Elin Nordegren verkar stanna vid sin Tiger

Elin Nordegren verkar stanna vid sin Tiger
Annons

Tiger Woods och Elin verkar försöka igen.
Tiger Woods och Elin verkar försöka igen.

Elin Nordegren sägs nu ha ställt in skilsmässan. Hon har enligt uppgifter åkt till Hattiesburg för att hämta upp maken Tiger Woods från behandlingsanläggningen. Så det ser onekligen ut som de bägge ska försöka rädda äktenskapet.

Annons

Elin Nordegren ser ut att stanna vid maken Tiger Woods sida, trots alla påstådda älskarinnor. Flera amerikanska medier rapporterar att Elin har varit och hälsat på Tiger under sin tid på rehab-anläggningen Gentle Path i Hattiesburg, Mississippi. Och sajten Radaronline berättar att hon åter flugit över till Mississippi för att låta maken träffa barnen för första gången på en månad. De avslöjar att Tigers tid på behandlingshemmet nu är över.

Sajten Radaronline avslöjar också att Elin sagt tack och adjö till sin skilsmässoadvokat, något som skulle kunna vara en ganska tydlig indikation på att hon vill försöka igen med maken.

Ringen som hon en gång fått av Tiger har dock ännu inte åkt tillbaka på hennes vänstra ringfinger, så helt säker kanske hon inte är ändå…

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

21 kommentarer till “Elin Nordegren verkar stanna vid sin Tiger”

 1. Anna skriver: 7 februari, 2010

  Det blir svårt för Elin att följa med på varenda golfturnering när man har små barn…


 2. Anna skriver: 7 februari, 2010

  Jag visste inte att Elin också varit på rehab?! Eller menar ni Elin har varit och hälsat på Tiger under HANS tid på rehab-anläggningen Gentle Path??? Det börjar bli lite jobbigt med alla syftningsfel här!


 3. PomperipossaChintohsblogg.se skriver: 7 februari, 2010

  Men det är nog för pengarna .


 4. elisabeth skriver: 7 februari, 2010

  Låt människor ha sitt privatliv i fred. Varför spekulera i något som de inblandade inte har kommenterat? Om det skulle vara så, att Elin och Tiger har svårigheter, varför kan media och annan offentlighet inte lämna dem ifred och lösa sina problem själva? Finns det ingen respekt för det individuella? Eller måste vi gotta oss i andras beymmer för att känna oss själva nöjda?


 5. PomperipossaChintohsblogg.se skriver: 7 februari, 2010

  Bästa Elisabeth , det är ju det vissa tidningar lever på .Jag bryr mig inte ett dugg om Tiger eller Elin .


 6. Margarethasolsken skriver: 7 februari, 2010

  Det är nog för pengarna….synd.


 7. Malmoellen skriver: 7 februari, 2010

  Till er som skriver att det är för pengarna som Elin stannar – vet ni, hon hade GARANTERAT fått mycket mer pengar om hon hade lämnat honom!


 8. Malene A. skriver: 8 februari, 2010

  Når man, som Elin og Tiger stiller op for pressen og viser børn og hjem frem, så må man også acceptere, at pressen skriver om dem ved andre lejligheder.
  Hvis de vil holde deres privatliv ude fra offentligheden…..så skal man nok ikke jagte manden udendørs med en golfkølle !


 9. pix skriver: 8 februari, 2010

  Då det tidigare diskuterades om samma par var många av den åsikten att Tiger var en stor skit(vilket jag håller med om) o hur synd det var om Elin (vilket jag också håller med om) men nu måste jag nog säga som vissa sagt här tidigare(med risk för att få höra att man är mans shovinist eller not liknande) att hon nog gör det för pengarna men de är väl skillnad på då kvinnor gör det för pengarnas skulle eller om det är en kille. Nå i alla fal måste jag säga att jag tycker Elin är lite patetisk då hon hänger efter den där H bocken till karl.


 10. Solveig skriver: 8 februari, 2010

  Glad om dom försöker igen och inte bara för barnens skull. Också här tycker jag att pressen skall visa litet hänsyn. Tiger har väl pengar nog att ta Elin och barnen till någon hemlig plats ( om det finns) och leva familjeliv en tid? Hoppas Tiger då inser vad han höll på att förlora.


 11. JacquelineElinNordegrenverkarstannavid skriver: 8 februari, 2010

  Expressen skriver idag (art. längst ner) med hänvisning till Sunday Mirror att Elin ger Tiger ett halvår att bevisa att …….. sedan kan det bli skilsmässa eller att äktenskapet fortsätter.
  Effekten av terapin kanske håller ett halvår!


 12. Malmoellen skriver: 8 februari, 2010

  Pix med flera som bara tror att det handlar om pengar…Elin kommer ju själv från en splittrad familj som i hennes fall innebar noll kontakt med pappan och som vuxen, en dålig kontakt med pappan. Det skapar naturligtvis en osäkerhet hos henne som kvinna. Pappan är ju otroligt viktig särskilt för döttrar då det är deras första och mest starka manliga förebild. Hon vill inte att hennes dotter upplever detta och det, det är starkt beslut av henne och ett totalt oegoistiskt beslut.

  Det finns massor av äktenskap som håller ihopa för syns skull, för att inte störa etablessimanget – för att visa upp en snygg fasad utåt men där man lever seperata liv inom hemmets vrå – Elin och T skulle absolut inte vara den första familjen som gjorde en sådan överenskommelse.

  Än en gång, enligt uppgifter i amerikansk media har inte makarna Woods något äktenskapsförord och hon skulle kunna krävt hälften av hans förmögenhet vid en skilssmässa och SJÄLV styra över dessa pengar. Nu KANSKE hon väljer att stanna kvar, INTE för pengarnas skull men för sina barns skull, för deras trygghet!


 13. JacquelineElinNordegrenverkarstannavid skriver: 8 februari, 2010

  Det handlar inte om pengar. Hon skulle kunna få mycket pengar, siffrorna har vi läst om den senaste tiden. Men en närvarande pappa för barnens skull är viktigast för Elin. Dessutom hjälper hon maken att få tillbaka en del av sin tidigare image så att han kan fortsätta sin karriär som supergolfspelare.


 14. pix skriver: 8 februari, 2010

  Malmoellen det jag skrev var inte bara om pengar!!! sedan så är det bara min åsikt o där är inga skvallertidningars åsikter inblandade utan bara min ägna åsikter.


 15. Lars Andersson skriver: 8 februari, 2010

  Ett “glammigt” liv ger man inte upp i första taget.


 16. Anna skriver: 8 februari, 2010

  Elin påstas få 140 mnkr efter 10 år enligt det första äktenskapetsförordet.
  Sen påstås det att de har skrivit om äktenskapsförordet..


 17. Solveig skriver: 9 februari, 2010

  Det är trevligare att gråta i en Rolls än i en VW.


 18. JacquelineElinNordegrenverkarstannavid skriver: 11 februari, 2010

  Man måste se det från den andra sidan också. När folk undrar över att en kvinna som gift sig med en stormrik man ska få avgångsvederlag för hur många år de har varit gifta, måste man förstå att den superrike mannen inte vill bli lämnad ett par år efter bröllopet. Om kvinnan ingått äktenskap bara för att kunna tillskansa sig miljoner genom att skilja sig.


 19. JacquelineElinNordegrenverkarstanna skriver: 12 februari, 2010

  Endast de superrika kan ge frun ersättning för varje år som hon tjänstgjort som hustru. Det räknas som att hustrun varit en mycktig viktig del av hans liv och halva förutsättningen för att han ska kunna ägna sig åt sitt jobb och dra in pengar till familjen.


 20. JacquelineElinNordegrenverkarstanna skriver: 19 februari, 2010

  TW in tv today. Web-tidningar skrev att Tiger Woods skulle hålla ett tv-sänt tal idag. Kl 18 svensk tid kunde man se och höra honom i CNN, BBC World och Sky News. Det repeteras varje hel- och halvtimme.


 21. Helena M skriver: 21 februari, 2010

  Hans tal tror jag bara är en pr kupp för att få tillbaka sponsorer och sådant, vore jag Elin skulle jag dra direkt.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar