Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas stora livsförändring med dottern Zoe – bilderna visar sanningen

04 jul, 2022, 08:00 

Carola Häggkvist har tagit ett stort beslut.

Annons
Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Carola Häggkvist, 55, njuter just nu för fulla muggar av semestern. Hon och dottern Zoe Häggkvist, 13, befinner sig på Gotland. På Instagram har hon delat med sig av flera härliga bilder de senaste dagarna.

Följarna har även fått bekanta sig med en ny familjemedlem, katten Gucci, som Carola stolt visat upp under semestern. Det har helt enkelt inte gått att motstå när det lilla pälsdjuret uppträtt så ståtligt!

”Älskar hur lilla kattungen lockar fram så mycket glädje och kärlek till vår lilla familj. Glöm inte plocka bort fästingar på dina husdjur och även på dig själv. Dags att ta fästing sprutan igen väl? Hög tid nu”, skrev Carola i ett inlägg på Instagram.

Carola stoppades av grannarna

Semestern har säkert varit välbehövlig då det varit lite jobbigt på hemmaplan den senaste tiden. Carola har nämligen varit på jakt efter ett större landställe där hon kan anordna konserter både inne- och utomhus.

Annons

Hon trodde sig ha funnit sitt drömhus i Bjäre och ledde budgivningen. Det gick till och med så långt att hon knackade på hos grannar och meddelade att hon skulle bjuda på lite härliga konserter om hon vann budgivningen.

Då fick hon ett sms från en av grannarna som inte alls var speciellt sugen på att få Carola som granne.

”Jag fick rysningar. Det var mer attityden som störde mig då han inte ens frågade konkreta utvecklande frågor om konserttider, längd och antal osv”, skrev hon på Instagram.

Zoe Häggkvist, Amadeus Sögaard och Carola Häggkvist
Carola Häggkvist med barnen Zoe Häggkvist och Amadeus Sögaard.

Stora livsförändringen: ”Så många minnen”

Medan Carola letar vidare efter husdrömmen avslöjar hon nu att den 140 kvadratmeter stora villan i Bromma ligger ute för försäljning.

Hon och dottern Zoe flyttade från villan 2018 och bosatte sig i Steninge slottsby. Sedan dess har hon hyrt ut villan i väntan på bättre tider.

Idag - visning SÖNDAG! Så många minnen i detta magiska hus med den än mer insynsskyddade suveräna hörntomt som idag har visning för dig som är seriöst på jakt efter familjehuset i Bromma!” skriver Carola på Instagram och delar med sig av några bilder från tiden i huset.

Foto: TT/Instagram

Annons