Bland trasor och blåsor i Hollywood

Bland trasor och blåsor i Hollywood
Annons

Dita von Teese
Dita von Teese

Sommaren är här och vi tar en titt på vilka kreationer kändisarna plockat fram ur sina sommargarderober…

Burleskdrottningen Dita von Teese är alltid vacker i sina 1950-tals-pin-up-inspirerade klänningar. Så även denna dag när hon var på shoppingtur i somrigt blommig dress med matchande pumps och läppstift. Hon bär verkligen upp sin bleka hy som få andra! Den likaledes mjölkvita Cate Blanchett valde istället en mörk kimono-liknande klänning. Singeltjejen Cameron Diaz gick på filmpremiär i en söt vit kort-kort kreation medan skådespelarkollegan Jennifer Aniston valde en dito i guld.

Annons

Guld och kort-kort är något som går hem även hos 51-åriga Sharon Stone, som visade upp en romersk-inspirerad outfit med tjocka armband och halsband samt guldsandaler. En solbränd Jade Jagger gillar den färgstarka stilen med lila klänning, orange pumps och knallrosa fjädrar i håret. Runt ena armleden sportade hon dessutom ett svettband. Originellt – men snyggt? Eva Longoria sågs ute på promenad med en väninna i en något alldaglig, men somrig, bomullsklänning.

Annons

Lisa Rinna, gift med “Lagens änglar”-stjärnan Harry Hamlin, bar ett tajt, sportigt fodral. Lisa har som synes genomgått ett antal plastikoperationer, alla inte så lyckade och har i media pratat ut om bland annat en misslyckad juvederm-behandling. Mariah Carey gillar att visa upp sina kurvor, och gör det gärna på alla möjliga sätt. Denna gång blev det ett långt fodral med en sida i genombruten spets. Till detta platåsandaler. Nja, det ser inte särskilt bekvämt ut i allafall…

Förfasas eller inspireras… smaken är som baken, titta själv i vårt bildspel här nedan..


Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Stella Pictures, IBL


[smooth=id: 60; width:430; height:700; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Bland trasor och blåsor i Hollywood”

  1. Martin skriver: 20 juli, 2009

    ni damer som laser SD..ni imponerrrarrr for ni kommenatarer aldrig sant har skraep….heder at er alla….!!!!!!!!!!!!!!!!!


  2. Netahttp skriver: 20 juli, 2009

    Tack Martin, men är det inte konstigt att redaktionen envisas, dom måste väl se att det blir noll kommentarer på skräpet. (Nu blev det två iaf, nästan synd…)


  3. Martin skriver: 20 juli, 2009

    Ja precis det har jag ocksa tankt…men anda trycker SD ut dessa och liknande om div “celebriteter”…..nu blev det tre..men det kvittar nog..:)


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar