Har Al Pacino sovit med kläderna på?

Har Al Pacino sovit med kläderna på?
Annons
Al Pacino.

Al Pacino.

Så här tjusig var Al Pacino häromdagen när han kom ut från en restaurang i Los Angeles. Han såg inte ut att vara alltför pigg eller ren heller för den delen… är det ungkarlslivet som tär på honom? Eller något annat?

Pacino, 69,  håller för närvarande på att spela in filmen Mary, Mother of Christ, med bland andra Jonathan Rhys Meyers. Trots att han uppnått pensionsålder jobbar han flitigt på. Han har dock tidigare klagat över de långa arbetsdagar som skådespelare har.  Månne är det detta som får honom att se sliten ut. Men hur förklara att han går runt i fläckig tröja och för stora byxor?

Annons

Al Pacino i fläckig tröja.

Al Pacino i fläckig tröja.

Han har i Hollywood kallats för evig ungkarl, något som han själv inte tycker stämmer då han haft många långvariga förhållanden. Al känner det själv som om han varit gift flera gånger, även om han inte varit det “på papperet”.

Pacino har två barn, de åttaåriga tvillingarna Anton James och Oliva Rose, med skådespelerskan Beverly D’Angelo och ett barn med Jan Tarrant.

– Skådespelaren blir som en känslomässig atlet. Det är en smärtsam process, mitt privatliv blir lidande, har han sagt i en intervju.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Allover Press


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Har Al Pacino sovit med kläderna på?”

  1. Martin skriver: 12 juli, 2009

    varfor ta upp plats med sana har eller andra info om “kandisar”…yyterst fa om ens nagra kommentarer nar SD ger utrymme at “celebriteter”…..vilket hedrar lasekretsen men inte SD…..det finns massor av intressant info om adel och kungahus…..ge mer plats att detta…tex nagon serios artikel om anor och slaktforhallanden eller historia det vore roligt, trevligt och larorikt
    personligen laser jag inte ens spalterna om dessa sk celebriteter noll intresse for hur dessa “rika” beter sig……;(


  2. Sofia skriver: 15 juli, 2009

    Ja SD är väl en kunglig tidning – eller?


Annons

Laddar