Marie Serneholt: “Först tyckte jag Måns var dryg…”

Marie Serneholt:
Annons

mans-marie

Marie Serneholt har fått ännu en dröm uppfylld – drömmen om att bli musikalstjärna. Hon är aktuell i huvudrollen i musikalen “Grease” och i en intervju berättar hon öppenhjärtigt om andra drömmar och om kärleken Måns Zelmerlöw.

Annons

Från Madicken via A-Teens och Melodifestivalen till huvudrollen  i musikalen “Grease”. Marie Serneholt är tillbaka på scenen på Göta Lejon där hon faktiskt började en gång i tiden.

Musikaldrömmen slog in

Det var på Göta Lejon Marie gjorde sin scendebut vid nio års ålder – som Madicken – och drömmen om att bli musikalstjärna föddes. Nu är hon 26 och och i full färd med att uppfylla sin gamla dröm – med huvudrollen i “Grease” som just nu går på samma scen!
Trots sin relativa ungdom är Marie en mycket väletablerad artist och sångerska vid det här laget. Hon fick sitt genombrott som tonåring i populära gruppen A-Teens och sen har karriären bara rullat på.

Annons

“Måns var dryg”

Privat är hon tillsammans med Måns Zelmerlöw, också känd och framgångsrik artist, och dessutom flickfavorit, sen några år. Men när de träffades första gången sa det inte alls “klick” med en gång – och detta trots att Måns varit förtjust i Marie i smyg och haft henne på A-Teens-affischer på väggen hemma. Nej, Marie tyckte att Måns var en ytterst dryg typ. Och han tyckte likadant om henne! Det var först när de möttes ett år senare som det klickade till. Måns kom förbi när Marie satt och fikade  med en gemensam vän.
– Måns satte sig där och det var passion direkt, säger Marie till Expressen.

Annons

Gillar hemmamys

Marie är mycket familjekär och bodde faktiskt hemma ända tills hon flyttade ihop med Måns för ett drygt år sedan. Och nu kan hon tänka sig att det blir en egen familj och barn så småningom.
– Både jag och Måns är väldigt familjekära. Men nu är vi väldigt unga fortfarande och mitt uppe i våra karriärer så det är inget som är aktuellt. Men jag älskar att vara hemma, ha middagar och bara mysa, säger hon.
Marie gillar att gå på fest och klä upp sig ibland, men hon är inte så lättimponerad av det ytliga livet, menar hon. Hon känner sig trygg i sig själv.
– Jag kan tycka det är roligt att gå på fest, men jag slukas inte upp av det. Både Måns och jag är så himla vanliga.

Marie bloggar även i tidningen ELLE, läs mer här!

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Marie Serneholt: “Först tyckte jag Måns var dryg…””

  1. Mandy skriver: 9 februari, 2010

    Är så fruktansvärt trött på att läsa om Måns Zelmerlöw i alla sammanhang där Marie Serneholt och Grease nämns. Är hon inte en egen person?

    Äcklas dessutom av att man vill fläka ut sin “kärlek” i media på det här sättet.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar