Inne- och utelistan vecka 6

Inne- och utelistan vecka 6
Annons
INNE
1

tatiana2

Tatiana Blatnik (1)

Både hon och Victoria har tur i kärlek och gifter sig i sommar.
Men vem vinner spelet om
snyggaste brudklänningen?
Jag sätter en slant på att nya grek-prinsessan vinner.
Hon arbetar dagligen med mode hos Diana von Furstenberg.

2

prinscharles

Prins Charles (ny)

Annons

Inget bull-shit bara Charles bak!
Fotograferna fick se på andra
bullar när prinsen av Wales
plåtades rullandes bullar nyligen med ett gäng skolbarn. Sockersött!

3

mette-marit

Kronprinsessan Mette-Marit (5 inne)

Har hon också en bulle i ugnen?
Nu är Norges kronprinsessa sjukskriven tre veckor…

4

benedikte

Prinsessan Benedikte (ny)

Veckans stalltips: Farfarfars testamente hindrar sonen från
att gifta sig, men yngsta dotterns, Nathalies, vigsel hoppar mamma Benedikte inte över.
Äntligen bröllop på Berleburg slott!

5

danielwestling

Daniel Westling (ny)

En frisk fläkt i mediabruset! När Aftonbladet felaktigt sjukskrev Daniel piggnade han till, reagerade och talade ut: ”Jag mår bra!”

UTE
1

nikolaos

Prins Nikolaos
(2 inne)

Veckans buskis!
Prinsen vägrar plocka ögonbrynen. Redan de gamla grekerna trodde ju att styrkan satt i håret!

2

Juan-Carlos

Kung Juan Carlos (ny)

Jag bågnar och tror inte mina ögon – vilka flaskbottnar kungen har! Kontaktlinser eller en akutkontakt med glasögon-
designer ”prins” Oscar Magnuson är på sin plats!

3

tatiana

Tatiana Santo Domingo (ny)

Päls och plastpåse matchar dåligt. Kan inte prinsessan Caroline ge sin ”svärdotter” lite modetips på traven?

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

24 kommentarer till “Inne- och utelistan vecka 6”

 1. Bridget skriver: 12 februari, 2010

  Ingen rök utan eld heter det men när Daniel skickar email till Expressen och friskförklarar sig utan att synas i media måste ju det han säger vara sant ….! och sosseblaskan fara med lögner.

  Varför skulle Daniel börja prata nu efter att ha tigit om sin sjukdom i sju år? Kan väl vem som helst se att han inte ser frisk ut varken nu eller förut. Bilden ovan talar för sig själv. Säger man något ofördelaktigt om vår prinsessas tilltänkta blir man genast attackerad men för allt i världen får Victoria bli hur lycklig som helst, för det är ju det vi alla vill och vägen till altaret lååång….nu får det inte finnas några hinder i vägen om än hur tydliga signalerna blinkar rött!!!


 2. Martin skriver: 12 februari, 2010

  ASA please man skriver inte ut Bull-shit mycket fult !! man skriver BS istaellet lika kraftfullt men inte alls sa stoetande !!!…och anda baettre vore det om Du respekterade Dina laesare geom att HELT undvika sadana uttyck !!
  sign ” kultiverad”


 3. Gittan skriver: 12 februari, 2010

  Bridget…Nu slog du allt huvudet på spiken med ett slag.. Det vi andra tänker, men inte vill skriva om längre på grund av alla påhopp…
  Men man kan ju verkligen undra hur fästmannen mår…Åter ett gyllene tillfälle att finnas vid Victoria´s sida var igår på första representationmiddagen på slottet… Var var Daniel den här gången ? Han mår ju toppenbra, och borde alltså mycket väl kunnat gå med sin fästmö…Man tar väl dessutom nästan det för givet, så nära inpå bröllopet, att han skulle ta alla tillfällen i akt att visa upp sig med sin blivande fru..
  Såg inte Victoria lite pressad ut på bilderna ? Vacker i tjusig klänning och vällagd make up, men den döljer inte allt…
  Vi hoppas ju alla att detta ska gå bra… Men självklart hopar sig frågetecknen…


 4. Nina skriver: 12 februari, 2010

  Jeg har opgivet at forstå, hvad der sker i det svenske kongehus……. det virker så utroligt forskelligt fra det danske, faktisk.

  Det var en “officiel” middag på slottet, men det var Nobelmiddagen på en måde vel også ?
  Og der deltog Jonas Bergstöm, men ikke Daniel Westling pga. infektionsfaren.
  Kungamiddagen havde derfor netop været en fin “introduktion” for DW forud for brylluppet i juni !

  Hvis DW ikke er syg…… er det en uværdig måde at behandle et kommende medlem af kongefamilien på !


 5. Elisabeth skriver: 12 februari, 2010

  Påhopp…jag tror nog vi som försvarar Daniel också har upplevt påhopp. Själv tröttnade jag på alla diskussioner om Daniel och är bara härinne ibland. Men det skulle vara intressant att få veta vad ni tycker man ska göra åt det sk problemet. Om Victoria bryter upp, så småningom hittar någon annan man och gifter sig, är möjligheterna att få barn mycket små.

  Det går antagligen inte att säga att Daniel är frisk eller sjuk. Han kommer ju att äta mediciner som försvagar immunförsvaret hela livet för att förhindra bortstötning av njuren. Om jag har förstått rätt är risken för bortstötning störst det första året och det är därför man ska vara extra försiktig med stora folksamlingar mm. Senare kan man lätta på restriktionerna, men med försiktighet. Åtminstone har det varit så för min njurtransplanterade vän, som för övrigt fått fyra friska barn efter transplantationen.

  Om det blir ett problem att följa med kronprinsessan utomlands, att vara med i stora folksamlingar mm, kan Daniel då inte få lite hjälp av Victorias syskon? Madeleine verkar ju inte ha något intresse av att arbeta utöver ett ideellt deltidsarbete. Om jag minns rätt har prinsessan Christina genom alla år hjälpt till i mindre skala.


 6. Sophia skriver: 12 februari, 2010

  Kung Juan Carlos är snygg vad han än är klädd i.


 7. Sophia skriver: 12 februari, 2010

  Tatiana vinner i alla fall spelet om mest överviktig brudgum…


 8. marie ceder skriver: 12 februari, 2010

  Vad den spanske kungens glasögonbågar beträffar är de högsta mode. Gå in i vilken trendig optikbutik som helst.
  Karln är väl över sjuttio och har fått imma på glasögonen.
  Detta var ju lika fånigt som det som någon journalist på tidningen hade skrivit om Mona Sahlin häromdagen. Det plockades också mycket riktigt bort.


 9. Irena. skriver: 12 februari, 2010

  Jomen Elisabeth, all diskussion här (nuförtiden) leder fram till detta: Daniel Westlings värsta…och så en uppräkning av allt som ” aldrig kommer att funka” Tråkigt till tusen, är vad det är, samma litania om och om igen!!
  Det enda man kan säga om både Daniel och Kung Juan Carlos på veckans lista är: And they are both yellow. Har de varsin släng av gulsot??
  Jag vill inte raljera över Daniels sjukdom, men jämför dessa båda herrars gulblekhet med Nicholaos fräscha? rödblommighet!!
  Tatiana Blatnik är ju en royal straight flush och ett lyft för det grekiska “ansiktet” utåt…Men jag är inte så säker på brudklänningsbatljens utgång…även om det säkert blir hot,hot,hot därvid.
  och den andra Tatianan är sannerligen ute i kylan…


 10. Elisabeth skriver: 12 februari, 2010

  Alltid kul att läsa det du skriver, Irena! Jag hade glömt all din humor :-).


 11. Bridget skriver: 12 februari, 2010

  # 2. Gittan
  Känns bra att fler vågar tänka högt om situationen i kungahuset. Mina inlägg brukas av förklarliga skäl bli borttagna, undrade just varför de behöll denna?

  # 4. Elisabeth
  Gillar ditt inlägg och håller med dig – nu finns inte mycket för Victoria att göra. Hon älskar en sjuk pojk och ska gifta sig med honom den 19 juni. Hjulen är i rullning och det går inte längre att stoppa. Tyvärr verkar inte pappa kungen bry sig att svenska folket lägger sig i en statsangelägenhet. Vi ska hållas utanför all negativ information men tyvärr är det ju så att ju mer som sopas under mattan dessto fler spekulationer får de också finnas sig i.

  # 7. Irena
  Jo den ena är gul och den andre gulblek. Prins Nikolaos är en frisk fläkt, hade passat bättre för Åsa att säga. Han kunde faktiskt blivet vår prinsessgemål om tycke uppstått men tyvärr blev det inte så. Undrar varför, han är ju en riktgt hootie!


 12. Gittan skriver: 12 februari, 2010

  Irena… Du är ofta en klok kvinna med bra kommentarer, men jag tar inte åt mig av vad du skriver i #7 om” tråkig litania”.. Jag begär inte att du ska komma ihåg vad var och en som skriver här har för åsikter, men eftersom du själv har berömt mina inlägg vid några tillfällen, kan du kanske dra dig till minnes att jag VERKLIGEN både lyckönskat kronprinsessparet och ser fram emot fortsättningen.. Att ha undrande frågor är ingen kritik, utan snarare ett bevis för att man bryr sig… Vi vill ju att våran kommande prins ska få en bra start i sitt nya uppdrag samt bestå Kronprinsessan med goda råd och stöd…
  Alltså har det under dagen tillkommit YTTERLIGARE frågetecken,efter Daniels frånvaro från gårdagens slottsmiddag…
  OM det nu är så att han inte vågade utsätta sig för att träffa mycket folk på grund av infektionsrisken…Hur kan han då besöka skidanläggningar och resa utomlands till länder där det verkligen grasserar infektioner ? Och hur i allsin dar ska han våga utsätta sig för sitt egna bröllop, med alla dessa gäster från när och fjärran som samlas redan dagarna innan vigsel…Ska han åter igen skicka enbart Kronprinsessan för att välkomna gästerna och gå ensam på galasoarén kvällen före den stora dagen…


 13. Elisabeth skriver: 12 februari, 2010

  Gittan, jag minns att du har gratulerat kronprinsessparet. Det som fick mig att tröttna på diskussionerna var att hans bakgrund ständigt kritiserades. Det påpekas ständigt om hur viktigt det är att växa upp i ett hem med akademiker. Daniels far är akademiker, har haft chefsjobb inom en kommun och förväntas av vissa här att inte ens kunna hålla tal på bröllopet…
  Jag har utanför den här tidningen aldrig hört annat än positiva omdömen om Victorias val. Jag tror att Victoria, genom att känna en “vanlig” svensk familj har lärt sig mer om Sverige och svensk vardag än någon annan i kungafamiljen.
  Det är tråkigt att vissa här anser att man som akademiker är så mycket mer värd som människa. Även om jag själv är akademiker har jag svårt för den inställningen. Många gånger är det roligare att ha diskussioner med icke-akademiker, som inte är så uppfyllda av sin egen förträfflighet :-).


 14. Gittan skriver: 12 februari, 2010

  Tack Elisabeth för ditt rara svar…Jag vill påpeka på att jag ALDRIG kritiserat Daniels uppväxtmiljö, vilket många andra gjort.. Snarare tvärtom…Jag har nog snarare sett det som en tillgång och varit nyfiken på vilken roll Daniel kommer att tilldelas.. Människor värderas inte enbart efter sina sin utbildning, däremot anser jag nog fortfarande att det är en väldigt stor fördel om man har en gymnasial och eftergymnasial utbildning.. Eftersom Du liksom jag har akademiska studier,förmodar jag att du håller med om att det är en erfarenhet rikare att ha vistats i en mixad miljö av olika kulturer och språk… Men som jag skrivit flera gånger förr…Jag tycker Daniel har många fördelar och är en sympatisk person… Därav intresset för hur det verkligen förhåller sig med hans ork att delta i olika tillställningar…. All lycka till kronprinsessparet…


 15. Elisabeth skriver: 12 februari, 2010

  Gittan, jag har glömt vilka som kritiserade Daniels bakgrund. Det är så sällan jag är inne här.
  Jag håller helt med dig om värdet av studier! Vi har verkligen uppmuntrat våra nu vuxna barn till akademiska studier. Men däremot tycker jag inte att man är mer värd som människa för att man är akademiker. Man kan vara mycket kunnig och bildad utan att vara akademiker, som någon skrev här förut. Martin kanske?
  När det gäller Daniels uteblivande från olika tillställningar, kanske det enbart handlar om den försiktighet och inte om bristande ork. Vem vet? Kanske borde hovet vara mer tydligt på den punkten. Men än så länge räknas kanske Daniel som privatperson och det kanske är därför informationen är knapphändig?
  Nu vill fler ha tillgång till datorn här. Ha en trevlig helg, Gittan! Det har varit trevligt att diskutera med dig!


 16. hilde skriver: 13 februari, 2010

  Synes det er dumt at det alltid skal spekuleres i Daniels helse hver gang han ikke synes i media,men jeg skjønner jo at det alltid vil være sånn.
  Tror ikke at det er noen grunn til bekymring,hoffet har uttalt at de vil informere om det skulle skje endringer i Daniels helsetilstand. Dessuten har de jo påpekt flere ganger at daniel ikke skal delta offisielt før etter bryllupet. Noen unntak har det jo vært hittils. Daniel deltar jo ikke sammen med Victoria på snorklippinger,prisutdelinger etc heller uten at det blir spekulasjoner av den grunn så hvorfor spekuleres det når han ikke er tilstede ved en middag.
  Skulle gjerne sett daniel ved Victorias side oftere men det ser ut til at vi må vente til etter bryllupet. Hoffet burde lempe litt på konservative hoffregler for å unngå spekulasjoner.
  Om Daniel innimellom pga sin helse ikke kan delta på all representasjon så gjør vel ikke det noe. Vi vanlige dødlige har jo sykedager med fravær fra jobb vi også. Det må jo de kongelige få lov til også.


 17. Martin skriver: 13 februari, 2010

  #13 Elisabeth var var Du nar jag framforde liknande synpunkter om nyttan av akademiker for nan vecka sedan ?? 🙂


 18. Elisabeth skriver: 14 februari, 2010

  Oj, det är ju klart att jag inte får se själva bröllopet live. Jag är ju inte inbjuden :-). Det är kortegen man kan se live så klart.

  Snälla redaktören, varför ska mina inlägg granskas? Jag sysslar inte med hot, personliga påhopp och försöker att någorlunda hålla mig till ämnet. Jag försöker också hålla en sansad ton. Jag har visserligen kritiserat att du stryker vissa inlägg utan anledning, men jag har inte skrivit ett negativt ord om dig.
  Vill gärna ha en förklaring!


 19. Anna Maria Dahl Silva skriver: 14 februari, 2010

  Är Grekland en fortfarande en monarki?!


 20. Sophia skriver: 15 februari, 2010

  Grekland är republik sedan man körde iväg Konstantin 1974. Jag vill minnas att 69% röstade för republik då. Landets nya konstitution skrevs året därefter.


 21. Sophia skriver: 15 februari, 2010

  Jag uttryckte mig oklart ovan: Konstantin avsattes redan 1973, militärjuntan 1974. Sistnämnda år hölls omröstningen.


 22. Martin skriver: 16 februari, 2010

  #5 Elisabeth som kronprinsessa sedermera Drottning av Sverige har Victoria ingen mojlighet “att bryta upp” fran sitt aktenskap…. det ar for hela livet….. och det vet Daniel nar han nu gar in i denna livslanga gemenskap..
  Pa det viset tror jag att Daniel ar ett bra val inbillar att mig att han ar valdigt stabil !!! ja som Neta nog skulle saga “av svenskt kaernvirke !!! “


 23. kikki skriver: 18 februari, 2010

  Jag förstår att Daniel Westling måste prioritera sitt bröllop i juni och hålla sig så frisk som möjligt. Ingen läkare skulle i nuläget råda honom till att utsätta sig i onödan. Sen vet man ju inte hur han mår egentligen.


 24. hattfnatt skriver: 19 november, 2010

  JÖSSES VA DÀLIGA BILDER. KAN MAN INTE FÀ LITE MER PIXLAR?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar