Isabella Löwengrips drömlägenhet i New York: “Helt fantastisk”

Isabella Löwengrips drömlägenhet i New York:
Isabella Löwengrip jagar lägenhet i New York och kan redan nu ha hittat den perfekta bostaden – men den är inte billig.
Annons

Bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip har blivit stormförtjust i New York. Hit åker hon ofta, både för jobbets räkning och privat.

Tidigare i vår meddelade Isabella att hon kommer att flytta delar av sin verksamhet till den amerikanska staden och då också sikta på att bo halvtid i The Big Apple:

Annons

“Jag har varit i USA regelbundet nu i sex månader och jag blir mer och mer kär i staden. Från och med i höst är målet halvtid för mig med (alla barnfria veckor)”, skrev hon på bloggen i slutet av maj.

Nyligen kom också beskedet att 28-åringen ska starta en digital byrå i New York, med fokus på filmindustrin, välgörenhet och flygbolagsbranschen – närmare bestämt privatflyg. Att Isabella väljer att satsa på flyg, mitt under den pågående klimatdebatten, har fått stor kritik. Men hon själv ser det inte som något större problem:

Annons

– Den här diskussionen kring miljöfrågan och flyg är en väldigt svensk fråga, den är inte speciellt global, kommenterade Isabella Löwengrip till Breakit när nyheten släpptes.

Efter otaliga hotellnätter i New York letar hon nu efter en mer permanent bostad som bas för höstens kommande resor. Och kanske är sökandet redan över. I ett nytt blogginlägg berättar bloggerskan att hon hittat en lägenhet nära Central Park som hon hoppas få hyra:

“Jag har hittat en helt fantastisk på Lex Avenue nära Central Park och gångavstånd till allt som jag gillar. Den kan bli min att hyra från 1 Augusti så håll tummarna för mig.”

Lägenheten på drygt 200 kvadratmeter består av tre sovrum med tillhörande badrum, plus en separat toalett. Här finns också en walk in closet, ett kök med öppen planlösning och stora fönster som bjuder på en klassisk New York-skyline i flera vädersträck. Fastigheten rymmer även en pool och ett gym.

Kostnaden? 15 500 dollar i månaden – ungefär 146 000 svenska kronor.

Se bilderna på Isabellas drömlägenhet i New York:

Bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip letar lägenhet i New York. Här är en bild på ett vardagsrum i en lägenhet hon kikat på.

Bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip letar lägenhet i New York. Här är en bild på en lägenhet med öppen planlösning som hon kikat på.

Bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip letar lägenhet i New York. Här är en bild på en lägenhet hon kikat på som har en öppen planlösning.

Bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip letar lägenhet i New York. Här är en bild på en lägenhet hon kikat på med ett sovrum med stora fönster.

Bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip letar lägenhet i New York. E av lägenheterna hon kikat på har tre sovrum och ligger nära Central Park. Här är en bild på den.

Bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip letar lägenhet i New York. Här är en bild på ett av sovrummen i lägenheten som hon nu önskar hyra.

Bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip letar lägenhet i New York. Här är en bild på en lägenhet med stort badrum och badkar som hon önskar hyra.

 

Bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip letar lägenhet i New York. Här är en bild på en lägenhet som hon önskar hyra, som har inomhuspool i fastigheten.

Bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip letar lägenhet i New York. Här är en bild på det hus nära Central Park där hon önskar hyra en lägenhet.

Foto: TT//Eero Hannukainen

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Isabella Löwengrips drömlägenhet i New York: “Helt fantastisk””

  1. Ewaw skriver: 12 juni, 2019

    Känns som om hon tycker att de barnfria veckorna är de bästa, då kan hon göra som hon vill och leva det liv hon verkligen verkar vilja ha.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar