Brangelina: dags för barn nr 7

Brangelina: dags för barn nr 7
Annons
Brad och Angelina med sina biologiska minstingar, Knox och Vivienne.
Brad och Angelina med sina biologiska minstingar, Knox och Vivienne.

Så var det dags igen – för nummer 7! Angelina Jolie och Brad Pitt ska adoptera igen, och denna gång från Syrien.

För några år sen sa Angelina att hon skulle älska att ha sju barn, och helst från olika religioner, kulturer och länder. Nu gör hon och maken Brad Pitt slag i saken, enligt Expressen. Tidigare har paret, som populärt fått smeknamnet Brangelina,  tre adopterade barn; från Kambodja, Etiopien och Vietnam. De övriga tre är biologiska.

Annons

Nu är det Syrien som är det land som paret har fastnat för. Angelina som är goodwill ambassadör för UNHCR besökte för ett tag sen flyktingbarn i just Syrien och det var då hon bestämde sig. Om det är en tjej eller kille är inte bekräftat än. De nuvarande sex barnen är Maddox, 7, Pax, 5, Zahara, 4, Shiloh, 3 samt Knox och Vivienne, snart 2.

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Brangelina: dags för barn nr 7”

 1. Jacqueline skriver: 2 november, 2009

  Även de superrika och superkända skådespelarna har upplevt och insett att vänner kommer och stannar ett tag (veckor, månader eller år) sedan försvinner de – ofta för alltid. Det går inte att försäkra sig mot. För att behålla “en vän” att ha att träffa återkommande måste man göra en överenskommelse med personen. Diskutera hur ofta mellan intervallerna som man ska träffas.


 2. Jacqueline skriver: 2 november, 2009

  De har försäkrat sig mot att bli ensamma på ålderns höst. Med så många barn är det alltid någon som tar med sig barnbarnet och hälsar på hos mor- och farföräldrarna.


 3. MollyMolly skriver: 2 november, 2009

  Det var interessant måte å se motivet for adopsjon på! Flott i allefall at de gir barn en mulighet for et bra liv. Hørte i er intervju med Angelina at hun sa at hun visste de var priviligerte mennesker, og at hun derfor var glad fordi hun kunne gi noe tilbake til dem som trenger det.
  Disse toppskuespillerne er kloke og høyst intelligente mennesker,- ellers hadde de ikke klart å skape sine kritikerroste roller! 🙂 Klem fra meg


 4. Anna skriver: 2 november, 2009

  Herregud…


 5. Anne Nordbergsvenskdamtidning skriver: 2 november, 2009

  Ja, jag håller helt med dig, nr 1, ang att de försäkrar sig att de slipper vara ensamma på ålderns höst. Så är det nog. Men…7 barn, ja, det är rätt många det, men min man har 6 syskon, dvs de är 7 barn i deras familj, hans föräldrar var mycket barnkära. Kanske är Brad o Angelina också väldigt väldigt barnkära….så måste det nästan vara…..eller????


 6. Anna skriver: 2 november, 2009

  Var ska Angelina föda den här gången? USA?


 7. Anna skriver: 2 november, 2009

  Förlåt, jag var snurrig..


 8. Helena M skriver: 3 november, 2009

  Barn nummer sju, blir inte det ganska mycket jobb och barnflickor? Men det är väl mysigt med så många barn och som ovanstående sa det blir mycket barnbarn och en jätte släkt och familj.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar