Denise Richards på Hawaii med döttrarna

Denise Richards på Hawaii med döttrarna
Annons

Denise Richards tog med sig barnen på semester
Denise Richards tog med sig barnen på semester

Denise Richards har nyligen slutit fred med exmaken Charlie Sheen. Så nu kan hon vila ut på den soliga ön Hawaii med deras bägge döttrar, utan att ha dåligt samvete.

Denise Richards,38, som numera syns i den egna dokusåpan Complicated, funderar på att gifta om sig igen. Det vill säga om hon träffar rätt man.

Annons
Denise på stranden med Lola Rose och Sam
Denise på stranden med Lola Rose och Sam

Denise är numera öppen för att även dejta icke-kändisar.

– Nu är jag öppen för allt. Mina föräldrar var gifta i alla år ända tills mamma gick bort 2007, säger hon.

Denise har döttrarna Sam, 5 år och Lola Rose, 4 år tillsammans med sin exman Charlie Sheen, 43. De har tidigare varit som hund och katt och bråkat offentligt om det mesta. Men nu har de äntligen slutit sams och verkar ha satt sina olikheter åt sidan för att hålla en enad front för barnens skull.

Charlie fick nyligen tvillingar, Bob och Max med nya frun Brooke Mueller och till allas förvåning dök Denise upp på sjukhuset med sina flickor för att hälsa på.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella PicturesMer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

10 kommentarer till “Denise Richards på Hawaii med döttrarna”

 1. Anna skriver: 24 juni, 2009

  Det ser härligt ut..


 2. Martin skriver: 24 juni, 2009

  Vad bra att jag fick veta det, jag har legat somnlos i veckor over detta problem….


 3. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 24 juni, 2009

  Det har jag också Martin. Men nu vet vi.


 4. lisa skriver: 24 juni, 2009

  Jag har inte varit sömnlös över detta problem därför att jag äter sojaprotein. Det är även ett dokumenterat cancer botmedel. Lance Armstrong åt det när han var sjuk och blev frisk efter 7 månader sedan vann han Tour de France sju år i rad!


 5. Irena. skriver: 24 juni, 2009

  Vem är Denise Richards?


 6. Martin skriver: 24 juni, 2009

  Vem bryr sig ett skvatt vem hon mojligen ar????


 7. Anna skriver: 25 juni, 2009

  Hon har spelat i Wild Things, mycket bra tycker jag.
  En av hennes största roller anser jag..
  Jag minns knappt hennes andra filmer..
  Det har gjorts uppföljare till Wild Things som förstås inte var lika bra..


 8. Bella Donna skriver: 27 juni, 2009

  Denise Richards är en före detta Bond-brud, hon spelade mot Pierce Brosnan i “The World Is Not Enough” 1999. För denna prestation fick hon en “Golden Razzie” ( Golden Raspberry Awards, “motsats” till Oscargalan ), “Worst Actress”… ( Men där är hon i gott sällskap, även Oscarsbelönade Halle Berry har mottagit denna utmärkelse! ). Senare utsågs hon även till “den sämsta Bond-bruden någonsin”! Vilket jag tyvärr nog får hålla med om. Men hon har gjort ett antal bra filmer också, varav thrillern “Wild Things” från 1998 är den bästa och mest kända. En av hennes andra bästa roller är i en mycket elak satirfilm om amerikanska skönhetstävlingar, “Drop Dead Gorgeous”, 1999. En av hennes senare filmer “I do ( But I don´t )” tycker jag också mycket om.
  Annars är hon som sagt var mest känd för att ha varit gift med Charlie Sheen, och bara några månader efter första dotterns födelse vikt ut sig i Playboy!


 9. Anders skriver: 28 juni, 2009

  Tidningen skriver om Denise Richards som om hon vore valkand, men inte ett ord om Farrah Fawcett-Majors som var en ikon…..okunnigt!!!


 10. Bella Donna skriver: 28 juni, 2009

  Anders, jag håller med! Farrah Fawcett, Charlies vackraste ängel, med utseende och karisma way over Pamela Anderson… Svensk Dam.se, vi efterlyser en minnesartikel om Farrah – som råkade gå bort samma dag som Michael Jackson, och hamnade därmed helt i skuggan av honom…
  Beträffande Denise Richards är hon förvisso välkänd, men hör väl inte till skådespelarnas A-lista…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar