Christian Bauer i tårar – berättar sanningen om förhållandet med Pernilla Wahlgren

Christian Bauer berättar om kärlekslyckan med Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgrens kärlekslycka med pojkvännen Christian Bauer fortsätter att väcka intresse. Schlagerstjärnan har berättat om parets förhållande i både poddar och tv-program – men nu kommer de första orden från Christian.

Slå på ljud

Kärleken mellan Pernilla Wahlgren, 53, och pojkvännen Christian Bauer, 55, växer sig allt starkare. De kan, utan överdrift, beskrivas som ett av Sveriges hetaste kändispar just nu och i intervjuer, tv-program och poddar berättar Pernilla flitigt om deras liv tillsammans.

Christian Bauer om kärleken till Pernilla Wahlgren

Christian har däremot varit fåordig när det kommer till att uttala sig om relationen. Fram tills nu. Häromdagen överraskade pojkvännen genom att ge Pernilla en kärleksförklaring i sin biografi på Facebook.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens beslut med Christian Bauer – tar ett stort steg i relationen

Fjäll o hav är mina rätta element i mina barn, barnbarn och HON är mitt allt”, står att läsa på Christians Facebooksida.

Och det är inte bara Pernilla som Christian har charmat. Under deras relativt korta förhållande har pojkvännen hunnit träffa barnen Oliver, Bianca, Benjamin och Theo flera gånger och Bianca har berättat om mötena.

Bianca Ingrosso om att Christian har kommit in i familjen

– Vi är annorlunda mot vanliga svenska familjer och jag tror det tar ett tag att vänja sig vid oss. Alla är färgstarka, pratar mycket och bjuder på sig själva. Det kan vara en chock att komma in på familjemiddag, har hon berättat för tidningen Hälsoliv.

LÄS MER: Pernilla Wahlgren i sorg – sonen tillbaka på sjukhus

Dessutom har Christian äntligen fått se sin älskade flickvän på scenen. För trots att Pernilla har synts i otaliga tv-sammanhang de senaste månaderna så har ju pandemin hindrat henne från att fortsätta spela föreställningen "Pernilla Wahlgren har hybris". Men i helgen var det äntligen dags igen och på hedersplatsen satt Christian.

Christian Bauers tårar – berättar om Pernilla

"Det här är så stort. Där är hon, min älskling, tårögd och rörd redan innan, och lite nervös, vet inte varför jag är det men det är fantastiskt.", sa Christian i en video på Instagram strax innan föreställningen.

Foto: TT, Instagram