Återföreningen med
Leonardo diCaprio kostade
Kate Winslet äktenskapet

Återföreningen med <br>Leonardo diCaprio kostade <br>Kate Winslet äktenskapet
Annons

KateWinslet

Hollywoodstjärnan Kate Winslet och regissören Sam Mendes skiljer sig efter sju års äktenskap. Det var deras gemensamma projekt som knäckte kärleken…

Filmen “Revolutionary Road” återförenade Kate Winslet och Leonardo diCapri, som inte hade spelat mot varandra sedan succefilmen “Titanic”. Men filmen skapade också en spricka mellan Kate Winslet och maken Sam Mendes, som regisserade Kate och Leonardo. Det sägs att Kates och Sams äktenskap som redan var i gungning fick nådastöten under inspelningarna.
Visst, Sam medgav efter inspelningens slut att förmånen att regissera sin fru var en av de största upplevelserna i hans liv.
Men Kate kunde inte släppa jobbet då de kom hem och det blev början till slutet på deras sjuåriga äktenskap som tidigare hade betraktats som ett av Hollywoods lyckligaste.
För två år sedan då Kate Winslet fick en Golden Globe-statyett för sin roll hyllade hon sin make från scenen:
– Tack för att du regisserade den här filmen, babe. Och tack för att du verkligen gillade att se oss med i sådan smärta.
Kate Winslet och Sam Mendes gifte sig  2003 och för Kate skulle det bli andra gången gillt. Men nu har paret separerat bekräftar deras advokatbyrå. Kate och Sam avser att ha delad vårdnad om sonen Joe, 6 år.
Kate har också sedan tidigare dottern Mia, 9, tillsammans med exmaken Jim Threapleton.

Annons

Av Eva Österlind
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Återföreningen med
Leonardo diCaprio kostade
Kate Winslet äktenskapet”

  1. Natasha skriver: 16 mars, 2010

    “Men Kate kunde inte släppa jobbet då de kom hem och det blev början till slutet på deras sjuåriga äktenskap”… är det verkligen orsaken? det köper jag inte… är det Helena Bergström och Colin Nutley som står på tur isf? hoppas att det inte blir så eftersom hon säkert “tar jobbet hem” också… eller är det bara en undermålig kommentar till? (sorry Svenskdam :-(, ni kan det bättre)


  2. Helena M skriver: 17 mars, 2010

    Natasha

    Håller med, det finns nog grejjer under ytan,


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar