Bathina Philipssons nya karriär som reality-stjärna

Bathina Philipssons nya karriär som reality-stjärna
Annons

bathina-philipson-ste

Från ett liv på flykt till en våning på Östermalm. Nu berättar Bathina Philipsson om sin resa i SVT’s nya tv-serie.

Societetladyn Bathina Philipsson har gått från Östermalmskändis till SVT-profil. I tisdags hade den nya reality-serien ”Bathinas skilda världar” premiär där Bathina berättar om sin annorlunda livsresa – från flykten från Syrien till äktenskapet med Sveriges rikaste man – Aje Philipsson, 71.

Annons

bathina-aje-philipson-ste

Bathina och Aje Philipson

Bathina kom till Sverige när hon bara var två månader gammal och växte sedan upp i Uppsala med sina två föräldrar och sina åtta syskon. I tidningen Mitt i berättar Bathina hur hon, när hon kom upp i tonåren, planerade att åka till USA och ta jobb hos en advokatbyrå. Men innan hon hann över Atlanten dök Mr. Right upp – den flera år äldre Aje Philipsson. En multimiljonär med två äktenskap och sex barn i bagaget.

– Många har fördomar om mig, att jag träffat en äldre man med mycket pengar. Som att det bara skulle vara därför jag blev tillsammans med Aje. Det är inte förrän folk lär känna mig som de vet vad jag står för, säger Bathina i en intervju med SVT.

Idag bor Bathina och Aje och deras tre barn i en stor våning på Östermalm – paret ses ofta ute i vimlet.

Av Ellen Myrgård
Foto: Stella Pictures

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

48 kommentarer till “Bathina Philipssons nya karriär som reality-stjärna”

 1. Lene skriver: 7 maj, 2015

  Savner lidt en alder og uddannelse på Fru Philipson. Er han pappa til 9 børn??!
  Jeg læste også SD og et andet svensk ugeblad, da Ajes hustruer ikke hed Bathina! 😉
  (Har en svensk-dansk mor)


 2. ToreStockholm skriver: 7 maj, 2015

  Nå är det jo kul att få titta in i de rikes värld och kontrasten till en invandrarfam . Kvinnorna är pigga och bjuder på sig själv , medan de gamla gubbarna verkar sura o griniga både hos hög o lav .
  Som den nyfikne person jag är kommer jag till att se tv eller play .
  Det är modig att visa upp sitt liv . Men Bathina är jo ung o snygg ……


 3. allegra skriver: 7 maj, 2015

  Såg henne intervjuad i Gokväll i SVT: en stark personlighet, orädd rak varm och självständig och så vacker – grattis Aje!
  Ska bli kul att lära känna henne i tv-serien.


 4. Stefan skriver: 7 maj, 2015

  Sveriges rikaste man? Nej det är han sannerligen inte. Möjligtvis skulle man kunna kalla honom Sveriges rikaste odåga. Synd med tanke på hans duktiga och hårt arbetande föräldrar.


 5. Anitra skriver: 7 maj, 2015

  Jag tycker att detta är en osedvanligt härlig ung kvinna med fötterna på jorden. Tror att hon valde sin make pga attraktion och fascination. Kom ihåg att hennes svärmor, Märta Philipson, gjorde exakt detsamma, dvs valde en make 35 år äldre än hon själv och det gick ju bra.


 6. Alexander Hed skriver: 7 maj, 2015

  Svar till "Stefan" vad galler den Phillippsonska familjeformogenheten….denna glada invandrerska har gift sig till pengar som hennes aldre make har arvt. Grundaren till alla miljonerna var en bilhandlare som hette Gunnar V. Phillippson..han gifte sig 1942 (58ar) med Marta (24ar),expedit pa NK. Salunda har de alla antingen gift sig till eller arvt..ingen av dem har gjort ett skapandes grand for att fa ihop nagra miljoner.


 7. Stefan skriver: 7 maj, 2015

  # 7 Alexander Hed
  Nu förstod jag inte vad du menade.
  Odågan Aje är ju son till duktige Gunnar.


 8. Stefan skriver: 7 maj, 2015

  # 9 Pia
  Var det inte så att mamma Märta, mån om rörelsen, köpte ut Aje från företaget, om jag minns rätt?


 9. ToreStockholm skriver: 7 maj, 2015

  Jag tyckte Bathina rattad en BMW bil , men är det icke på Mercedes bilar fam. har blivit rik ?


 10. Olga skriver: 7 maj, 2015

  Aje har ju tillräckligt mycket pengar för att få vara kompis med kungen. Eller är även den vänskapen uppsagd efter skandalboken?


 11. kickr skriver: 7 maj, 2015

  Elakheterna flödar som, vanligt!


 12. maggan skriver: 7 maj, 2015

  Tror inte hon skulle ha gift sig med honom om han var en vanlig knegare.


 13. Pia skriver: 7 maj, 2015

  9"Stefan". Jag minns inte hur det var med den saken, men det är fullt möjligt. I alla fall borde hon ju ha gjort det. Märta P fortsatte att driva företaget som styrelseordförande efter att maken dött 1970 fram till introduktionen på börsen 1983.
  F ö ska Du ha tack för Dina seriösa inlägg som jag läser med större intresse än de flestas. Det är en minst sagt blandad kompott på den här sidan.


 14. Pia skriver: 7 maj, 2015

  11 "Olga". Drottning Silvia opponerade sig bestämt mot att kungen umgicks med "grabbarna" som bytte till allt yngre fruar. Själv gör hon ju allt för att se så ung ut som möjligt; sannolikt för att förhindra fler "snedsprång" än de redan som förekommit och redovisats offentligt. Det är inte lätt att åldras, särskilt för någon som hyllats i årtionden för sin skönhet.


 15. Titti skriver: 8 maj, 2015

  Bettina behövs på Östermalm. Rak, tydlig och säger precis som det är.
  Bra Bettina. Annars brukar det vara de ingifta som är värst.


 16. Stefan skriver: 8 maj, 2015

  # 13 Pia
  Tack detsamma!
  Ser att censuren nu varit framme och raderat ditt ursprungliga inlägg.


 17. Olga skriver: 8 maj, 2015

  Till # 14, Pia – fr. en annan * Olga * ))
  Jag tycker att de kvinnorna som köras för *skönheten * / som * strålande skönheter låter de sjungande göra en sto-o-o-r björntjänst…istället att satsa på en bra utbildning, inre-påfyllning och egen utveckling satsar de *skönheterna * hela livet på löshår,lösfransar, botox,restylain och allt annat som bjöds av plastikkirurgin. Resultaten är så där faktiskt. Känner en del som var aldrig ngt skönhet och som blev intressanta, vackra på riktigt på äldre dagar för att de blev intressanta, djupa som personligheter med väldigt tilltalande yttre…och tvärtom…skönheten hos en kvinna sitter inte ute .
  ( Trampade igår kväll på cykeln på gymmet och råkade se på skärmen en del av de nya * Hollywoodfruarna * på TV3 …blev extra filosofiskt angelägen ))))))


 18. Sthlm skriver: 8 maj, 2015

  Bettina är vacker och smart. Hon har dock själv uttalat sig i media att hon som ung dansade på borden. Vad är det som är så känsligt i min tidigare kommentar, som gör att den gallras bort. Varför inte berätta om hur paret träffades.


 19. bofinken skriver: 8 maj, 2015

  Bathina är toppen!


 20. helene skriver: 8 maj, 2015

  Den bild man får av Bathina i TV.serien kan för den oinvigde te sig helt verklig. Det finns dock en annan sida som ej är så smickrande. Att gå ifrån att ha varit Rosförsäljare på restauranger–där hon träffade Aje.P. till detta liv, hade kunnat bli en "askungesaga".—Tyvärr är den rätta bilden inte riktigt på detta sätt. Aje P. är ju nu inte den "vassaste" kniven i lådan–men generna har tyvärr slagit hårdare på hans broder Thomas. Som sitter ganska ensam i sin våning ock samlar konst. Bathina har vid ett flertal tillfällen kallat denne svåger Thomas vid ganska fula namn(anges ej här) utan att Aje protesterat! Men "nalla" pengar av onkel–ja det går bra! Finns inget hos detta Par, Aje o Bathina som bör höjas till några skyar–långt därifrån!


 21. Stefan skriver: 8 maj, 2015

  Aje, Noppe och allt vad de heter. Finns det överhuvudtaget någon intellektuell i kungens vänkrets? Verkar bara vara flams och trams som intresserar honom.


 22. BagarBerta.... skriver: 8 maj, 2015

  Hon berättade ju själv om varför hon blev ihop med Aje… Pengar,Status och ett gott liv bland alla Östermalmare… Hon är väl som de flesta Wannabees….


 23. BagarBerta.... skriver: 8 maj, 2015

  forts…som inte vill göra ett vettigt handtag under sitt liv…


 24. helene skriver: 8 maj, 2015

  # 21 Stefan. Anders Lettström, —var den som fick ta "allt".—-Men detta EJ frivilligt! Stora makter verkar…..! Absolut tystnad!


 25. Lilian skriver: 8 maj, 2015

  Motbjudande med stora åldersskillnader öht tycker jag. Oavsett konstellation. Skulle kunna skriva mkt mer i ämnet, men nöjer mig så här.


 26. ottie andersson skriver: 8 maj, 2015

  jag tycker Bathina är en härlig tjej vågar säga vad hon tycker en frisk fläkt i sthlms kändisliv grattis Aje Philipsson till ett bra val


 27. karen skriver: 8 maj, 2015

  När någon uttalar sig att det inte var för "pengarnas" skull utan kärleken-ja,då kan man nog säga att det till 100% var pengarna som styrde valet…annars så behövs ju ingen ursäkt!


 28. Sthlm skriver: 9 maj, 2015

  Reality-serien”Bathinas skilda världar” kanske kan locka hit lite fler unga tjejer från Syrien. Det finns väl fortfarande en del rika gubbar, som kan tänka sig byta ut sin gamla fru mot en ung skön kvinna.


 29. Pia skriver: 9 maj, 2015

  Apropå "Aje", "Noppe" m fl. skrev min humoristiske make i all vänlighet en liten insändare i tidningen när kungen haft stort födelsekalas: Varför fick inte "Tjatte", "Knatte" och "Fjatte" vara med? Redaktionen tyckte, liksom vår familj, att det var skojigt och vi har det lilla urklippet kvar.
  Allt gott, Stefan.


 30. Marguerithe skriver: 9 maj, 2015

  "20" "24" helene,
  Håller med. Ett par som lever runt utan skrupler på pappans hårda arbete i tidigare generation. Ajes okända syster har vi aldrig läst något om.
  A Lettström blev orättvist bedömd och fick ta allt på sig. Hoppas han har några vänner idag.


 31. Ulla AnderssonGoggle skriver: 9 maj, 2015

  Ser med stor förtjusning fram mot att följa Bathina i TV. Hoppas innerligt detta blir verklighet i en fattigpensionärs TV-kanalutbud. Heja Bathina,jag håller på dig


 32. Cissi skriver: 10 maj, 2015

  Håller med om att det efter "kungaboken" ser ut att ha blivit Anders Lettström som utsetts till syndabock. Utifrån sett verkar skulden lite snedfördelad, fint att fler verkar tycka så.


 33. Monica skriver: 12 maj, 2015

  30. Marguerithe

  Systern heter Gunilla, var född 1941 och avled 2010. Aje har även en bror som heter Thomas och är yngst i syskonskaran.


 34. Ch brs. skriver: 14 maj, 2015

  You are married to a multimillionnaire Anders philipson but does not pay its debts in switzerland…


 35. Ch brs.gmail.com skriver: 14 maj, 2015

  You are the best Palestine ….


 36. Christina skriver: 20 maj, 2015

  Ja, men snart blir hon vårdare till en gammal gubbe.Vad spelar då ev pengar för roll.Alla gamlingar som gifter sig med yngre tänker på ålderdomen.


 37. marianne skriver: 29 maj, 2015

  Åter exempel på att vackra flickor kommer hur högt som helst, fula kommer till himlen


 38. Adrien.brs skriver: 24 december, 2015

  Merry Christmas !!!


 39. AdrienBrs skriver: 2 januari, 2016

  Vous devez payer vos dettes en Suisse et payer les taxes et vous êtes condamné plusieurs fois au tribunal de Lausanne Suisse


 40. AdrienBrs skriver: 2 januari, 2016

  Je pense que ton mariage avec Anders philipson est une vrai histoire d’amour avec la différence d’âge de 36 années … Et moi j’étais ami de sa sœur gunilla depuis 7 années jusqu’à sa mort 2009 avec une différence de 12 années c’était une histoire d’amour !!!! L amour est aveugle.,. Et l’argent rendre la vue!!!


 41. AdrienBrs skriver: 15 januari, 2016

  you are married Anders philipson to a multimillionnaire but does not pay its debt in Switzerland…Shame on you Shame on you and Shame on you….xxxx


 42. Adrienbrs skriver: 14 februari, 2016

  Happy birthday 73 year and good health!!! Mister Anders philipdon!


 43. Ulrika skriver: 17 februari, 2016

  Helt underbar!!! Finally en kvinna som står ut och är sig själv fullt ut!!!


 44. Adrienbrs skriver: 19 mars, 2016

  Happy Birthday Anders Philipson 73 !!!


 45. H skriver: 10 maj, 2016

  Skulle han vara lika lockande utan pengar för henne. Tror inte det.

  Aje skulle kunna få vilken kvinna han vill med de pengarna.

  Aje ska också hyllas för sin lojalitet att inte skvallra om kungen.


 46. Adrien Brs skriver: 29 maj, 2016

  Bathina Philipson married to a multimillionnaire Anders Philipson but does not pay its debt in Switzerland…Shame on you mister Anders!!


 47. Adrien Brs skriver: 29 maj, 2016

  Shame on you!!! Anders Philipson


 48. Adrien Brs skriver: 29 maj, 2016

  Shame on you!!! Anders Philipson and happy birthday ???


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar