Hustruns fina kärlekshyllning till Jonas Bergström

Stephanie och Jonas Bergström 2019
Torsdagen den 24 januari fyllde prinsessan Madeleines exfästman, Jonas Bergström, 40 år. I samband med bemärkelsedagen hyllades han av hustrun Stephanie Bergström med en superfin kärlekshälsning. Läs den här.
Annons

Det händer en hel del i Jonas Bergströms liv just nu. För det första är han mitt uppe i en lägenhetsaffär och för det andra firar han 40 år! Den 24 januari 2019 var det dags för Jonas att blåsa ut 40 ljus på födelsedagstårtan.

Kärlekshälsningen på Instagram

På födelsedagen valde Jonas Bergströms hustru, Stephanie Bergström, att hylla sin make lite extra – som sig bör. På sitt Instagramkonto la hon därför ut en bild på henne och födelsedagsbarnet samt kompletterade med följande kärlekshälsning:

Annons

”Grattis på födelsedagen MY LOVE! 40 år idag och 8 år av dem har jag fått spendera med dig ❤️ Ser fram emot minst 100 år till! Älskar dig ❤️ ”, skrev Stephanie.

I skrivande stund har bilden över 400 likes och runt 50 kommentarer. Flera av kommentatorerna hyllar, också de, Jonas på födelsedagen. Andra kommenterar vilket fint par han och Stephanie är.

Jonas Bergströms bröllop
Jonas Bergström och Stephanie Bergström vid sitt bröllop, sensommaren 2013.

Så möttes Jonas Bergström och Stephanie

I år har Jonas Bergström och Stephanie varit ett par i 8 år. De har umgåtts i samma krets länge, länge men det var först efter uppbrottet från prinsessan Madeleine, 2010, som de fattade tycke för varandra på allvar. 2011 blev Jonas och Stephanie ett par. I augusti 2013 gifte de sig. 2014 föddes parets första barn Katinka och tre år senare, 2017, kom sonen Sebastian till världen.

Läs mer:

Foto: TT

 

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Hustruns fina kärlekshyllning till Jonas Bergström”

 1. Eva skriver: 27 januari, 2019

  Men varför tar ni upp något om detta par?Det enda mannen är känd för är att han bedrog prinsessan Madeleine. Är det något att lyfta???En skymf mot alla bedragna personer, oavsett om de är prinsessa eller vilken man och kvinna som helst!


  1. Gudrun Larsson skriver: 28 januari, 2019

   Håller med.


 2. konsttanten skriver: 28 januari, 2019

  De flesta gör något dumt i sitt liv, och som man kan ångra efteråt. Jonas har säkert fått sitt “straff” både i media och bland vänner. Nu är detta historia, och bör “begravas” för all framtid.
  Grattis Jonas!


 3. Pia skriver: 28 januari, 2019

  “Konsttanten”. Du har så rätt; dessutom var väl förhållandet lite “av och på”, (om man får tro omgivningen). De kanske hade en paus just den aktuella gången? Jonas har ju inte fått/velat berätta sin version.
  Jag kan ju undra varför den “kungliga tidningen” fortsätter att “bevaka” f d partners. Låt dessa vara ifred.


  1. Serena MacDowell skriver: 28 januari, 2019

   Pia

   Nagon paus var det nog inte eftersom de var forlovade & planerade for giftemal. Det var bara att de skulle vanta in Victorias & Daniels brollop.
   I ovrigt instammer jag helt om exen.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar