mera pengar här i Sverige med bara dumheter och hjärnlösa kommentarer.


 7. pix skriver: 4 januari, 2010

  kvack kvack kvack


 8. Tina skriver: 4 januari, 2010

  “Upp som en sol och ner som en pannkaka.”
  Adjö, adjö Anna Anka.


 9. Bella Donna skriver: 4 januari, 2010

  Paul vill att hon avsäger sig efternamnet Anka – vad har hon då att komma med, utan hans efternamn och utan hans pengar…?


 10. Inger RozénChintohsblogg.se skriver: 5 januari, 2010

  Vad jag inte förstår att Tv3 ska ge Anna “2 miljoner för nya program.Jag tror att Tv 3 hittar på alla lögner om Anna Anka för att göra henne intr.Hennes röst passar inte in i en dokusåpa ens!


 11. aasne hornwebbshop skriver: 7 januari, 2010

  kAN VI VÄRE SPARD FÖR FLERE UTSPILL FRA Anna Anka.Det er et forferdelig fruentimmer, ikke er hun pen, ikke ar hun IQ så jeg håper Paul Anka skiller seg og at Anna Anka får minimalt med penger.Det er trist at svensk Tv skal vise henne og betale godt.
  SLUTT MED ANNA ANKA.


 12. Helena M skriver: 8 januari, 2010

  Jag har bara sett människan i tv och hon verkar trevlig men kontrollbehov har hon, tänk när hon har kameror i lägenheten så attt hon kan kolla personalen det är lite skumt.


 13. Helena M skriver: 10 januari, 2010

  Nu skrev jag paradoxalt upptäckte jag, skall förklara mig, jag gillar inte Anna men det är min privata åsikt men SEN vad hon gör och säger i tv irriterar mig nåt enormt, Men hon ville ha sin del av kalaset och så blev det “bara” fickpengar undrar om hon kommer bo kvar i LA???


 14. ingrid martinssonsvenskdamtidning skriver: 16 januari, 2010

  Anna-Anka är helt OINTRESSANT för mig.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar