Caroline af Ugglas i bilkrasch igår: – Trodde jag skulle dö!

Caroline af Ugglas i bilkrasch igår: - Trodde jag skulle dö!
Annons
Schlagerstjärnan Caroline af Ugglas var chockad efter bilolyckan.
Schlagerstjärnan Caroline af Ugglas var chockad efter bilolyckan.

Lyckan efter att ha kammat hem en finalplats i Melodifestivalen blev kort. Igår, tisdag, var sångerskan Caroline af Ugglas med om en svår bilkrasch i blixthalkan. – Jag trodde att jag skulle dö, säger hon till Aftonbladet.

Annons

I helgen var Caroline af Ugglas lyckligare än någonsin. Efter att hon fått beskedet om att hon gått vidare till final i Melodifestivalen slängde hon sig lyckligt om halsen på sin älskade man Heinz. Hela lördagsnatten firade hon succén med ett stort leende på läpparna. Men nu har lyckan bytts mot olycka. Igår chockades sångerskan svårt då hon var med om en allvarlig bilolycka.
– Det här var det jävligaste jag varit med. Jag var hundra på att det var kört, berättar en skakig Caroline för Aftonbladet.

“Ett kaos av glassplitter”

Olyckan inträffade under tisdagen, sångerskan var på väg hem i en taxi i den extrema halkan. På E18, någon mil från sångerskan hem, kolliderar taxin med två andra bilar. Taxin åker runt, snurrar och glider. Krockkuddarna utlöses och tumult utbryter. Caroline beskriver det “som ett kaos av glassplitter” och berättar hur hon i panik springer ut ur bilen och gråter. Kvar i taxin sitter chauffören.
– Det är det värsta av allt. Jag trodde han var död eftersom inte han gick ut. Men han satt ju fast i och med att bilen var ganska ordentligt smashad, säger Caroline.
Varken Caroline eller de andra inblandade skadades allvarligt. Men sångerskan säger att hon känner en viss smärta i nacken. Nu kan hon inte medverka på dagens genrep inför finalen på lördag, men enligt uppgifter ska hon inte dra sig ur tävlingen.

AV JOHANNA FREDRIKSSON
FOTO: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar