Följarna rasar efter Casper Janebrinks plötsliga utspel: ”Äcklad”

Casper Janebrink

Många är nu arga på Arvingarnas frontfigur.

Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
1:12

Efter reklamen: Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

(1:12)

Slå på ljud

Casper Janebrink, 52, och Helena Janebrink, 44, berättade tidigare i år att de skiljer sig efter 20 år som gifta.

Några månader senare kom beskedet att Casper väntade barn med Therese Andersson, 33. Barnet beräknas födas i september, sju månader efter skilsmässan med Helena.

– Vi hade träffats ganska länge bakom kulisserna och det är förstås alltid fel att göra så. När vi väl fick chansen att börja umgås under våren hade vi redan gått igenom så mycket som många gör i ett dejtingstadie, sa han till Aftonbladet.

Casper Janebrink och Therese Andersson

Casper Janebrink med kärleken Therese Andersson.

Rickard Werecki / Werecki Promotion Company

Starka reaktionerna från fansen

Det var många fans som var besvikna på Arvingarnas frontfigur, vilket han fått höra många gånger sedan han berättade om otroheten.

– När man har pratat om det här med otrohet har det ju kommit ett och annat: ”jag visste inte att du var sådan, fy..”, men det händer faktiskt varje dag runtom i världen. Det är så klart det inte är schyst att vara det. Men det har trots allt varit väldigt mycket positivt också.

Casper Janebrink visar upp gravida kärleken för första gången

Följarna rasar efter orden: ”Äcklad”

Efter intervjun har Casper Janebrink fått ännu mer kritik och i kommentarsfältet på hans Instagram vädrar nu många sin ilska.

”Hans kommentar om att ”det händer i hela världen hela tiden” och då tycker Casper tydligen det är okej? Jag blir så jävla äcklad”, skriver en person enligt Nyheter24.

”Ursäkta, hur kan du säga i tidningarna om otroheten att ”Men det har trots allt varit väldigt mycket positivt också”. Casper det är så jävla äckligt”, skriver en annan.

Casper Janebrink

Casper Janebrink får hård kritik.

Hanna Brunlöf Windell/Expressen/TT

Foto: TT