Intresserad? Stefan Sauk söker middagsdejt!

Intresserad? Stefan Sauk söker middagsdejt!
Annons

stefan-sauk

Drömmer du om en dejt med skådespelaren Stefan Sauk? Nu har du chansen, för om en vecka auktioneras han ut på en dejt!

Första, andra, tredje… Den 14 maj kan den som vill buda på skådespelaren Stefan Sauk och fem andra heta kändissinglar i en välgörenhetsauktion. Den som lägger högsta budet vinner en middagsdejt med sin utvalda singel.

Annons

Kärleksrykten

Tidigare i våras kunde vi se Stefan Sauk, 55, svinga sina lurviga i tävlingsprogrammet Let’s Dance tillsammans med danspartnern Malin Johansson, 23.  De var ett vackert danspar som uppenbarligen fattade starkt tycke för varann; de pussade och kramade sig glatt igenom programmen. Sen dess har det gått ihärdiga rykten om att de skulle vara mer än bara danspartners. Men, trots att de till och med for på semester till USA ihop efter programmet, hävdar Stefan att han är singel och att han och Malin bara är goda vänner.stefan-sauk-dance
– Om du sätter ihop två tomtebloss – så är det väl klart att det sprakar lite. Men för att svara på frågan, ett danspar – ja, men inte ett kärlekspar, har han sagt. .

Auktion på Tradera

Det är Fredrika Johnson som ordnar eventet, som kommer att hållas på nattklubben Pure i Stockholm. Men auktionen ligger även på nätsajten Tradera där vem som helst kan gå in och buda, se länken nedan. Intäkterna från auktionen kommer att gå till välgörande ändamål, bland annat till Stefans egna projekt i Kenya, en skola för barn som förlorat sina föräldrar i aids samt till Mustaschkampen som samlar in pengar till prostatacancerforskning. Bland de övriga singlarna i auktionen finns också Let’s Dance-kollegan Daniel da Silva.

Här kan du lägga bud på en dejt med Stefan Sauk!

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar