Hollywoodstjärnorna hyllar Susan Boyle

Hollywoodstjärnorna hyllar Susan Boyle
Annons

Susan Boyle, Catherine Zeta-Jones, Ashton Kutcher, Demi Moore

Susan Boyle har bott i sama hus i hela sitt liv.
Susan Boyle har bott i sama hus i hela sitt liv.

Okysst, arbetslös och hånad – nu fortsätter Susan Boyle sitt livs revansch. Och om Hollywoodskådisen Catherine Zeta-Jones får som hon vill blir talangstjärnans liv film.

Över 50 miljoner har sett Susan Boyles framträdande i engelska Idol på You Tube och när skådespelarna Ashton Kutcher och Demi Moore såg klippen blev de överväldigade. “Jag blev alldeles tårögd”, skriver Demi på Twitter och maken Ashton Kutcher skriver “Det här räddade helt enkelt min dag”.

Annons

Ville göra mamma stolt

Och du har väl inte missat Idolstjärnans framgångssaga? Arbetslösa 48-åriga Susan Boyle från Skottland bor ensam med sin tioåriga katt i samma hus som hon och hennes åtta syskon växte upp i. Hon ställde upp i talangshowen “Britain’s Got Talant, som en hyllning till sin mor.
– Mamma tjatade på mig att ställa upp innan hon avled 2007 och det här var det enda jag kunde göra för att göra henne stolt säger Susan.
Hon föddes med syrebrist, vilket kan vara anledningen till hennes inlärningsproblem och som 17-åring hoppade hon av skolan där hon hånades. Till tidningen The Mirror har hon sagt att hon aldrig blivit kysst, inte ens på kinden.
Susan har hittills ägnat sig enbart åt ideellt arbete inom kyrkan och äldrevården. Men nu står Hollywood och bankar på dörren.
Skådespelarstjärnan Catherine Zeta-Jones har ansökt om rättigheterna till att göra en film om Susan Boyles liv, där hon själv vill spela huvudrollen. Många “over there” tycker att Boyle är den största sensationen i världen.

Av Anna Frödell
Foto: Stella Pictures

Susan Boyles fantastiska uppträdande

httpv://www.youtube.com/watch?v=deRF9oEbRsoMer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Hollywoodstjärnorna hyllar Susan Boyle”

 1. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 11 maj, 2009

  SUSAN är värd allt jag får tårar i ögonen när hon sjunger hennes röst är så ofantligt bra , tänker man sedan på hurdant liv hon levt då undrar man vad det är för en ond värld vi lever i. Jag hoppas på stora framgångar för henne och att någon SNÄLL MÄNNISKA hjälper henne av sitt HJÄRTA och inte av pengapungen.


 2. Anna skriver: 11 maj, 2009

  Det är tydligt att Demi har förstorat läpparna..
  Usch..


 3. Sophia skriver: 11 maj, 2009

  En underbar röst och utstrålning! Ögonen visar hennes glädje och lycka efter framträdandet; måtte hon bara inte bli utnyttjad av penninghungriga “agenter”!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar