Anna Anka tar sig ton – förebilden är Celine Dion

Anna Anka tar sig ton - förebilden är Celine Dion
Annons
Kanske blir Anna Anka en ny Celine Dion?
Kanske blir Anna Anka en ny Celine Dion?

Den svenska Hollywoodfrun Anna Ankas hemliga dröm är att bli sångstjärna – och nu ser det ut som om hon får chansen att uppfylla drömmen. Hennes egen idol är Celine Dion.

Anna Anka, 38, Sveriges mest beryktade Hollywoodfru, har mycket att stå i i dessa dagar. Över en natt blev hon kändis i sitt gamla hemland Sverige genom sin medverkan i TV3-serien “Svenska Hollywoodfruar” och nu verkar helt plötsligt alla dörrar stå öppna för glamourdonnan. En hemlig dröm hos henne har länge varit att få göra en skiva och nu erbjuder skivbolaget Universal henne just det, enligt Aftonbladet. Och som producent vill fru Anka själv helst ha den svenske stjärnproducenten Max Martin.
– Jag har sagt till dem att jag tycker att han har gjort bra grejer. Jag älskar det han har gjort. Kanske kunde han och Paul samarbeta, säger hon.

Annons
Annons

Får inte bli “cheesy”

Enligt Anna Anka handlar erbjudandet om två skivor, först en samlingsskiva med hennes egna favoritsånger och sedan ett eget album.
– Man blir dragen i från alla håll och kanter. Det är svårt, man vill göra de rätta besluten och inte göra några misstag, säger hon till Aftonbladet. Det ska vara en bra produktion, det får inte vara något ”cheesy” man kommer ut med. Jag vill inte göra det för snabbt utan ta min tid och göra det ordentligt, säger hon.

Celine Dion och countrymusik

Det var långt innan hon blev känd som Hollywoodfru och maka till artisten Paul Anka, 68, som drömmen om en musikkarriär spirade.
– Musik har alltid varit en passion, kan jag styra mitt liv åt det hållet så skulle det vara jättekul. Jag var ett tag inne på att flytta till Nashville och göra countrymusik. Men sen ändrades planerna när jag blev med barn, säger hon.
Hon beundrar Max Martins samarbete med Celine Dion.
– Céline Dion är min favorit bland alla artister, det är henne jag blivit inspirerad av, ingen annan slår henne när det gäller röst, säger hon.

Annons

Fler spännande erbjudanden

Andra erbjudanden hon fått är enligt Aftonbladet att medverka i ”Let’s Dance” i TV4, eventuellt en ny omgång av ”Svenska Hollywoodfruar” i TV3 (”Jag har sagt att om det bli en ny serie får det vara ett nytt koncept. Jag tog showen till toppen och kan inte ta den längre.”, säger hon) och att jobba med Robert Aschberg:
– Jag gillar Robert, han är en bra kille och är helt enorm med förslag, han har kastat den ena grejen efter det andra efter mig. Det gillar jag, att jobba med honom hade blivit en rolig grej.

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: Stella Pictures


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

19 kommentarer till “Anna Anka tar sig ton – förebilden är Celine Dion”

 1. Natasha skriver: 20 oktober, 2009

  Ha-ha… what a joke! kan hon sjunga OCKSÅ?… dolda talanger?…


 2. Irena. skriver: 20 oktober, 2009

  Nej hon kan inte sjunga,heller, och ser ut som en tonårspojke som man har inopererat silikon i bröstmuskeln hos…huga!


 3. Netaadika.bloggspace.se skriver: 20 oktober, 2009

  Jag hade hoppats att det inte skulle komma några kommentarer här. Är det inte den femte artikeln om människan? Hur många gånger har vi inte bett att slippa henne. Retas dom med oss på red.?


 4. pix skriver: 20 oktober, 2009

  Neta De skiter i vad vi läsare tycker!!!
  o föresten så tar de väl bort den här kommentaren som de gjort tidigare då någon är kritisk.


 5. Netaadika.bloggspace.se skriver: 20 oktober, 2009

  Ja Pix det är verkligen svagt.


 6. Natasha skriver: 20 oktober, 2009

  Neta & Pix,
  ni har rätt! Jag gillade tidningen (pappersvariant!) innan vi flyttade hit och den enda möjligheten för mig att läsa den idag är att läsa den på nätet. Ibland hämtar min man/våra bekanta en papperstidning, men det händer inte ofta. De på red gjorde nån undersökning imorse (jag svarade på flera frågor… de var om vad jag läser, tycker, vad de ska skriva mer om … och sedan fick jag en fråga om min inkomst (?) – lite konstig fråga, tycker jag… hur kan min inkomst påverka deras förbättringar (om de tänker göra några överhuvudtaget)? Anyhow, för min del är det snart slut… vi åker hem om en månad… och då behöver jag inte läsa SD på nätet eftersom jag kan köpa en papperstindning istället. Men grejen är att jag inte tänker göra det heller… eftersom SD.se har förstört min respekt och intresse för tidningen in GENERAL och som resultat = minus en läsare! Synd! 🙁


 7. Ulla 47 skriver: 20 oktober, 2009

  Natasha! Inte var du så korkad att du uppgav din inkomst? Det har de väl för sjutton inte med att göra! Jag hoppade över flera av deras frågor eftersom jag tyckte att de var irrelevanta och integitetskränkande.


 8. Ulla 47 skriver: 20 oktober, 2009

  #7. integritetskränkande, skall det vara förstås.


 9. Natasha skriver: 20 oktober, 2009

  Ulla,
  jag hoppade över min inkomst… hela “undersökningen” var en blandning av slumpvalda frågor – vet inte om de får nåt nytta av våra svar…


 10. Ulla 47 skriver: 20 oktober, 2009

  #6 Vi kommer att sakna dig 🙁


 11. Martin skriver: 20 oktober, 2009

  Natalie/Natasha hej fran mig…jag skall ocksa reducera mina inlaegg
  tack for alla roliga diskussioner och meningsutbyten..samt de fina bilderna ….!! sana daer undersokningar ar som regel ett instrument for reklam o marknadsforing !! hel pa Dej och ta vael vara pa Dig och Din man !! / M (rTm)


 12. Martini skriver: 21 oktober, 2009

  anna ankas fav latar hehe den maste man ju bara ha
  ” c’est un must” en given succee 😉


 13. Helena M skriver: 21 oktober, 2009

  KAN VI SLIPPA HÖRA MER OM DUCKEN, HON KAN NOG GÅ PÅ HÄNDER OXÅ MEN VEM VILL VETA??? JAG TYCKER HON KAN DRA ÅT H…

  En sur Helena


 14. Martini skriver: 21 oktober, 2009

  hehe Helena sa tycker majoriteten…..!! tror att Red bara retas med oss !!


 15. Helena M skriver: 22 oktober, 2009

  Tack för stödet Martin, är så trött på människan, URK!


 16. Martini skriver: 22 oktober, 2009

  vi stoder alltid Dig kram fran det stora landet (…………………………..)


 17. JacquelineAnnaAnkatarsigton skriver: 10 november, 2009

  Vem av de tre svenska Hollywoodfruarna är trevligast, mest husmoderlig, attraktivast eller mysigast? Anna, Maria eller Agnes Nicole?


 18. PIM VALBORGSDOTTERNOGG.SE skriver: 2 november, 2010

  NEJ fru Anka – hur kan du jämföra dig med Celine Dion, som är en fantastisk, ödmjuk och varm personlighet, som har en frächör som du aldrig någonsin kommer att vara i närheten av !!! Nej, jämför dig med någon annan Anka, (Kalle dumbom!) tack!


 19. official Timberwolves jerseyhgdiamondrings.com skriver: 25 juni, 2014

  cheap Pacers wholesale jerseys Review China


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar