Eric Saade och Katja Lujáns okända framtidsplaner efter Let's Dance avslöjade – blir kollegor

Katja Luján och Eric Saade

Foto: TT

Nu kommer det glada nyheter om framtiden!

Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!
0:44

Efter reklamen: Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

(0:44)

Slå på ljud

Det har varit svårt att missa vem som kammade vem glasskon igår kväll – Eric Saade och danspartnern Katja Luján! Det var inte utan nerver och tufft motstånd, det var nämligen jämnt in i det sista, och Filip Dikmen låg Eric hack i häl.

Nu är det slutdansat för vinnarparet – eller? Inte om man ska tro det nya beskedet om Eric och Katjas framtid!

Dyker upp i Nyhetsmorgon efter festen

Man kan lugnt säga att Eric och Katja har kommit varandra nära under sin dansresa. Och kanske var det en del av anledningen till att det gick så bra, saker blir ju oftast bättre om samarbetet funkar!

I en intervju med Svensk Dam avslöjade Eric Saade att relationen med danspartnern är så pass bra, att deras relation kommer fortsätta efter programmet.

– Vi har verkligen suttit ihop i tio veckor, nu ska vi fortsätta sitta ihop, vi ska bara sluta dansa, säger Eric skrattandes.

Och de började redan direkt efter att kamerorna slocknat, med en riktig brakfest. Vinnarparet gästade nämligen Nyhetsmorgon i morse, strax innan 10 på morgonen. Då var det tydligt att festandet pågått natten lång!

– Vi kommer direkt från efterfesten typ, säger en hes Eric Saade.

– Har ni sovit nånting i natt?, frågar Jenny Alversjö.

– Nej..., stämmer båda in.

Det forna dansparet bor nära varandra i Stockholm, så de planerar alltså att fortsätta umgås utanför danssalen. Men det stämmer inte helt, för nu avslöjas nämligen stora nyheter om framtiden.

Let's Dance-stjärnornas topphemliga fest i natt – exklusiva firandet tittarna inte fick se: "Brakfest"

Petra Medes plötsliga avhopp i programsuccén – kommer inte tillbaka: "Otroligt ledsamt"

Framtidsbeskedet

Eric är ju som många vet dansare sedan tidigare. Förutom att han är artist och dansar på scenen, är han också delägare av en dansskola i centrala Stockholm.

Han måste imponerats så pass mycket av Katjas fantastiska dans att han helt enkelt vill ha henne hos sig på dansskolan, för hon ska nämligen börja jobba där som danslärare!

Det är på dansskolans Instagram som Svensk Dam tagit del av de oerhört roliga nyheterna, under en bild på Eric och Katja under finalen.

"STORT GRATTIS till vinnarna av Lets Dance 2022! Skolans delägare Eric Saade och Katja L. Engelholm, blivande lärare på SDA! Vilka stjärnor ni är!" Skriver dansskolan på Instagram.

Vilken grej!

Foto: TT