Camilla Läckberg om livsförändringen med maken: "Kämpar"

Camilla Läckberg är trött på sin livsstil och vill göra en förändring. Nu utmanas hon av maken Simon Sköld.

Slå på ljud

Deckarförfattaren Camila Läckberg, 46, träffade maken Simon Sköld, 34, för sju år sedan när Simon var inhyrd entrévärd på Camillas jubileumsfest.

2017 gifte de sig och i dag har de gemensamma dottern Polly, 5.

Simon är professionell MMA-utövare, vilket innefattar en hel del hård träning. Medan Camilla däremot inte behöver röra sig särskilt mycket inom hennes yrke.

Men nu är hon trött på sitt stillasittande liv.

”Jag har ju inte direkt hymlat med att jag är typ i mitt livs sämsta form just nu. Har under pandemin jobbat mer än någonsin tidigare, stressat mer, varit mer stillasittande och ätit mer skit än någonsin tidigare i mitt liv. Och jag är trött, sliten, känner inte igen mig själv i spegeln och det påverkar mitt humör”, skriver Läckberg på Instagram.

Camilla utmanas av maken Simon

Hon vill göra en förändring och till hjälp har hon maken Simon, som utmanar henne till ”100 dagar av rörelse”.

LÄS MER: Alla ville se Läckbergs nya serie

I 100 dagar ska alltså Camilla göra något varje dag som innebär fysisk ansträngning.

”Allt från en promenad, till styrka framför tv:n till yoga, padel, gym och så vidare. Minst fem minuter per dag. Självklart sikta på mer. Men blir det bara fem minuter någon dag så är det ok. Målet nu är att KOMMA IGÅNG!”, skriver hon.

Camilla Läckberg och Simon Sköld.
Eero Hannukainen/TT

Mått dåligt länge

Camilla har även tidigare pratat om sitt hälsotillstånd. På sina sociala medier avslöjade hon för en tid sedan att hon mått dåligt under en längre period.

”Är trött, stressad, kämpar fortfarande med min vikt och mitt allmänna fysiska välmående. Jag känner att jag dras och slits i från alla håll, massor av "kan du bara’", massa förväntningar på min tid som jag ofta upplever som helt orealistiska och orimliga”, skrev hon då.

LÄS MER: Camilla Läckbergs present till Simon Sköld – för en kvarts miljon kronor

Simon är Camillas största supporter

Man maken Simon stöttar Camilla genom allt och nu försöker han peppa och uppmuntra henne så gott det går.

”Jag vill komma igång med träning som en naturlig del av min vardag. Just nu är tröskeln för hög, jag vill sänka den och se träning som något som jag bara gör. Simon var den som föreslog "100 dagar av rörelse" och han står för pepp, uppmuntran och beröm. Han är min största supporter”, säger Camilla till Aftonbladet.

Foto: TT