Färgglatt vimmel från Emmy-galan

Färgglatt vimmel från Emmy-galan
Annons

emmy-ibl

Under söndagskvällen var det åter dags för den stora Emmy-galan i Los Angeles. Vi har ett stort färgglatt vimmel att bjuda på.

Det var många härliga färger på klänningarna som vi såg vimla på röda mattan när det åter var dags för tv-världens stora fest – Emmy Awards 2013. Galan hölls på Nokia Theatre i Los Angeles lockade som vanligt en storpublik, vi har också några bilder på en del efterfester. I vårt bildspel här nedan kan ni se stjärnorna på väg in till festligheterna.

Annons

Även Vimmelprinsessan har några bilder från galan.

Av Agneta Nisbeth
Foto: IBL

[smooth=id: 948; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Färgglatt vimmel från Emmy-galan”

 1. Tina skriver: 24 september, 2013

  The winners are:…Malin o Padma..!
  The looser is Zosia..!


 2. Hansen skriver: 24 september, 2013

  En del flotte kjoler, men desværre også en masse rædsler. Yikes!


 3. Humaniora skriver: 24 september, 2013

  Det råder verkligen inte några hämningar vad gäller sättet att klä sig
  ……………………………bara omdömet som i många fall sviktar!
  Robin Wright var iaf snygg i sitt hår!!


 4. Söstra Mi skriver: 24 september, 2013

  Zoey Deschanel och Michelle Dockery är här för att visa vad stil vill säga. De andra, utom möjligen Robin Wright (underbar aktris, för övrigt) hade, i det hänseendet, lika gärna kunnat stanna hemma och tittat på teve.


 5. Marie skriver: 24 september, 2013

  Åh, vilket fint bildspel! Fantastiska färger, underbara skärningar. Se bara på Jessica Pares i den vackra Oscar de la Renta-klänningen. Vilken härlig turkos färg! Jag gillar även Alyson Hannigans lila Marchesaklänning, Anna Faris plisserade klargula och Juliana Marguiles vita med den snygga svarta blomrankan som följsamt faller ner längs ena sidan. Även om Julie Bowens aprikosa Zac Posen-klänning är lite för detaljrik i min smak, beundrar jag det skickliga hantverket! Och när man ser på Linda Cardellinis Donna Karen-klänning kan man inte annat än beundra dels färgen och dels hur man kan forma sådana veck som nästan ser ut som kronblad. Det här är hantverk om något!


 6. Gunnel skriver: 24 september, 2013

  Håller med om att Malin är snygg. Det finns ett par andra som sticker ut, jag gillar t ex Laura Derns klänning, passar på en så pojkaktig kropp, Andrea Anders mosaikinspirerade klänning är snygg, samt en underbar mammaklänning på Moreen Baccarin. Zosia är grymt ful, likaså Clare Danes. Så blekt och är det bara jag som tycker att denna typen av urringningar är jättefula och plattar till bysten?! Undrar om Ireland Baldwin hade fått jobb som modell om det inte vore för hennes namn, i vilket fall tycker jag att hon har noll utstrålning. Robin Wright Penn är en av de syggastenaturligt åldrade skådespelarna, men var är det som hänt med hennes armhålor?


 7. Kiri skriver: 24 september, 2013

  En orgie i smaklöshet!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar