Intervju! Ebba von Sydows och Emilia de Porets bästa stiltips

Intervju! Ebba von Sydows och Emilia de Porets bästa stiltips
Ebba von Sydow och Emilia de Poret vet hur man får kontroll på sin garderob och slipper klädångest. De driver både Sveriges största stilpodd och med sin andra bok - Säker stil – 101 stiltips- lär de ut alla välklädda människors hemlighet – att styla plaggen rätt! Här får du deras bästa tips och historien om hur deras vänskap började.
Annons

Modemässigt är Emilia modigast men Ebba är rakare mot människor. För folk vill ha råd av modehimlens influencers Ebba von Sydow och Emilia de Poret.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Intervju! Ebba von Sydows och Emilia de Porets bästa stiltips”

 1. Marie skriver: 15 april, 2018

  Nu ska alla ni därute, som ängsligt måste få råd av allehanda modeorakel när ni ska på bröllop, jobbintervjuer etc., få ett råd av mig: bär det ni trivs i! Om du gillar blommiga byxor, träskor och fransväska, så kör på det, trots att dessa experter säger no-no! Kanske inte om klädkoden är smoking, men du fattar. Gillar du färg, go for it! Vissa känner sig obekväma i färg. Bra – men så bär din svarta outfit då! Huvudsaken är att du trivs i det du bär, för det är då du utstrålar en inre säkerhet!


  1. josefin skriver: 16 april, 2018

   🙂 🙂


 2. ananas skriver: 16 april, 2018

  Milda makter: herrskor till spetsklänning!


 3. Marie skriver: 16 april, 2018

  En annan sak som stör mig lite, är att Kapp Ahls insamling nämns i artikeln. Det verkar lite väl lägligt att de nämner just Kapp Ahl, eftersom deras podd sponsras av just denna firma. Både H&M och Lindex arbetar hårt med klädåtervinning, varför kom inte dessa namn upp i artikeln?


 4. Hanna skriver: 17 april, 2018

  Podden de har tillsammans är OK, men för mode och stil skulle jag hellre rekommendera “Stil” podden med Susanne Ljung. Hade för en resa laddat ner från bägge men tillsist blev det så tramsigt med Ebba och Emilia att jag bara orkade med en av deras.


Annons

Laddar nästa artikel…