Edward Blom säljer sin fantastiska våning – se alla bilder

Edward Blom säljer sin fantastiska våning – se alla bilder
Att fixa till hemma inför en försäljning gör de flesta. Men få går så långt som Edward Blom – häng med hem till profilen och spana in våningen där en skaldjurssupé, en trattgrammofon och en apa vid pianot blir pricken över i:et. Vem vill inte bo här?
Annons

Välkommen hem till Edward Blom! Gastronomen och tv-profilen lämnar nu sin våning på Östermalm i Stockholm. Och det är en bostad som inte liknar någon annan – man får nästan känslan av att stiga in i en renässansmålning eller en teaterpjäs. En liten apa spelar piano, i matsalen är skaldjursplatåerna uppdukade i skenet från en kandelaber, och i köket står en jättestor gaffel i ett hörn – och minsann är det inte gaffeln Edward hade som rekvisita när han uppträdde i Melodifestivalen nyligen!

Annons

Skälet till flytten är att Edward och hans fru Gunilla Kinn Blom vill ha mer utrymme för familjen. Sedan de flyttade in i våningen har paret ju välsignats med två barn, lilla Melchior och Wilhelmina, snart 3 respektive 1 år.

Men det är inte utan sorg paret Blom lämnar sin charmiga bostad med byggår 1931. Edward och Gunilla har lagt ner stor möda på att inreda sitt trivsamma hem – och när våningen skulle fotograferas inför försäljningen valde man att renodla parets stil.

– Ja, vi ville skapa något unikt, som både framhävde våningens charm och Edwards personlighet, berättar Anthony Widell, ansvarig mäklare på Husman & Hagberg.

– Skaldjursplatåerna var min idé men Edward och Gunilla nappade genast. Och frukosten dukade Edward själv upp!

Svensk Damtidning besökte familjen Blom i deras hem i höstas och föll pladask för den fantastiska våningen. Följ med oss på husesyn här!

Vi har samlat de härligaste bilderna från lägenhetsvisningen i bildspelet här nedan, se dem hos mäklaren här!

Foto: Christian Olsson

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Edward Blom säljer sin fantastiska våning – se alla bilder”

 1. Marguerithe skriver: 27 mars, 2018

  Så charmigt! Långt ifrån dagens avskalade stil. Underbart med människor som vågar vara sig själva.


 2. Midnattsol skriver: 27 mars, 2018

  Åh, vilket härligt hem! Gammaldags och levande med personlighet och karaktär.

  Något helt annat än dessa sterila avskalade hem med vitt, vitt, vitt eller beiga färger, där alla hem liknar varandra oavsett vem man kommer hem till.
  Gillar Edward Blom!


 3. Pa skriver: 27 mars, 2018

  undrar vad för slags villa de fått tag i och var den ligger??ännu mer härlig inredning kan vi vänta oss då!


 4. Karin skriver: 28 mars, 2018

  Förstår att de har trivts i den här underbara lägenheten. Stilfullt och personligt.


 5. Humaniora skriver: 28 mars, 2018

  Minimalistisk inredning är så oerhört tråkigt och opersonligt.Däremot är det talande för alla de som ständigt och i de flesta sammanhang säger:”Lagom” är bäst, får inte vara “för mycket” på något sätt el någonstans.. Däremot är inte E Bloms inredning i min smak,men avsaknaden av detta ständiga vitt,vitt i princip överallt ger honom och hustrun extra pluspoäng!!


 6. m skriver: 28 mars, 2018

  Ja nu kan man ju både våga vara sig själv och ha ett personligt hem även om man uppskattar den nordiska ljusa designen.


 7. Bror skriver: 28 mars, 2018

  En titt in i detta Edwardianska trivselhem förpassar en åtskilliga decennier tillbaka i tiden. Närmare bestämt till den tid då kära farmor sakta rörde mellan plymåerna och den uppbäddade sängen.
  Vid sonsonens besök tog hon alltid fram den vitglaserade porslinshönan i vars innandöme det sötaste av allt sött förvarades: Danske Kungens Bröstkarameller. Det var heliga stunder.


 8. PernillaA skriver: 31 mars, 2018

  Fina tankar Bror , vad vore vi utan alla dessa underbara minnen


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar