Celine Dion visar upp sina tvillingar

Celine Dion visar upp sina tvillingar
Annons

Bara sex veckor efter födseln visar sångstjärnan Celine Dion upp sina tvillingar Nelson och Eddy. Redan nu kan hon också berätta att pojkarna är ganska olika en brås med Celine – och den andre på pappa René Angelil.

Annons

Åh, så söta… Men oj, så mycket tid de tar! Ändå strålar nyblivna tvillingmamman Celine Dion som en sol, trots att hon nästan inte får sova någonting alls.

 

 

 

Céline Dion och maken René.

– Jag erkänner att jag har pyjamas på mig ända fram till lunch! avslöjar Celine Dion till Hello Magazine som har fått den första intervjun med Celine efter födseln av tvillingarna.
Celines make och också pappa till Nelson och Eddy är full av beundran för sin fru. Lika imponerad är givetvis också storebror René-Charles, 9 år, som äntligen har fått syskon.
Celine och René har kämpat länge för att utvidga barnaskaran, så nu är lyckan total.
Den 42-åriga mamman avslöjar också att tvillingpojkarnas personlighet  och karaktär har redan börjat avslöja sig och det råder ingen tvekan om att det finns mycket René Angelil i Nelson och att Eddy har fått sin näsa efter sin mamma.

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Celine Dion visar upp sina tvillingar”

 1. Ann skriver: 15 december, 2010

  Varför tror jag inte på detta? Att hon fött tvillingar – nä, tror jag inte ett ögonblick på. Tror inte hon ens att hon födde den “förstfödde”.


 2. Anna skriver: 15 december, 2010

  Vilken världsnyhet att Céline Dion går i pyjamas fram till lunch…


 3. Emma skriver: 15 december, 2010

  Vad består Anns konspirationsteori av?


 4. Ann skriver: 16 december, 2010

  Konspiration vet jag inte men när jag såg henne sk höggravid med förstfödde såg det ut som om hon hade en kudde på magen. Inga som helst tecken annars på kroppen att vara höggravid. Inte det minsta svullen – nä som sagt den socksöta sagan biter inte på mig. Varför jag nu öht bryr mig!


 5. Tulla skriver: 17 december, 2010

  Jeg er ligesom Ann ( #1) i tvivl om Celine Dion er biologisk
  mor til sine 3 børn eller om de alle er født ved kunstig
  befrugtning med æg fra en anden kvinde.
  Underordnet, faktisk – glæden ved børnene og rollen som
  mor er den samme.


 6. PIM VALBORGSDOTTERnogg.se skriver: 28 december, 2010

  Jag är så lycklig att Celine Dion-Angelil har blivit mor igen och fått två småttingar till i sin alldeles egna familj. Kan man önska henne något bättre???? Hon är ju det sista av fjorton syskon i sin egen skara, så det är ett under att denna fina medmänniska (och inte bara artist!) med medicinsk hjälp, fått fler barn som hon så innerligt längtat efter… Är detta så underligt? Själv känner jag flera kvinnor som fött både 8&9 barn vardera, som ser ut som skolflickor, trots amning och det stora ansvar det innebär att både vara gravid, föda och ta hand om dessa! Bara at konstatera att vissa kvinnor ser yngre (och kanske vekare ut) än andra. Var inte avundsjuka, tack! Med avundsjuka och girighet följer förödelse krig och fattigdom!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar