Britt Ekland säljer sin lyxklocka från Cartier

Britt Ekland säljer sin lyxklocka från Cartier
I dag kan Britt Eklands Cartier-klocka bli din! Den tidigare Bond-bruden auktionerar ut den på Kaplans – där hon en gång köpt klockan.
Annons

Klockan 13.00 den 22 september auktioneras Britt Eklands klocka ut hos Kaplans. Armbandsuret är från Cartier och har bland annat burits av henne under inspelningen av TV3:s Svenska Hollywoodfruar och TV4:s Let’s Dance.

Annons

Däremot är hon nog mest känd för roller som Bondbruden Mary Goodnight i “Mannen med den gyllene pistolen.  Och under 1960-talet var hon gift med skådespelaren Peter Sellers.

Ekland och Roger Moore i Mannen med den gyllene pistolen.

Britt Ekland och Roger Moore i “Mannen med den gyllene pistolen”.

“Det här är helt enkelt ett unikt tillfälle för både samlare och fans. En chans att nu få bli ägare till klockan som Bond-bruden från Mannen med den gyllene pistolen burit runt sin handled”, står det att läsa i ett pressmeddelande.

 

Utropspriset för Britt Eklands klocka ligger på 26 500 kronor.

Britt Ekland auktionerar ut sin guldklocka från Cartier.

Utropspriset är 26 500 kronor och själva klockan består av 18K guld och safirglas. Man får även en fin ask på köpet samt en personlig hälsning från skådespelerskan som skrivit på sitt egna brevpapper.

“Min Cartier Panthère CC851168 har varit med sen 2014 då jag köpte den på Kaplans. Eftersom jag reser mycket ville jag ha en snygg och elegant klocka som var lätt att ändra vid olika tidzoner. Den var med på “Svenska Hollywoodfruar”, den var med och åkte skidor när vi filmade “Eklands” i Aspen och nu senast var den med i “Let’s Dance” i TV4. Men nu får den gå till någon annan. Enjoy” skriver hon och under har hon signerat med sitt namn och ett litet hjärta.

Klockan bar hon under inspelningen av Let's Dance, skriver Britt Ekland.

Klockan bar hon under inspelningen av Let’s Dance, skriver Britt Ekland.

Förutom Britt Eklands klocka erbjuder auktionen andra klassiska damur från Rolex, Omega, Cartier, Georg Jensen, Bvlgari och Patek Philippe.

Annons

Om drygt en månad fyller Britt 76 år men någon åldersnoja verkar hon inte ha.

– Ålder är bara ett nummer och det är inte farligt att bli äldre. Folk har sån åldersnoja, men lägg av med det! sa hon i en intervju i Malou efter tio.

Foto: Kaplans, IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Britt Ekland säljer sin lyxklocka från Cartier”

  1. Cissi skriver: 22 september, 2018

    Fina Britt Ekland. Helt rätt sagt om det här med ålder.


  2. Margareta skriver: 23 september, 2018

    Jaha….och när började SVD sälja gammla armbandsur?????? Så tarvligt!


Annons

Laddar