George Clooney
– i hetluften igen!

George Clooney <br>– i hetluften igen!
Annons
George Clooney och flickvännen Elisabetta Canalis.

George Clooney och flickvännen Elisabetta Canalis.

Han är Oscarsnominerad och har kärleken på sin sida:
Livet strålar verkligen för George Clooney just nu.

Kanske blir det en Oscar inom kort! George Clooney, 48, har all anledning att stråla. Allting går hans väg just nu, både yrkesmässigt och privat. Filmkarriären rullar på, han är Oscarsnominerad för sin roll i “Up in the Air” och det verkar som att han äntligen funnit den rätta kvinnan – den vackra italienska programledaren Elisabetta Canalis, 31. Om det blir att gå till prästen för att befästa kärleken återstår dock att se – Clooney har nämligen slagit vad om att han inte kommer att varken gifta sig eller skaffa barn.

Svårt med kärleken

Tidigare har Clooney medgett att det varit svårt med kärleken, han har varit rejält olycklig över att aldrig hitta rätt. Många sköna och kända damer har passerat revy och lite tröstlöst har han sagt att “det är ingen som står ut med mig”. 
– Jag har varit i förhållanden i vilka jag känt mig förskräckligt ensam. Bara för att man är i ett förhållande betyder det inte att man är en otroligt lycklig och hel person.

Annons

Slog vad

Han har varit gift en gång, med Talia Balsam 1989–1993, men vill aldrig mer göra om det utan menar att han inte är gjord för äktenskap. Han har även sagt att han aldrig kommer skaffa några barn. Detta vill dock inte hans vänner lyssna på; skådespelarkompisarna Michelle Pfeiffer och Nicole Kidman slog vad med honom om att han visst skulle gifta sig och få barn, och det före 40. De fick dock fel och fick ge Clooney en check 10 000 dollar vardera. Han skickade tillbaka pengarna och slog istället vad med dem om det dubbla – och denna gång om att han inte kommer att få några barn före 50!
Vi får väl se hur det går den här gången – hans flickvän är ju i alla fall i den ålder då många vill ha barn.

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “George Clooney
– i hetluften igen!”

  1. Emma skriver: 7 februari, 2010

    De ser ut som far och dotter 😉


  2. Ulla Forsman skriver: 23 juni, 2011

    George looks far better than her horse-face ex-fiancee.


  3. Ulla Forsman skriver: 23 juni, 2011

    Sorry! – I meant HIS horse-face ex-fiancee.


Annons

Laddar