En skilsmässa för Tiger Woods blir dyr – vääldigt dyr…

En skilsmässa för Tiger Woods blir dyr - vääldigt dyr...
Annons
Tiger-och-Elin
Kommer Elin förlåta... eller blir det skilsmässa?

Rachel Uchitel. Jaimee Grubbs. Och Kalika Moquin. Så heter kvinnorna som fått golfstjärnan Tiger Woods på fall. Nu hjälper inga bortförklaringar längre, det är ställt bortom allt rimligt tvivel att Tiger Woods varit otrogen mot sin hustru Elin.

Annons

Den snaskiga historien matas hela tiden med nytt bränsle – allt eftersom fler pikanta detaljer dyker upp. Nöjessiten TMZ.com rapporterar nu att både Tigers mamma Kultida och Elins mamma Barbro befann sig i parets hem när olyckan skedde. Dessutom ska bilkraschen ha föregåtts av ett rejält tumult inne i huset, utlöst av att Elin kommit på Tiger med att sms:a till Rachel Uchitel.
Och otroheten kanske inte bara kostar Tiger Woods hans äktenskap. Hans smutsiga affärer kan också leda till att bankkontot krymper avsevärt. Dels viskas det i amerikansk press om att Tiger försökt muta Rachel till tystnad.

Och om Elin bestämmer sig för att lämna Tiger kan det bli dyrt. Riktigt dyrt. Enligt Chicago Sun-Times står det i parets äktenskapsförord att Elin skulle få närmare 1,5 miljard om de går skilda vägar efter 10 år. Så länge har de inte varit gifta, men en sak är säker – Elin lär inte bli lottlös om hon väljer att lämna Tiger.
Kanske kommer de ändå att försöka rädda sitt äktenskap. Chicago Sun-Times skriver att paret får äktenskapsrådgivning i hemmet flera gånger om dagen. Ränderna går aldrig ur heter det ju. Om paret Woods/Nordegren ska fortsätta vara gifta får vi hoppas att just den här Tigern är undantaget som bekräftar regeln.

Av Camilla Spjuth Palve
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

20 kommentarer till “En skilsmässa för Tiger Woods blir dyr – vääldigt dyr…”

 1. Christina Helsinki skriver: 4 december, 2009

  Vet inte, men läste någonstans att i deras äktenskapsförord, har Elin, rätt till 300 miljoner USD, men att nya papper kan bli aktuella.

  Skulle ifall av 300 miljoner dollar vara småpotatis, för en miljardär.


 2. Netaadika.bloggspace.se skriver: 4 december, 2009

  #1. Christina, då borde hon ju vara nöjd iaf. Hon har ju tagit honom för pengarna och berömmelsen. Vad annars?


 3. Haije Sträng skriver: 4 december, 2009

  Ja det måste ju vara fel på Elin också.Varför söker han sällskap av andra? Det finns alltid två sidor.Ni svenskar är inte alltid bästa fast ni tycker det själva.En titt i spegeln lönar sig!


 4. Christina Helsinki skriver: 4 december, 2009

  Haije,

  Det behöver inte vara fel hos någondera.

  Varför skiljer sig folk? Man ställer sig en hundra poängs fråga. När det är fråga om två människor, så kan de vackraste illusioner bara försvinna. Kanske personkemi, who knows?


 5. Åse skriver: 4 december, 2009

  #3 Haije Sträng
  Jag har just tittat i spegeln. Förstår inte vad du menar. Inte bäst??? Vi???


 6. Irena. skriver: 4 december, 2009

  Våra generationer är de mest egoistiska sedan mänsklighetens begynnelse: De har två barn tillsammans…deras uppgift nr. 1 borde vara att ta hand om dem och deras framtid…Inte hota varandra med golfklubbor och ekonomisk ruin. Att inte klara av en så enkel sak som att bemästra sina fortplantningsinstinkter, det är forntida Flinta-beteende…oavsett vad som möter en i spegeln, borde man lyssna på sitt samvete. Om man har något…


 7. Gittan skriver: 4 december, 2009

  Bra Irena !!… Nobels fredspris (nästan) !!.. 😀


 8. chris skriver: 5 december, 2009

  ok alla utom en vet att felet inte ligger hos en person när en realation inte fungerar- men knulla runt, ursäka språket, enligt mig mer handlar om bekräftelser. Jag tycker ändå det är osmakligt med media drevet- Vet alla ni nu vad era respektive gör? själv är jag singel o har fullt sjå med det. Ärligt talat låt dom fixa sin relation själva


 9. chris skriver: 5 december, 2009

  neta hur cynisk är du- så hon kan alltså inte älska en snygg golfspelare? JAG HOPPAS du inte menar att en europe inte kan bli kär i en svart man- nä så fördomsfull kan du väl inte vara? MEN vad menar du?


 10. Estella skriver: 5 december, 2009

  Elin gifte sig med Tiger just for hans pengar och for att han ar en framgångrik varldskand idrottare med oerhort fet konto. Inte av karlek hon skulle inte henne se pa honom om han hu vore en vanlig “kille” frn stan knappast. Det spekulaeras mkt om att hon ska fa sa mkt pengar men fraga ar om hon nu far ngt? kanske darfor hon inte lamnar honom? Vem har sagt att Elin inte har varit otrogen mot honom och han kanske insett efter ngr ar denna kvinna ar ute efter hans formogenhet . Tiger var riktigt kar i borjan och da ar man blind och vill inte acceptera att sadan tjejer som Elin ar smyg golddiger. Om man viker ut sig 20 ars alder for Slitz det sager ju allt hur desperat man ar efter kandisskap for synas…
  Det kommer inte att bli Tigers sista otrohet .


 11. IrjaEnskilsmässaförTiger skriver: 5 december, 2009

  Det du berättar Estella vill jag inte gå med på. Elin var ju en ung au pair flicka när hon träffade Tiger och blev kär i honom. Han kom och hälsade på familjen där hon jobbade och när han reste, lämnade hon familjen och följde med honom. Hon väntade deras första barn när Tiger började med sina snedsprång, enligt tidningarna. Vi har ju inget med deras problem att göra men jag vill försvara Elin, och jag hoppas innerligt att median lämnar dem i fred. Tiden visar om de kan rädda sitt äktenskap och komma över allt ledsamt som har hänt.


 12. Ulla 47 skriver: 5 december, 2009

  Det finns ju något som heter sexmissbrukare. Tiger verkar “lida” av detta, Varför skulle annars en nygift kille börja vänstra? Det är ju liksom inte friskt, på något sätt.


 13. buttantan skriver: 5 december, 2009

  om det inte varit två små barn med i det här så hade det hela varit totalt ointressant. Nu ska barnen betala priset för vad pappa kostar på sig.
  Läste för övrigt på http://www.tmz.com att en fjärde brud nu anlitat advokat för att gå ut med sin version av en tiger i tanken.
  Kan Elin stanna kvar efter det här – knappast.
  Och barnen ska hon förstås ta med till Sverige, stackars dom.


 14. Anna skriver: 5 december, 2009

  Tiger har visst använt sömntablett för att piffa upp sex med en av älskarinnorna..
  I första äktenskapsförordet skulle Elin få 140 mnkr efter 10 år, men de ska visst ha skrivit om äktenskapsförordet nu.
  Elin skulle få mycket pengar om hon stannar i två år till..

  Vi får se vilket val Elin gör..
  Hur kunde Tiger tro att han kunde dölja det??

  Det som förvånade mig mest var att inte en enda av älskarinnorna inte skvallrade tidigare!


 15. Christina Helsinki skriver: 5 december, 2009

  Hej Ulla47,

  Du är alltid förnuftig, men i det här fallet kan jag inte låta bli att inte hålla med dig.

  Det finns massor av människor som skiljer sig eller är otrogna, redan efter några månader vid altaret.

  Vi kommer aldrig att få veta, varför Tiger gör som han gör och vi kommer aldrig att få veta, vilken roll Elin har spelat i äktenskapet.

  Min personliga uppfattning är att deras äktenskap har strandat för gott.

  Det enda som jag vet är att Tiger och Joanna J. hade avslutat sitt förhållande förrän Tiger blev introducerad för Elin.

  Kanske tog Tiger Elin, för att han var ensam efter det blev slut med Joanna?

  Finns många män som söker tröst efter ensamheten, må vara vem som helst


 16. Linda skriver: 5 december, 2009

  Dom ända som kan veta exakt vad som hänt är Elin och Tiger. Man kan ju börja undra vad de är för fel på alla tjejer som måste jaga rika gifta kända män har dom ingen moral eller självrespekt.


 17. Irena. skriver: 5 december, 2009

  Cherchez la femme…om Elin har varit ute efter pengar och det gör henne till en suspekt person ur trohetshänseende, vem och vad har då Tiger varit?? Är han verkligen i det läget att han inte kan vänta tills han hittar någon som han älskar och som älskar honom tillbaka??
  En ovanligt förmögen torsk?
  “Tjuven tror att alla stjäl” och som min farmor alltid sa: “Man känner sina löss på gången”?


 18. JacquelineEnskilsmässaförTigerWoods skriver: 6 december, 2009

  Jämför hur pressen i USA förföljde Bill Clinton det blev t.o.m. rättegång. Nu har USA-pressen fått ett nytt offer Tiger Woods. De tillhör bägge översta skiktet av superkändisar i USA, alla känner igen dem. Men alla andra höjdarkändisar som är otrogna håller man inte koll på. Eller man skriver inte om det därför då skulle det stå artiklar varje månad av det slag som vi sett de senaste dagarna.


 19. JacquelineEnskilsmässaförTigerWoods skriver: 6 december, 2009

  Nu gäller det att inte svinga klubborna inom husets väggar.


 20. JacquelineEnskilsmässaförTigerWoods skriver: 6 december, 2009

  De skiljer sig inte. Inte vill Elin bo ensam med barnen några km från Tiger. Flytta tillbaka till Sverige med långa flygresor över Atlanten med delad vårdnad är inget att tänka på. Kan Tiger anställa sällskapsdamer till frun så att hon har några att prata med när han är borta från hemmet.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar