Efter skilsmässan från H&M-arvingen! Clara Hallencreutz väntar barn med Fares Fares

fares fares clara hallencreutz
Från H&M till Hollywood. Konstnären Clara Hallencreutz var tidigare gift med H&M-arvingen Nils Tham. Men nu har hon hittat kärleken i skådespelaren Fares Fares – och de väntar barn!
Annons

Babylycka i den kungliga vänkretsen! Konstnären Clara Hallencreutz, 33, som tidigare var gift med H&M-arvingen Nils Tham, väntar barn tillsammans med hollywoodskådespelaren Fares Fares, 45. Det avslöjar nu den blivande modern på Instagram.

Halvvägs in i graviditeten

”Det är inte bara choklad i den här magen… jag kan knappt vänta till vi får träffa dig! Halvvägs där! skriver hon där.

Fares Fares medverkade nyligen i en stor intervju i tidningen Café. Och i den blev Clara ombedd att berätta lite om sin pojkvän.

– Fares är ett extremt verksamt må bra-piller. Vad vi än gör och var vi än är så får han en att känna sig så förbaskat lycklig – ett helt klart beroendeframkallande piller som man omöjligt kan leva utan, säger hon i intervjun.

Clara och Nils Tham skilde sig i slutet av 2017 – strax innan hon blev tillsammans med Fares Fares. Nils nya flickvän är, även hon, ett känt namn. Han har nämligen kärat ner sig i skådespelaren Felice Jankell, dotter till Thorsten Flinck och Annika Jankell.

Läs mer

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Efter skilsmässan från H&M-arvingen! Clara Hallencreutz väntar barn med Fares Fares”

  1. josefin skriver: 8 april, 2019

    Clara ser bra mycket sötare ut nu, än när hon gick i flock med de blonderade Östermalms”tjejerna”. Hon kanske har en egen personlighet som glimtar igenom – hoppas det!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar