Athina Onassis satsar allt på sina hästar

Athina Onassis satsar allt på sina hästar
Annons

Athina Onassis lver för sina hästar
Athina Onassis lever för sina hästar

Som vi tidigare berättat var bland andra Charlotte Casiraghi en av de som tävlade hästhoppning i Monte Carlo i helgen. Men med på banan fanns också en annan berömd ung kvinna, nämligen mångmiljonären Athina Onassis.

Annons

Athina Onassis de Miranda har alltid varit intresserad av hästar och hästhoppning. Men nu har den 24 år gamla arvtagerskan blivit riktigt bra. Kanske beroende på att hon är gift med en duktig ryttare, brasilianaren Doda de Miranda. Eller som han egentligen heter Álvaro Affonso de Miranda Neto, 36. Han tävlade för Brasilien i OS 2004 och anses även vara en begåvad tränare. I alla fall har han gjort Athina mycket bättre genom åren. Paret bor numera i Bryssel i Belgien där också Dodas dotter Viviane bor. Athina satsar nu allt på sina hästar och verkar helt ha glömt bort sin gamla familj, med pappa och styvmamma. De umgås tydligen allt mindre numera. Inte heller verkar hon vara speciellt intresserad av att bilda en egen familj. I alla fall inte just nu.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Athina Onassis satsar allt på sina hästar”

 1. signesigne skriver: 29 juni, 2009

  Efter en tragisk barndom så verkar det som Athina har landat och lever i ett tryggt äktenskap.Varför hon inte träffar sin familj beror på att pappan var emot giftemålet med Doda. När Athina äntligen blev myndig trotsade hon pappan och flyttade till Doda och det blev giftermål.Pappan och styvmamman var väl också ute efter hennes pengar ryktades det om.Så går det när föräldrar försöker styra sina vuxna barn de måste få bestämma själv!! Det är en söt flicka och hade varit en bra kandidat till C-P.


 2. Helena M skriver: 29 juni, 2009

  Athina verkar verkligen ha skinn på näsan, hur gammal är hon nu?


 3. Helena M skriver: 29 juni, 2009

  Oj jag såg att det stod i texten, förlåt.


 4. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 30 juni, 2009

  Athina är söt. Man kan väl säga att det är tur att hon inte blev lik sin mamma.


 5. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 30 juni, 2009

  Ja hon är söt Athina och verkar ganska begåvad också, med undantag att hon har valt bort sin familj och bara hänger sig till Doda och hans dotter. TÄNK OM det hade kunnat uppstå något mellan henne och CP.


 6. JacquelineAthinaOnassissatsaralltpåsinahästar skriver: 9 juli, 2009

  Till signe. Det är nog många som skulle resonera som Athinas pappa Thierry. Tänk om Doda är ute efter dotterns pengar. Athina var så ung och oerfaren när hon träffade den äldre Doda. Barn har de inte skaffat, kanske är äktenskapet inte lyckligt.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar