Jane Fonda i rullstol – har bättre sex än någonsin

Jane Fonda i rullstol – har bättre sex än någonsin
Annons

jane-fonda

Gympagurun Jane Fonda måste åka rullstol – hon håller nämligen på att bygga om hela sin kropp och den är nu mycket, mycket skör. Trots detta säger hon att hon har bättre sex än nånsin och inte skulle vilja vara ung igen.

Annons

Jane Fonda, skådespelerskan som i ett slag blev hela världens lilla fitnessguru sitter nu i rullstol. Dock bara tillfälligt hävdar hon själv – hela hennes kropp är nämligen mycket skör på grund av en radda operationer. Men det ser ut som att hennes kropp tagit en hel del stryk av allt hårt kroppsarbete genom åren.

jane-fonda-wheelchairBygger om sig inifrån och ut

Jane Fonda fyller 72 nästa månad. 1982 gjorde hennes video “Jane Fonda’s Workout” succé och blev den bäst säljande fitnessvideon genom tiderna.  Hon har nyligen avslöjat att hon håller på att “bygga om” hela sin kropp, denna gång inifrån och ut. Hon har gjort ryggoperationer, låtit göra ett konstgjort knä och även implanterat ett höftkula.
– Jag håller på att sakta falla sönder och känner mig som en vandrande reservdelsdepå. Jag var tvungen att reparera allt för jag vill kunna bestiga Himalaya, sa skådespelerskan enligt Daily Mail.

jane-fonda-workoutBra sex hjälper

Hon avslöjade också hemligheten bakom sin slimmade kropp:
– 30 procent gener, 30 procent bra sex, 30 procent träning och hälsosam livsstil och de resterande 10 procenten tackar jag min plastikkirurg för. Vid 71 är jag lyckligare, sex är bättre och  jag förstår livet bättre. Jag vill inte vara ung igen.
Jane Fonda slog igenom 1968 i “Barbarella”. Hon planerar också att gifta sig, fjärde gången gillt, denna gång med musikproducenten Richard Perry, 67.

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Jane Fonda i rullstol – har bättre sex än någonsin”

 1. manon skriver: 26 november, 2009

  hon är ju beklämmande som hon alltid varit.Glömmer aldrig när hon var så himla förvånad över att svenskor inte lyfte sig fast då hade hon väl inte träffat drottningen.


 2. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 26 november, 2009

  En pinsam föredetting som vägrar att släppa taget trots att hon har sett bakljusen på tåget för länge länge sen.


 3. Perenna skriver: 27 november, 2009

  Tråkigt tycker jag !!!
  Har själv t.ex. varit elitgymnast ,bl.a haft Ann-Sofie Colling som tränare på ett sommaläger. och vunnit många tävlingar. Det verkar tyvärr som att ju mer vi anstränger kroppen i yngre dagar destå mera blir vi som idrottat skörare på äldre dagar??? Själv var jag bara sex år när jag började att tränaoch tävla.
  Själv har jag fått en diagnos på benskörhet och en höger höftkula
  som hopar ur led i bland.p.g.a. att ha gått ned i spagat el. split ??
  Det vore ju synd om det skulle vara så att idrott skulle skada alla våra andra unga begåvade talanger här i Sverige! Men det jag hoppas inte för att vi har en fin återväxt av idrottare här i Sverige. Själv är väl jag bara en promille av de olycksaliga???????


 4. Anna skriver: 27 november, 2009

  Hon har väl tränat sönder kroppen..


 5. JacquelineJaneFondairullstol skriver: 29 november, 2009

  Verkar som om hon drabbats av svår benskörhet och konsekvenserna efter den hårda träningen. Hårdbantning och stränga dieter under många år gör sitt till.


 6. JacquelineJaneFondairullstol skriver: 29 november, 2009

  Varför måste hon offentligt säga att hon har bättre sex än någonsin. Det ger ett intryck av en desperat kvinna som vill att vi ska tro att hon orkar ha sex trots allt.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar