Courtney Cox har separerat från maken

Courtney Cox har separerat från maken
Annons

Courtney Cox och maken David Arquette har separerat. Det bekräftade tv-stjärnan Courtney Cox i ett pressmeddelande igår.

Courtney Cox, 46, som blev känd för sin roll i tv-serien Vänner har varit gift med David Arquette, 39, i hela 11 år och de har dottern Coco, 6, tillsammans.
– Vi har nu kommit överens om att separera för att bättre förstå oss själva och vad vi verkligen behöver från vår partner och från vårt äktenskap, skriver stjärnan i ett pressmeddelande och säger att beslutet tagits för en tid sedan.

Annons

Otrohetsrykten

Det har länge ryktats om att paret haft problem i äktenskapet och otrohetsrykten har omgett dem bägge. Senast snackades det om att Courtney hade en affär med sin motspelare i serien Cougar Town, Brian Van Holt. Han spelar för övrigt hennes exmake i komediserien som just nu går på Kanal 5 och ni kan se honom på bilden här intill.

Jennifer Aniston

Courtney är som bekant fortfarande mycket god vän med sin motspelerska från serien Vänner, Jennifer Aniston. Eftersom hon också är singel kan man väl ana att de bägge nu kommer att kunna ha kul tillsammans. David sågs ute på stan häromkvällen, ni ser honom här i sin rödrutiga skjorta – så glad var han över att de separerat…

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar