Det nya paret Carola och Alexander gjorde storsuccé

Det nya paret Carola och Alexander gjorde storsuccé
Annons

Alexander Rybak och Carola uppträdde tillsammans
Alexander Rybak och Carola uppträdde tillsammans

Vår egen svenska sångfågel Carola Häggkvist och den nye Eurovisionsschlagervinnaren Alexander Rybak gjorde nyligen gemensam succé i Halden i Norge.

Det finns inget som en schlagervinnare, än mindre två på scen samtidigt. Och det var precis vad norrmännen fick uppleva häromdagen då både Carola och Alexander Rybak uppträdde på Allsang på Grensen. En konsert som också sändes i norska TV2.

Annons

Och det är ingen överdrift att säga de bägge gjorde stor succé med sitt framträdande. Publiken på runt 10.000 som tagit sig till Fredrikstens fästning i Halden gungade med i alla låtar. Bland annat en klassisk Michael Jackson-hit.

Men det höll på att gå illa ett tag, åskan drog nämligen fram över området under repetitionerna och alla tvingades söka skydd från ovädret.  Blixten slog ner alldeles bredvid scenen, berättar norska tidningar. Men under själva konserten gick allt bra och vädret var åter perfekt.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

10 kommentarer till “Det nya paret Carola och Alexander gjorde storsuccé”

 1. Martin skriver: 2 juli, 2009

  aha…som en stormvind da eller…???….:)


 2. Anna skriver: 2 juli, 2009

  Carolas tänder såg onaturligt ut, medan Alexander kanske behöver bleka tänderna en aning..


 3. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 2 juli, 2009

  Anna.
  Carola har satt in porslinsfasader på tänderna.


 4. Anne Nordbergsvenskdamtidning skriver: 2 juli, 2009

  Tycker att Carola ser bra ut för att vara över 40 år, 43 år är hon ju. Snygg är hon ialla fall. Många över 40 ser så gamla ut men inte vår Carola!!!


 5. signesigne skriver: 2 juli, 2009

  Carola sjunger bra. Men bara man hade sluppit se henne eller höra henne prata.Hon ser löjlig ut i sina kritvita porslinständer. Hon är väldigt stöddig och otrevlig.Jag har bekantar som bor i närheten som berättar en del om divan. Alexander är en jättebra artist som jag hoppas vi får se mycket av i framtiden


 6. signesigne skriver: 2 juli, 2009

  Det jag glömde var att jag vill se och höra Alexander utan Carola


 7. Martin skriver: 3 juli, 2009

  Carola ar snygg inte tu tal om det….men hon haller sig med dubbla moraliska system – ett for henne samt ett for andra:
  Exempel 1: som mycket ung solade hon top less offentligt pa en semester, blev ursur nar bilder av henne dok upp i Svenska tidningar.
  Exempel 2: Nar hennes pappa skilde sig fran hennes mamma tog hon avstand fran pappa for en lang tid…dock aterforenades de senare dess battre;
  Exempel 3: Nar hon sedan sjalv “pa prov” separerade fran Runar visade hon sig pa TV inom tre veckor med en t-shirt med texten : “single” eller nagot liknande, alla forstod vad hon menade (aven Runar som inte ville skiljas)
  – hon ar ju sa fin och kristen (vilket ju ar bra) men bara nar det passar henne……nej jag har mina reservationer nar det galler denna dam…!!


 8. pix skriver: 4 juli, 2009

  Carola är som en blodigel, så fort hon ser en kar är hon där o tafsar på honom sedan att de finns fotografer där gör ju saken ännu bättre .Sjunga det kan hon,o det går bra att lyssna om man bara inte behöver se henne


 9. Tantlila skriver: 6 juli, 2009

  Carola har gett falskheten ett ansikte.


 10. Helena M skriver: 8 juli, 2009

  Jag ger inte mycket för Carola, falsk, tillgjord, och påstår sig vara kristen vilket kanske är bra???

  Hon har en tillgjord röst när hon sjunger och har knappast lyft ett finger för att förbättra sin stil. ( ja Jag har träffat henne i verkligheten flera ggr)


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar