Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Clara Hallencreutz om kärleken till Fares Fares

25 mar, 2019, 20:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
clara hallencreutz fares fares cafe
På listan över Sveriges hetaste kändispar har konstnären Clara Hallencreutz och hollywoodskådisen Fares Fares seglat upp som bubblare. Nu beskriver de relationen i en ny intervju.
Annons

Hollywood möter Stockholmsgräddan. I januari förra året blev skådespelaren Fares Fares, 45, och konstnären Clara Hallencreutz, 33, ett par. Clara var tidigare gift sig med H&M-arvingen Nils Tham och rör sig i kretsarna kring Victoria och Daniel. Förra sommaren tog hon till exempel med sig Fares på Louise Thotts (tidigare Gottlieb) bröllop där ju prinsessan Madeleine var brudtärna.

Fares i stor intervju

I det senaste numret av Café ställer Fares Fares upp på en stor intervju där han berättar om sina internationella framgångar (nu senast i HBO-serien Westworld) – men också om kärlekslivet. Och svårigheterna som kan uppstå när man försöker kombinera skådespelaryrket med ett välfungerande privatliv.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Du vet aldrig riktigt vad som händer, du kan inte planera på samma sätt som du planerar ditt liv inom något annat. Det är jobbigt att inte veta vart ens arbetsplats är om ett år, då är det svårt att planera allt med semester och privatliv och allt vad det är. Men det funkar bra för mig och Clara, säger han till Café.

Annons

“Förbaskat lycklig”

I reportaget får Clara ge sin bild av pojkvännen och hon beskriver honom som ett riktigt “må bra-piller”.

– Vad vi än gör och var vi än är får han en att känna sig förbaskat lycklig – ett helt klart beroendeframkallande piller som man omöjligt kan leva utan. Fares har ett tålamod som är otroligt töjbart, och för mig som är väldigt virrig och impulsstyrd är det ovärderligt. Jag är slarvig och föredrar att ta första bästa genväg med full gas från början till slut. Fares vill hellre lägga en detaljrik plan som han sedan följer noggrant. Hans sätt brukar i och för sig vara en smula bättre på längre sikt.

Nils Tham och Clara Hallencreutz
Clara var tidigare gift med H&M-arvingen Nils Tham. De skilde sig i slutet av 2017.

Clara var gift med Nils Tham i drygt fyra år. Nu är H&M-arvingen tillsammans med skådespelerskan Felice Jankell, dotter till Annika Jankell och Thorsten Flinck. Första gången de visade upp sig tillsammans var när Childhood firade sitt 20-årsjubileum på restaurang Tyrol i Stockholm.

Läs mer

Foto: TT

Annons