Är Carla för ung och pigg för president Sarkozy?

Är Carla för ung och pigg för president Sarkozy?
Annons
Nicolas Sarkozy med sin maka Carla Bruni
Nicolas Sarkozy med sin maka Carla Bruni

Kanske är det svårt för den femtiofyraårige presidenten att hålla jämna steg med sin yngre hustru? I dagarna hamnade i alla fall den franske presidenten Nicolas Sarkozy på sjukhus efter en joggningtur.

Annons

Det visade sig inte vara en hjärtinfarkt, bara lite utmattning. I alla fall enligt läkarna. På bilden här intill ser vi den franske presidenten Nicolas Sarkozy lämna militärsjukhuset Val-de-Grace häromdagen med sin maka Carla Bruni, 41. De gick hand i hand till den väntande bilen och Sarkozy såg lite blekare ut än vanligt.

När Nicolas gifte sig med den unga vackra Carla förra året förändrades hans liv helt. Hon satte honom genast på en nyttigare diet. Han fick inte längre snaska på några chokladkakor eller ostsnacks och ovanpå det blev det fler turer till gymmet och joggningspåret. Nu skulle Nicolas få tillbaka den fysik han hade som ung och med detta kunna hålla sig i form för sin yngre maka. I alla fall var det tänkt så.

Men frågan om han vågar ge sig ut i joggingspåret igen, efter allt detta?

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Är Carla för ung och pigg för president Sarkozy?”

 1. Martin skriver: 28 juli, 2009

  fler turer till gymmet och joggingssparet…??? det hittade ni val pa pa redaktionen…?? Sarkozy var ju redan en joggings fantast….det ar bara en 14 ars aldersskillnad inget anmarkningsvart….I Frankrike skriver man om den STORA karleken mellan de tva….och man tycker inte om hans traningsvanor…”opassande for en President av Frankrike”…hans öknamn ar ju “l’americain” bland annat just for att han joggar


 2. Rose skriver: 28 juli, 2009

  Vilka löjliga insinuationer….
  Även jag bor i Centraleuropa, senaste veckorna har vi haft uppemot +40° dagligen blandat med häftiga aaskväder , precis som i Paris där mina döttrar bor.
  Även min kropp har kämpat med de dagliga joggingturerna i detta väder – och det trots vältränad fysik och betydligt yngre än Sarkozy….


 3. Nina skriver: 28 juli, 2009

  Håller med, det känns som om SvenskDam gör en höna av en fjäder…igen…


 4. Karin skriver: 28 juli, 2009

  SvenskDam må jo tro vi er dumme alle sammen …..


 5. Natasha skriver: 28 juli, 2009

  Rose,
  vi kanske bor på samma ort? 🙂 här kan man inte andas heller… plus fuktighet 🙁 Jag har inte ens drömt om några joggingturer… inte att prata om att t o m min vovve vägrade gå ut i detta heta… tack och lov vi har en liten gård! då ligger han hela dagen där på terrassen.
  PS. Jag tror inte att “det är svårt för den femtiofyraårige presidenten att hålla jämna steg med sin yngre hustru” – 54 är ingen ålder, särskilt för karlar!


 6. Martin skriver: 29 juli, 2009

  det ar bra toser, bara ge Tidningen en kanga!!!…..insinuanta artiklar behovs inte for att halla intresset uppe….skriv positivt och om mojligt ??? initierat i staellet….om man hade fransktalande personal i redaktionen kunde man ju oversatta artiklar fran franska Point de Vue i staellet for alla de engelska artiklar som oversatts….:(……den anglo-saxiska kulturen ar alldeles for dominerande…..overallt….!!! c’est bien pir ca….!!!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar