Divan Mariah Careys krav: kattungar och duvor i överflöd

Divan Mariah Careys krav: kattungar och duvor i överflöd
Annons

carey

Sångerskan Mariah Carey har rykte om sig att vara en riktig diva som inte drar sig för att ställa allsköns märkliga krav av arrangörerna när hon är ute på sina turnéer, men nu verkar det helt ha slagit riktigt slint…

Annons

Mariah Carey, 39,  är känd för sina divalater och specialkrav till arrangörerna av hennes konserter. Nu ska hon delta i ett julevenemang på ett stort varuhus i London, och såklart har arrangören fått en lång lista på krav som ska vara uppfyllda innan hon behagar infinna sig. Och denna gång tar hon verkligen priset.

Kattungar och duvor

Sångerskan ska bland annat tända varuhusets julgran, och för detta ändamål kräver hon att 20 vita små kattungar ska kravla runt hennes fötter när hon tänder ljusen och dessutom ska 100 vita duvor samtidigt flyga till väders. Men inte nog med det, sångerskan kräver även att konfetti i form av fjärilar ska regna ner från taket och en Rolls Royce ska köra henne in i varuhuset. Detta håller på att driva arrangörerna till vansinne. Man har lyckats skaffa fram duvorna men de vita kattungarna är det svårare med. Divan var heller inte nöjd med den bil som arrangörerna skakat fram – den fick bytas ut sex gånger innan man fann en modell som Carey godkände.
Jakten på de vita kattungarna fortsätter…

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Divan Mariah Careys krav: kattungar och duvor i överflöd”

  1. Anna skriver: 23 november, 2009

    Arrangörer borde sluta anlita henne..
    Så de får skylla sig själva..


  2. Inger K skriver: 24 november, 2009

    Jag håller helt med dig Anna. Varför ställer de upp på kraven? Löjligt säger jag. Någon borde tala om för henne, att hon är bara en människa som alla vi andra, även om hon har mer pengar! Hon verkar ju inte klok.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar