Första bilderna från George Clooney och Amals bröllop- se brudklänningen här!

Första bilderna från George Clooney och Amals bröllop- se brudklänningen här!
Annons

clooney-amal-ibl

Nu har de första bilderna från bröllopet mellan George Clooney och Amal  kommit – en brud i vitt och med vacker spetsslöja och klänning från Oscar de la Renta. Se brudklänningen här!

På bilden ovan ser vi paret efter sin borgerliga vigsel häromdagen. Men här nedan ser ni hur George Clooney såg ut när han gifte sig med Amal Alamuddin, strålande vacker i sin eleganta brudklänning från Oscar de la Renta. Det är tidningen People och tidningen Hello som fått den exklusiva rätten att visa bilderna från det omtalade bröllopet som ägde rum i Italien i helgen.

Annons

george-clooney-amal-omslag

George har också kommenterat bröllopet, han säger:
– Det känns helt fantastiskt att vara gift. Vi gläder oss till det som komma ska.

Vad säger ni om brudklänningen?

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: Faksimil Hello/People

httpv://www.youtube.com/watch?v=gYYnrOADvQE

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

12 kommentarer till “Första bilderna från George Clooney och Amals bröllop- se brudklänningen här!”

 1. royal skriver: 30 september, 2014

  Bruden ser ju som en fotomodell, så härligt att hon är utbildad jurist dessutom. Tänk om Sofia Hellqvist och Daniel hade en examen med i bagaget.


 2. Harmoni skriver: 30 september, 2014

  Jag högaktar G. Clooney, då han visar på ett klart eget intellekt,–då han väljer en kvinna med bra anseende: dvs. bra utbildning– ingen liten "golddigger"—dessutom är hon otroligt vacker–ock åldersmässigt bör de ha mycket gemensamt. Mycket vackert Par.


 3. Pamela P skriver: 30 september, 2014

  George Clooney & Amal Alamuddin gifte sig i stadshuset. Det är det mellersta huset på mellersta bilden. http://www.wedding-in-venice.com/en/ceremonies/civil-ceremony/ http://en.wikipedia.org/wiki/Ca%27_Farsetti


 4. allegra skriver: 30 september, 2014

  Det mesta mediabröllopet sen William och Kate enligt bedömare.
  Kalaset kostade 13 miljoner dollar har New York Daily News räknat ut och då är varken brudgummens eller brudens outfits inräknade däremot 400 säkerhetsmän.
  Brudens stenrika libanesiska pappa har betalat allt.
  Det sägs att Clooney vill bli guvernör i Californien. och att bröllopet är en del av strategin.


 5. emma skriver: 30 september, 2014

  1,royal: Exakt min asikt!


 6. My skriver: 30 september, 2014

  #1, haha en utopi…


 7. christinavideotron skriver: 1 oktober, 2014

  #1 royal. Amal är inte kunglig, så hon har behövt utbildning för att försörja sig själv. Hon är mycket framgångsrik i sitt yrke.


 8. Gunnel skriver: 1 oktober, 2014

  #1 och #7, En kvinna som Amal skulle aldrig gifta sig kungligt, eftersom det skulle inskränka på hela hennes frihet. Amal har dock troligen inte behövt arbeta så mycket om hon inte hade velat det, eftersom hennes pappa är stormrik. Varför är det så viktigt att Daniel och Sofia har utbildningar? Vad är det för fel på det de gör?Hittills har jag bara sett Daniel göra ett utmärkt jobb och Sofia verkar vara duktig med PP.


 9. royal skriver: 1 oktober, 2014

  Svar till nr7 Christina Några universitetspoäng hade ej varit till skada.


 10. Pamela P skriver: 1 oktober, 2014

  I sammanband med George Cs och Amal As bröllop så borde det inte vara någon dum idé att Svensk Damtidning gör en sk bröllopsguide för dem som vill gifta sig i Venedig. De flesta utlänningar gifter sig civilt i Venedig. Det går att gifta sig kyrkligt också, men då skall man ha gift sig borgeligt i sitt hemland innan eller hålla en civil vigsel i något av kommunen Venedigs hus före en kyrklig vigsel. Allt det här framgår på den här sidan http://www.wedding-in-venice.com/en/


 11. Pamela P skriver: 2 oktober, 2014

  Cavalli Palace på första bilden i min link i inlägg #3 finns också på bild 2 som tredje hus. Det första huset på andra bilden är Ca’ Loredan, det andra huset mellan Ca’ Loredan och Cavalli Palace är Ca’ Farsetti. Tillsammans utgör de 3 husen Venedigs statshus och det går att gifta sig i alla 3 husen men Cavalli Palace är populärast. George och Amal gifte sig civilt i Ca’ Farsetti och hade en symbolisk vigsel på hotellet. http://en.wikipedia.org/wiki/Ca%27_Loredan http://en.wikipedia.org/wiki/Ca%27_Farsetti http://it.wikipedia.org/wiki/Palazzo_Cavalli


 12. Pamela P skriver: 2 oktober, 2014

  Huset på tredje bilden från min länk i inlägg #3 heter Ca’ Vendramin Calergi. Det är hem för Venice Casino (Casinò di Venezia) och Wagner Museum (Museo Wagner). Också detta hus ägs av Venedig stad så det går också att gifta sig här. http://en.wikipedia.org/wiki/Ca%27_Vendramin_Calergi http://it.wikipedia.org/wiki/Ca%27_Vendramin_Calergi


Annons

Laddar