Festligt både på jobbet och i kärlekslivet för Pippa

Festligt både på jobbet och i kärlekslivet för Pippa
Annons

Pippa Middleton blir snart moster men har minsann fullt upp med sitt. Nu kastar Kates syster sig ut på nya upptåg som krönikör för en kundtidning.

Sedan en ljummen kritikerkår sagt sitt om Pippa Middletons partybok “Celebrate”, har Kates lillasyster legat lågt. Men nu är hon tillbaka i rampljuset igen.

Är krönikör

Hon har fått äran att bli krönikör  i varuhusets Waitrose kundtidning som kommer ut en gång i månaden.

Passion för mat

Spalten heter Pippa’s “Friday Night Feasts” och ger läsarna en spännande möjlighet att dela hennes passion för mat och underhållning.
– Jag kan knappt vänta på att börja skriva, sade hon till The Telegraph inför debuten.

Förälskad i pojkvännen

Det rör på sig även på kärleksfronten. Kates syster roar sig med gode vännen Tom Kingston (se bilden ovan) men den sanna kärleken heter Nico Jackson. Han är aktiemäklare och tog häromveckan med Pippa till St.Moritz.

Romantisk promenad

Där flanerade paret omslingrade på gatorna och tittade in hos Cartier och tog en närmare glimt på den nya Trinity-kollektionen. Ringarna med en hel del karat studerades extra ingående av Pippa och hennes kavaljer. Kul för Pippa. Eller som britterna säger: Pip, pip-Hooray!

Annons

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Allover press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

16 kommentarer till “Festligt både på jobbet och i kärlekslivet för Pippa”

 1. Tjohanna skriver: 20 mars, 2013

  Hemsk pälsmössa! Päls = mord.


 2. Linnea skriver: 20 mars, 2013

  Som jag skrev i går,den här flickan älskar rampljuset.
  Ligger nog i släkten.


 3. Annichen skriver: 20 mars, 2013

  Tjohanna kan ju tänka på att varje gång hon äter ägg äter hon samtidigt ett aborterat hönsfoster. På tal om päls och mord.


 4. Cena skriver: 20 mars, 2013

  MÖSSAN! WOW vad snygg!! päls är ju bara så fint!!
  om någon vet vart man kan få tag på den så tipsa gärna!


 5. emma_h skriver: 20 mars, 2013

  Linnea – OM ens syster blir gift med Englands mest kända singel-kille vars farmor råkar vara Drottning så hamnar man i rampljuset vare sig man trivs där eller ej, bara att vänja sig. Inget “val” direkt då brittisk media är intensiv & hårdbevakande som en igel – bara att gilla läget… Pippas umgänge är dessutom den högre sociteten så hon vet att hennes vardag+festande blir flitigt dokumenterat P fotas ungefär 300ggr p dygn enligt chefredaktörer
  Systern har hela tiden valt att hålla låg profil själv & ihop m maken i det privata livet tillsvidare men blir svårt så snart babyn har anlänt o de måste överge anonyma tillvaron i Wales Här i Sve kan Fam.B styra media tillåta ev. “photo opportunities” på helt annat sätt


 6. La Principessa skriver: 20 mars, 2013

  #3, Tjohanna kanske inte äter ägg? Det finns vegetabiliska ersättningar för det mesta i matväg numera.


 7. emma_h skriver: 20 mars, 2013

  tjohanna

  många plagg/mössor minst lika värmande och tjusiga finns numer i fuskpälsmaterial – något att tänka på innan du beskyller de kungliga för hemskheter
  har du inga skor i skinn förresten?? det materialet kommer ju från djur ursprungligen likaväl…


 8. Cena skriver: 20 mars, 2013

  otroligt vad en del haka upp sig på päslmössor, bollar, halsdukar eller vad det än må vara. Vad är det som är så fel på päls? på vinterna använder de flesta människor päls för att värma sig. inget fel på det och de som inte gillar päls för de tycker synd om det döda djuret, behöver inte komentera. Djuret lever inte när de tar pälsen från det.


 9. Tjohanna skriver: 20 mars, 2013

  #6, Tack! Riktigt, jag äter inte ägg!

  #7, Nej jag har inte skor i skinn eftersom jag är vegan.

  #8, Jag tror inte att “de flesta människor använder päls för att värma sig”. Tror du på allvar att Philippa frös om huvudet?

  “De som inte gillar päls för att de tycker synd om det döda djuret behöver inte kommentera” Hur menar du? Alla har rätt att kommentera allt oavsett vad man tycker, det kallas åsiktsfrihet. “Djuret lever inte när de tar pälsen ifrån det”. Nej, men hur har de det innan vi snor deras päls av ren fåfänga? Minkar tex hålls under vidriga förhållanden under sin livstid, gasas ihjäl, flås och därefter kastas deras kroppar i stora högar. Min inställning är att alla levande varelser ska behandlas med värdighet, djur ska inte hållas i fångenskap, inte plågas, inte utsättas för grymheter.


 10. emma skriver: 20 mars, 2013

  Carl Philip ta en titt på denna vackra flicka


 11. Gneta skriver: 21 mars, 2013

  Tänk vilken skillnad på P. Daniels syster o föräldrar. Syns aldrig, trots att dom nog helt säkert får massor med inbjudningar.

  Som sagt, man kan söka kändiskapet, men man kan också försöka undvika det – valet finns alltid


 12. Maryou skriver: 21 mars, 2013

  Syns tydligt att Pippa är i sitt esse. Syrran har banat vägen mot nöjena i livet.

  #10# Hon ser alldaglig ut. Ingen skönhet man vänder sig på gatan.


 13. Lisa skriver: 21 mars, 2013

  Jag älskar minkpäls(min mobil skrev miniräknare!) men HATAR minkuppfödarna som är totalt hänsynslösa. Det går faktiskt att föda upp minkar på ett mycket bättre sätt än de gör men ingen gör det, tror jag. Dessutom finns det inget som värmer som en päls, inte ens min dunjacka. Detta kan vara en fuskpäls men ser ut som äkta.


 14. Linnea skriver: 21 mars, 2013

  Varför skulle Carl-Philip titta på damen
  Han har ju sin Sofia
  Förresten är hon redan upptagen, den där Pippa.
  Och väldigt vacker o charmig förstås.
  Men svenska Sofia är nog ett strå vassare!


 15. Jeanette skriver: 22 mars, 2013

  #3, “varje gång hon äter ägg äter hon samtidigt ett aborterat hönsfoster”

  Men hallå, de flesta ägg är ju inte ens befruktade! Och även om de skulle vara det så är det ju inte som att man tagit ut ett foster som legat inne i hönan. Som det sägs att man gjorde för inte alltför länge sedan (och kanske fortfarande gör) för att få fram persianpäls. Att man slog fårtackan så att hon fick missfall eftersom den finaste pälsen kom från fostren.
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Persian

  Vi människor behöver inte längre djurpäls för att värma oss. Syntetisk päls funkar bra. Och dummast av allt är väl de stickade mössor som pryds av en boll i äkta päls. Hur mycket värmer den! Moderna tiders dumstrut.


 16. E skriver: 23 mars, 2013

  Sofia är ljusår snyggare !


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar