Bara en behandling kvar för Michael Douglas

Bara en behandling kvar för Michael Douglas
Annons

Michael Douglas med sin dotter i New York.

Michael Douglas tar dottern till skolan.Som vi skrev i slutet av augusti har Michael Douglas dessvärre drabbats av strupcancer. Nu, efter åtta veckor av cellgifter och strålning, är Michael snart färdig med sin behandling.

Den 66 åriga tillika Oscar-belönade skådespelaren Michael Douglas har nu bara en behandling kvar mot sin strupcancer.
– Efter den här veckan är inga fler behandlingar inbokade och han är väldigt glad över att det snart är över. Säger Michaels gamla vän och publicist Allen Burry till People.

Annons

Sex veckor

Michaels återhämtning kommer att ta ytterligare sex veckor och han kommer regelbundet att gå på kontroller för att se till att allt är som det ska. Det hela ser ut att ha gått över förväntan, däremot kan behandlingen göra det smärtsamt att svälja och därmed ge honom vissa svårigheter att äta. Men Michael sägs vara fast besluten vid att inte använda inmatningsrör.

Energi kvar

Trots sin sjukdom har Michael, som är bioaktuell med  Wall Street: Money Never Sleeps, haft tillräckligt med energi för att gå med sin sjuåriga dotter Carys till skolan och gå på premiär med sin hustru Catherine Zeta-Jones. Vi hoppas att energin håller i sig och att han snart kan friskförklaras!

Av Ella Andersson
Foto: Stella Pictures

Läs även:Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Bara en behandling kvar för Michael Douglas”

 1. SusanneG skriver: 8 oktober, 2010

  Take care. I am thinking of you. Big hug to you.


 2. MartinzzonSvenskDam skriver: 9 oktober, 2010

  Rökning???


 3. SusanneG skriver: 10 oktober, 2010

  Nej, inte av rökning. Han har sagt själv att sjukdomen orsakades av alkohol.


 4. Ulla Forsman skriver: 11 oktober, 2010

  Eller kanske av båda två? Michael skulle göra klokt i att fimpa för gott, efter den här varningen. Jag önskar honom ett fullkomligt tillfrisknande.


 5. Maja Larsson skriver: 11 oktober, 2010

  Det fria ordet gäller inte hos svensdamtidning eftersom redaktionen tagit bort min tidigare kommentar ang bild på Mickael Douglas. Få se om censuren även stryker denna kommentar.


 6. Helena K skriver: 17 oktober, 2010

  Det finns en växt, Uncaria Tomentosa, som räddar! I Sverige finns det i tablettform. Cat´s clow. Läs på nätet. Jag har försökt importera det till Sverige, men det är väldigt komplicerat, då ingen kan ge ett klart besked om växter från Syd-Amerika .


 7. Anette skriver: 20 oktober, 2010

  Medicinalväxter som indianerna använde är fantastiska. Men vetenskapen idag tror inte på dem för de är inte tillverkade i laboratorium Har provat 3 olika te-er där för olika saker som hjälpt 100%.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar