Fastighetsskungen Engelbert har fått en dotter!

oscar Engelbert giovanna tt
Oscar Engelbert som är vd för fastighetsbolaget Oscar Properties har blivit pappa igen. Hans italienska hustru Giovanna Battaglia har fött en dotter, Talitha.
Annons

Hon är både stylist, författare och modeprinsessa, nu kan Giovanna Battaglia Engelbert, 39, också lägga till mamma i sin resumé. Hon födde precis sin och maken Oscar Engelberts första gemensamma barn, en liten dotter som ska heta Talitha. Oscar, 42, har sedan tidigare två barn från ett annat förhållande.

Annons

Vi fick se en bild på dottern via Giovannas eget instagramkonto. Hon skrev:

–Talitha Italia Engelbert. Spricker av kärlek!

Vi har under ett par månader nu kunnat följa Giovanna och hennes växande mage, den 1 januari lade hon upp bilden ni ser här nedan – med en ganska rejäl mage. Då under en semester i alperna, bland annat har de varit i St Moritz.

View this post on Instagram

🌞

A post shared by Giovanna Engelbert (@bat_gio) on

Eftersom Giovanna är en mycket känd profil i modevärlden så grattas hon till babyn på nätet av diverse kändisar, som Naomi Campbell och Linda Evangelista. Giovanna och Oscar har flera olika bostäder över hela världen. En lyxig villa på Djurgården i Stockholm, stor sommarvilla i skärgården samt lägenheter i Milano och New York.

View this post on Instagram

2016❤️ #Capri

A post shared by Giovanna Engelbert (@bat_gio) on

Paret hade en stor och mycket påkostad bröllopsfest på Capri 2016 och det sägs ha varit ett av det mest överdådiga partyn som den italienska ön någonsin skådat. Festligheterna ägde rum under hela fyra dagar och Giovanna bar flera olika brudklänningar.

Här en bild till från den italienska lyxön, och med en helt annan klänning. Man pratar fortfarande om festerna som ägde rum under bröllopet, både efter och före. Många av gästerna var kändisar, modeskapare och supermodeller. Här nedan ytterligare en bild från Giovannis Instagram.

Paret gifte sig dock först i Stockholms Stadshus,

Läs mer:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Fastighetsskungen Engelbert har fått en dotter!”

  1. G.u.i.d.v.v.O.Skaffa dig ett liv, Gredeline! skriver: 11 januari, 2019

    Jag som trodde det var CG Bernadotte som var fastighetskungen.


  2. Bror skriver: 11 januari, 2019

    …och jag som trodde att alla kapitalister av skatter dignar ner. Varifrån har fått dessa uppenbara vanföreställningar? Eller är det något jag missat…?


  3. Margaretha skriver: 13 januari, 2019

    Ett sådant vackert par – Gratulerar till dottern!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar