Franska hjärtekrossare modell äldre

Franska hjärtekrossare modell äldre
Annons

Johnny Hallyday, Jean Paul Belmondo och Alain Delon.
Johnny Hallyday, Jean Paul Belmondo och Alain Delon.

De franska stjärnorna Johnny Hallyday, Jean Paul Belmondo och Alain Delon var på sin tid riktiga hjärtekrossare. Idag är de tre män i pensionsåldern. Även om de fortfarande har charmen kvar på alla sätt.

Annons

Johnny Hallyday, 65, Jean Paul Belmondo, 76, och Alain Delon, 73, är utan tvekan några av Frankrikes mest berömda stjärnor. Jean Paul och Alain har bägge spelat med i hundratalet filmer genom åren och satt många kvinnohjärtan i brand.

Den yngsta av dem tre, rockstjärnan Johnny Hallyday som nyligen “fyllt pension”, hade häromveckan premiär på sin nya turné. De ses här tillsammans i Paris efter den första konserten av många. Johnny ska nämligen åka landet runt och besöka hela 66 platser i Frankrike denna sommar. Han är onekligen still going strong…

Av Agneta Nisbeth

Foto: Aftonbladet Bild

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Franska hjärtekrossare modell äldre”

 1. Anna skriver: 3 juni, 2009

  Alain Delon är min favorit.
  Han är smal fortfarande, men han passar inte i skägg..
  Trist att tv nästan aldrig visar filmer med honom!
  Va, är Johnny pensionär, det kan man inte tro!


 2. Anna skriver: 3 juni, 2009

  Dagens stjärnor är ingenting mot en ung Alain Delon..


 3. Birgitta Stelle skriver: 5 juni, 2009

  Härliga “gubbar”! Men talar ni om att det är Jonnys avskedsturnée? Fotot är taget i Paris där turnéen startade med 3 föreställningar. Fransk TV sände hela showen i direkt förra veckan. Johnny är en verklig nationalsymbol i Frankrike, som nu drar sig undan straalkastarljuset för att ägna sig aat sin lilla familj, hustru Letitia och 2 fraan VIetnamn adopterade smaa flickor, Jade och Joy.


 4. LizetteFranskahjärtekrossaremodelläldre skriver: 5 juni, 2009

  Oj oj oj vilka godingar! Alla Alain Delons filmer, alla Jean-Paul Belmondos filmer såg jag när de visades i Stockholm. De brukade premiärvisas på biograf Sture på Sturegatan. Rocksångaren Johnny Hallyday var tidigare gift med den populära franska sångerskan Sylvie Vartan. De har en son tillsammans. Johnny har nog inte sjungit i Sverige beroende på hur skiv- och cdförsäljningen har varit. Gilbert Becaud och Charles Aznavour har uppträtt i Stockholm flera gånger, deras musik har sålt ganska bra i Sverige. Har sett dem på Berns och på scen Cirkus bredvid Skansen.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar