Inne- och utelista vecka 45

Inne- och utelista vecka 45
Annons
INNE
1

prinscarlphilip

Prins Carl Philip (ny)

Först intog han Skåne, där han bor och studerar. Nu erövrar han Köpenhamn – åkte över stora Bält med sin partypatrull och blev (”festprisse”)-prins av Danmark” .

2

carolinefleming

Baronessan Caroline Fleming (ny)

Annons

Dansk Bondbrud med svensk mamma och eget slott – perfekt som prinsess-match åt godsägarstuderande Carl Philip, som bara är ett ja i kyrkan från en enorm förmögenhet, nytt kungarike och två små styvbarn. Snygga tv-Baronessan är modellen för en modern monark!

3

kronprinsessanmary

Kronprinsessan Mary (ny)

Dansk design är vida känd. Och visst har våra stilbildande grannar lyckats med att forma till sin numera klassiskt vackra kronprinsessa! Många vill kopiera originalet.

4

miketindall

Mike Tindall (ny)

Forne rugbyspelaren, Zaras pojkvän, lyckades med bragden att knuffa sig igenom de 14 spiltorna fram till sin hästbitna tjej. Och segern är Mikes. Nu väljer hon bort stallet för att ägna tid åt familj, husköp och barnkammarinredningar.

5

prinsessanelena

Prinsessan Elena (ny)

Vad är väl Picasso och Dalí mot spanska Elenas färgrika ryggtavla?

UTE
1

andreacasiraghi

Andrea av Monaco (ny)

Sorgligt att se Carolines son på begravning i Italien, där hans pappa vilar. Utanför Casiraghis familjegrav fiskade han snabbt upp ciggen ur fickan på den för stora kostymen och sög i sig giftet som gav snabb, men flyktig, tröst.

2

bea

Prinsessan Beatrice (ny)

Gnäggar högre än beridna högvakten med ett hiskeligt hästabett som främsta garnityr.

3

crownprincessletizia

Kronprinsessan Letizia (ny)

Hålfotsinläggen ska väl vara inuti skorna – inte under sulorna!

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

47 kommentarer till “Inne- och utelista vecka 45”

 1. Martin skriver: 6 november, 2009

  Asa hehe NU har Du laddat for kontroverser 🙂 (marie ceder?)
  kul lista !! Andre’ pa utelistan ?? for att han roker?? hmm Bea (tyvarr haller jag med ) samt Letizia ok men det borde vara for matvagran >)
  assa da inne listan ETTAN PERFEKT hanvisar till Olle Berggrens kommentar i KvP som finns postad pa Tidningen under Prins Michael av Kent kommentar nummer 7…och baronessan som nummer tva ar perma ok !!
  MEN CarlPhlip skall INTE gifta sig med nan franskild oavsett formogenhet…daremot skulle hon bjuda in honom tll Valdemarslot pa jaktmiddag ,med nan lampligare kandidat vid hans sida under middagen
  (det var daer som Jo o Marie traffades !!)
  Mary ar ju sa flott som alltid och pa Vietnam turen var hon urflottare an nansin..!! Mike Tindall ar en go och stabil poejk platsar fint…men att han skulle locka Zara fran stallet tror vi inte pa !!
  Elena ar farggrann?? javisst ar hon det….mer sager jag inte (men det blir nog sagt anda??) som sagt en rolig omvaelvande lista !!


 2. Martin skriver: 6 november, 2009

  Carl Philip det enda som fattas ar tva ars vistelse i Frankrike med enda uppgift att laera franska samt hitta en lamplig underbar fru a’ la Marie
  … men eftersom detta aldrig kommer att haenda (det borde redan haent)
  sa hoppas jag att S KA N E kan bli den forloesande faktorn som gor prinsen till en frimodig och kulturell MAN… att han frigors fran den tranga ullkoftan stockholm och de ytliga bratsen som ar hans vaenner daer…och anlaegger vidare perspektiv pa livet…
  att han finner en haerlig skanska eller danska och att de tu slar sig ner pa en skansk stor gard ,ett slott med torn o tinnar…!! vi vill se prinsen ploja sin egen teg…foljd av frun pa traktor nummer tva och de fyra barnen
  efter med harv och samaskiner…. snarast !! ossa ett varv pa Ring Knutstorp da o da foljt av en middag pa Knutstorp pa kvaellen !!! ossa en invigning haer o daer inemellan !! samt en kvaell pa operan I Kopenhamn med dronningen da o da !! se daer vilket fint liv som ligger framfor prinsen i S K A N E !! och med tiden kommer de negativa inflytandet fran stockholm att helt klinga av !!
  http://www.youtube.com/watch?v=Mw1Q7imCJY0


 3. Martin skriver: 6 november, 2009

  Asa erkaenn att Du korade Carl-Philip som etta bara for att gora mig glad?? 🙂 och det blev jag ju med !!

  detta om Valdemarslot:
  Valdemars Slot på Tåsinge ved Svendborg blev bygget af Kong Christian 4. i årene fra 1639 til 1644 til sønnen Valdemar Christian. En nærliggende, ældre borg fra middelalderen, Kærsgård, blev nedbrudt og indgik i nybyggeriet. 1677 erhvervede søhelten Niels Juel Tåsinge og slottet for den indtægt, som sejren i Søslaget i Køge Bugt indbragte ham. Han restaurerede slottet, som stadig er i Juel-slægtens eje. Slottet var tidligere hovedsæde i Stamhuset Taasinge.
  Valdemars Slot Gods er på 732 hektar med Nybygård.

  http://www.youtube.com/watch?v=md_3i9BDBeY


 4. Martin skriver: 6 november, 2009

  fast arligt talat (som Lovis brukar saga, nar han skarvar som vaerst?) skulle inte Gustaf den andre toppat listan den 6 november??

  särskilt på västkusten är det nu en hundraårig tradition att fira Gustav II Adolfs bråda död i Lützen-dimman med en särskild bakelse.
  Till minne av krigarkonungens död den 6 november 1632 restes en staty av honom på Gustav Adolfs torg i Göteborg 1854. Till invigningen gjordes särskilda karameller och andra sötsaker.


 5. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 6 november, 2009

  Åsa, jag tror du kommer att få många kommentarer på den här listan. Den är lita lagom provocerande. Fniss.


 6. Anna-Karin skriver: 6 november, 2009

  Carl-Philip behövde väl bara åka över Översund för att komma till Köpenhamn??? Om han åkte över Stora Bält så kom han ju till Jylland, men han kanske fortsatte festandet där?


 7. Gittan skriver: 6 november, 2009

  Tog sin partypatrull och åkte över stora Bält, ja… Var väl lite väl stor omväg för att komma till Köpenhamn !! 😛 Och storasyster som invigde Öresundsbron till ingen nytta då, stackarn…


 8. Gittan skriver: 6 november, 2009

  Martin 1…Din kommentar om Letizia´s matvägran har sin motsvarighet i Norge…Läste precis i Aftenposten om en lovande skidskytt som det gick överstyr för när det gällde mat…Hon livnärde sig på 100 avföringtabletter och ett knäckebröd per dag…Kanske en innediet som sprider sig… 😮


 9. Martin skriver: 6 november, 2009

  Gittan bbbrrrr om det inte vore sa trist skulle man ju skaemta om det !!


 10. Martin skriver: 6 november, 2009

  man blir lite avundsjuk pa dom som laeser med skarpa ogon !! sjaelv forsar jag igenom halva texten pa rekordfart om jag laeser mer an rubriken ?? jojo det ar langt fran Stockholm till Malmo !!


 11. mb skriver: 6 november, 2009

  Innelistan är lite halvintelligent, inte utan poänger. Utelistan däremot, mobbing är aldrig kul, vad i fridens namn har Beas tänder på listan att göra? Att kritisera någon för att ta en cigg på en begravning känns inte heller juste, man kanske inte visar upp sin bästa sida just i en sådan situation och vem kan kräva det fö?


 12. JacquelineInne-ochutelistavecka45 skriver: 7 november, 2009

  Utlottningarna borde vara för prenumeranter enbart. Inte för alla som loggar in på svensk damtidnings hemsida.


 13. JacquelineInne-ochutelistavecka45 skriver: 7 november, 2009

  Innelistans 2:a baronessan Fleming är för erfaren för C-P veckans 1:a. Varför inte? Är de kungliga kraven för inskränkta? Om Carl-Philip skulle bli kung blir Caroline Fleming drottning. Hon har det nog bättre som det är nu, på alla sätt.


 14. JacquelineInne-ochutelistavecka45 skriver: 7 november, 2009

  Inne. Chefredaktören Karin Lennmor bjöd på middag och visade sitt mysiga hem i TV4 5 nov kl 19.30.


 15. Netaadika.bloggspace.se skriver: 7 november, 2009

  Jaqueline nr 12. Jag tycker i motsats till dig att utlottningarna skall vara öppna för alla och inte bara för prenumeranter. Det finns ickeprenumeranter här som tillför hemsidan massor av kommentarer och många gånger kul läsning.
  IMO


 16. Sigridcityofsisterlylove.blogg.se skriver: 12 november, 2009

  Ganska trist lista, hoppas att det kommer en bättre inatt! Nu är nämligen tentan skriven och glömd så nu laddar jag för en kväll här! Vilka tror ni kommer på listan?


 17. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 12 november, 2009

  Har inte funderat så mycket på det Sigrid. Jag har inte hängt med så bra den här veckan.
  Ska fundera lite på det nu.


 18. Sigridcityofsisterlylove.blogg.se skriver: 12 november, 2009

  Samma här…Har varit upptagen med böckerna men det ska jag ta igen ikväll! jag tror väl att Victoria får en plats på listan, hon är ju i ropet nu så att säga…


 19. Johannesjoberg.blogg.se skriver: 12 november, 2009

  Drottning Silvia är given för sin aktiva vecka med Tysklandbesöket. Sedan har vi alla kungligheter som har varit på stats- och officiella besök: Kronprinsparet av Holland, Kronprinsparet av Spanien och prinsen av Wales…

  Utelistan är svårtippad, men jag slår till med Camilla, hertiginna av Cornwall, för någon märklig utstyrsel… Annars har det väl inte skett några omvälvande kungliga skandaler i veckan..?


 20. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 12 november, 2009

  Ja Johannes. Nåt sånt kanske. Svårt att gissa den här gången.


 21. Martin ™ skriver: 12 november, 2009

  glom inte fotbollsgalan samt Flyinge haestuppvisning


 22. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 12 november, 2009

  Charles hamnar nog på utelistan för att han blev dåligt mottagen i Kanada. Eller Camilla för att hon var rufsig i håret när hennes man avfyrade kanonerna på båten som jag inte minns namnet på. Sånt finns ju på utelistan ibland.


 23. Martin ™ skriver: 12 november, 2009

  bara i Quebec Demba i ovriga Canada var de valkomna !!


 24. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 12 november, 2009

  Ja men det kan nog räcka för utelistan Martin.


 25. Martin ™ skriver: 12 november, 2009

  mycket mojligt !! jag vassar redan pennan isf 😎


 26. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 12 november, 2009

  Drottning Fabiola kanske kommer på utelistan för att hon har dödförklarats. Sånt är ju oförlåtligt. 🙂 🙁


 27. Johannesjoberg.blogg.se skriver: 12 november, 2009

  Haha, Demba 22! Jag tycker nästan att du skall få utforma listan,


 28. Sigridcityofsisterlylove.blogg.se skriver: 12 november, 2009

  Jag skulle vilja se EII på innelistan, fast jag vet inte om hon har gjort nåt extra speciellt men bara för att hon är hon. Sen kanske Fabiola är emd, två gånger uppstigen från de döda! 😉


 29. Sigridcityofsisterlylove.blogg.se skriver: 12 november, 2009

  haha, vi var inne på samma tant fast kom till olika beslut! Härligt Demba!


 30. Johannesjoberg.blogg.se skriver: 12 november, 2009

  Prins Carl Philip hamnar nog på utelistan för sitt tal. Eller på innelistan för att han i alla fall försökte…


 31. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 12 november, 2009

  Ja Sigrid. Fabiola väger på vågen… ute eller inne. Vi får se.


 32. Martin ™ skriver: 12 november, 2009

  hehe Sigrid tva ggr ar ju inte vardagsmat.. tom var Herre klarade bara en gang…hitills iaf 🙂


 33. Johannesjoberg.blogg.se skriver: 12 november, 2009

  Nej, usch så cyniskt det lät. Det var inte riktigt menat så…


 34. Sigridcityofsisterlylove.blogg.se skriver: 12 november, 2009

  Det var det jag tänkte när jag skrev det martin! 🙂 Det är krut i gumman än


 35. Martin ™ skriver: 12 november, 2009

  Johannes vilket tal Pa Galan?? var kan man hora det ??


 36. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 12 november, 2009

  Ja johannes. Det är det svåra här. Skillnaden mellan inne och ute är hårfin. Ungefär som skillnade mellan skeni och dåre. Ingen vet… förrän man har facit i handen.


 37. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 12 november, 2009

  Förlåt Christina. Jag skrev geni med sk.


 38. Martin ™ skriver: 12 november, 2009

  jajamen inte tu tal om saken.. inget behov for aterupplivning dar inte 😉


 39. Johannesjoberg.blogg.se skriver: 12 november, 2009

  Precis, Martin. Kanske går det kolla på det på tv.se…
  Hörde själv ett utdrag från Sveriges radio.


 40. Martin ™ skriver: 12 november, 2009

  men facit med c… iaf 🙂


 41. Martin ™ skriver: 12 november, 2009

  ok skall kolla up det Johannes !! fint pa Din blogg var inne en vanda !!


 42. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 12 november, 2009

  Det här är som förr Sigrid när vi satt och väntade på listan. Riktigt trevligt.


 43. Johannesjoberg.blogg.se skriver: 12 november, 2009

  Tack, Martin!

  Oj, det är ju bara ett par minuter kvar nu… Några sista-minuten-gissningar?


 44. Sigridcityofsisterlylove.blogg.se skriver: 13 november, 2009

  #42, Ja! Jag har saknat det men som det ser ut vanligtvis så går jag på morgonseminarierna och då går jag upp 6, så att vänta på nya listor är inte prio 1 vid midnatt.


 45. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 13 november, 2009

  Fergie på ute för sina porriga outfits


 46. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 13 november, 2009

  Förstår det Sigrid.


 47. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 13 november, 2009

  Drottning Margrethe på inne för att hon målade porslin i Vietnam. Eller nåt därifrån i alla fall. Var det den här vackan förresten?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar