E-Type tappar orden i direktsändning – efter Anna Brolins känsliga fråga om Melinda Jacobs

31 aug, 2022, 19:00 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Det blev känsligt i Efter fem-studion efter Anna Brolins fråga till artisten.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!
Här är Sveriges 5 rikaste!

Artisten Martin "E-Type" Eriksson och familjehemsmamman Melinda Jacobs fann varandra via gemensamma vänner på senare dar.

De syntes tillsammans för första gången i mars i år, och i slutet av april kunde Svensk Damtidning avslöja det nya kärleksparet efter en bekräftelse från Martin. Och nyligen gav det nykära paret ytterligare ett glädjebesked – i januari 2023 väntas de få tillökning.

I samband med den stora nyheten har turturduvorna nu gästat Efter fem, där Martin blev märkbart berörd.

Melinda Jacobs om kärleken till E-Type

Melinda Jacobs har blivit ett välkänt namn i Sverige efter hennes kamp för Esmeralda "Lilla hjärtat" Gustafsson, som tragiskt miste sitt liv vid 3-årsålder.

Sedan dess har Melinda fortsatt kämpa för utsatta barns rättigheter och driver numera familjehem på heltid.

Annons

Martins liv som artist har sett och ser något annorlunda ut, men Melinda menar att deras värderingar är lika.

– Jag har ju alltid brunnit för utsatta barn, och Martin har räddat hundar. Alltså, det där stora hjärtat som brinner för andra, det har vi ju verkligen gemensamt. Och det är också en av anledningarna till att jag föll för Martin, att han har ett så stort hjärta, säger hon i Efter fem.

Skärmdump TV4 / Efter fem

Anna Brolins fråga som får E-Type att tappa orden

Anna Brolin är tillbaka i rutan och var den som ledde dagens Efter fem, och efter Melindas kärleksförklaring till Martin blev Anna snabbt nyfiken på vad som Martin föll för hos Melinda.

– Jo men det är ju samma såklart. En fantastiskt person. Färgstark och stark. Och en av de få i världen tror jag som kan hålla ordning på mig, berättar han och fortsätter med en skakig röst:

Annons

– Nä men jag tycker väldigt... det är svårt att prata om tycker jag, alltihop.

Ja, Martin kunde inte riktigt få fram orden för vad han känner för Melinda. Men trots att han tappade orden blev det tydligt att han ser upp till den styrka som hans flickvän har.

I slutet av sändningen avslöjade paret även att de ser ett bröllop äga rum i framtiden, men att de tar en sak i taget, som att flytta ihop – och så klart välkomna sin bebis till världen!

Foto: TV4

Annons